JSBDBSJSHXHSHSJJSKSenonun müziği
JSBDBSJSHXHSHSJJSKSenonun müziği
1250 tl de akbil ekliyorum + 5000 tl setcardTamam anlaştık akbil de var mı sormayı unuttum
juvaneste yaptığım gibi son gün çekerim bi paket güle güle direk
paket aldım adam yönetici oldu bilsem almazdım askljdsjlkdgfkljsdgsdgjuvaneste yaptığım gibi son gün çekerim bi paket güle güle direk
Ben olsam iade isterdimpaket aldım adam yönetici oldu bilsem almazdım askljdsjlkdgfkljsdgsdg
Başka ne isteriz tamamdır @EN1 devret bana1250 tl de akbil ekliyorum + 5000 tl setcard
Deme nereye gittinÖyle abi makarasındayım beni çok seven bir arkadaşın şehrine gittim dkmdkdkxkx
Abim ya kimseye bırakmazdı orayıpaket aldım adam yönetici oldu bilsem almazdım askljdsjlkdgfkljsdgsdg
Söylemem 1 ay banlı nsndndbxbhdDeme nereye gittin
hep bize zarar zaten ben bu işi anlamadım sürekli bizim cepten gidiyorBen olsam iade isterdim
yönetici olmasaydı başkanonline zengin olmuştuAbim ya kimseye bırakmazdı orayı
Oğuz gurtSöylemem 1 ay banlı nsndndbxbhd
Ahahahahhaha bu doğru 1. Adana yarışmasıyönetici olmasaydı başkanonline zengin olmuştu
Yav isim niye veriyorsun abiOğuz gurt
isim verme bahattinOğuz gurt
Ona eşlik etmek istermisinOğuz gurt
Bana atmadin ki taş nasıl veriyim 0 tane taşım var@Ş İ M A L @Ecemmm beni dolandırdınız 2k taşımı verin çabuk
hiç erkek oyuncuya atmamış arkadaşlar emirhan yeşiltaşEkli dosyayı görüntüle 18940ben anlamam sen söyledin at diye