Mesutun yazdıklarından sonra direkt görüldü ve engel yemiştek suçum #FreeMesutçu olmam
Mesutun yazdıklarından sonra direkt görüldü ve engel yemiştek suçum #FreeMesutçu olmam
Manas destanı yazmışMesutun yazdıklarından sonra direkt görüldü ve engel yemiş
Sabahtır gülüyorum, gülmeye devam edecem, bir daha okuyayım azMesutun yazdıklarından sonra direkt görüldü ve engel yemiş
2-3 gün çok göze batma hafta sonu giriyor araya çevrim dışına al görünmemeye çalışalımSabahtır gülüyorum, gülmeye devam edecem, bir daha okuyayım az
Manas destanı yazmış
Bir hayvanın resmini atıp yazdığı çok harikaydıSabahtır gülüyorum, gülmeye devam edecem, bir daha okuyayım az
Selam ben kadirin kuzeni, kadir şuan da hasta tele bakamıyor2-3 gün çok göze batma hafta sonu giriyor araya çevrim dışına al görünmemeye çalışalım
geçmiş olsun kral selam söyle multi yasak ama bilginiz olsunSelam ben kadirin kuzeni, kadir şuan da hasta tele bakamıyor
Affetmenin bilimsel ve dinsel açıklaması da beni çok etkiledi ama yöneticimiz baş kahramanımız ordinaryus başkanımızı sinirlendirmiştirBir hayvanın resmini atıp yazdığı çok harikaydı
Yok onun yerine okuyorum ve ona aktarıyorum. O da şuan tavana bakıyor ve Free mesut efe kadir fatıh birseyler diyorgeçmiş olsun kral selam söyle multi yasak ama bilginiz olsun
Kanka oyun başkanı seçimi var , ona hazırlanıyoruz. Diriliş ittifakı olarak hazır ve naazırızyakın zamanda seçim falan varmı biraz oyunla ilgili konuşalım konuları dağıtalım unutturalım @KadirBey.
aday kimKanka oyun başkanı seçimi var , ona hazırlanıyoruz. Diriliş ittifakı olarak hazır ve naazırız
Aday Eren'i yazıcazaday kim
Yapma...Aday Eren'i yazıcaz
Kovdu mu o biziYapma...
KovduKovdu mu o bizi
Yaziklar olsun
YakışmadıYaziklar olsun
ali G beyefendi diyeceksiniz@A L İ G. Aliiiiii burda mısın?