Veda Mesajı (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayulker

23.Dönem ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
49. Dönem Cumhurbaşkanı Olarak

Başkan Online’da 49. dönem Cumhurbaşkanlığı görevimin sonuna gelmiş bulunuyorum. Yerime gelecek Cumhurbaşkanı’na şimdiden tebriklerimi iletiyorum. Görev sürem boyunca yapmış olduğum hatalar ya da yanlışlar olabilir; sonuçta insanız, beşeriz, şaşarız. Bu süreçte kalbini kırdığım, istemeden üzdüğüm kim varsa, affına sığınıyorum.

Görevim boyunca dostluğun, kardeşliğin ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. Yükselen Gençlik Partisi’nin tüm bireyleri, bu süreçte gösterdikleri samimiyet ve bağlılıkla, benim için çok değerli olduklarını bir kez daha kanıtladılar. Her birinizin dostluğu ve kardeşliği sayesinde görevimi gururla yürüttüm.

Cumhurbaşkanlığım süresince, elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalıştım. Görevim sona erdikten sonra da, desteğe ihtiyaç duyan herkesin yanında olacağımı ve elimden gelen her yardımı yapacağımı bilmenizi isterim.

Geçmişte yaşanmış ve hâlâ bazı kişiler tarafından gündeme getirilen eski konuları, şahsım adına tamamen kapatmış bulunmaktayım. Bozkurt Harekat Partisi’nin tüm üyelerinden helallik dilerken, Pangea Partisi ile yaşadığımız tartışmalara da son veriyorum. Artık onların üyeleriyle hiçbir sorunum bulunmamaktadır. Olaylara geçmişte hakaret ve küfürle karşılık vermemiz çok yanlıştı; bunun için de tüm taraflardan teker teker helallik istiyorum.

İstemeden de olsa, bilmeden de olsa kalbini kırdığım herkesten hakkını helal etmesini rica ederim. Hep birlikte, kavgasız ve huzur dolu günler geçirebilmek dileğiyle tüm parti başkanlarına, yöneticilerine, üyelerine ve bağımsız kardeşlerime teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

Pollyanna

Kötü kalpli Pollyanna.. #FreeBüyükMesut
Yasaklı Üye
Vatandaş
özür dilemek erdemdir mesela şu postada yazmassn beeee :D işi gücü kaos kovalamak ama ona bu fırsatı vermiyorlar napsın her yere gidiyor :D yok artık o kaos günleri yokk çıkar aklından sera
Daha dün birini affedip bugün hırsız diye suçlayan biri bana samimi gelmiyor sana geliyorsa bilemem Efecim kolay yerler seni bu hayatta dost tavsiyesi 💅🏻

KadirBey.

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.YRD
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ben her zaman single takılıyorum Kadircim.. Beni kendinle kıyaslama 🤭🤭 Kaosu bile tek başına yürütemeyen biri bana kimden cesaret aldın demesin pls
Olayı farklı yere çekerek bu şekilde kendini haklı yada farklı çıkarmaya çalışma bence.
Oğuzhan geldiğinde neler yaptığını, ortadan kaybolduğunu biliyorum.
Noldu sen ecemle mi barıştın yoksa.

KadirBey.

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.YRD
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Biraz şu Efelerede oyunu öğret be Ecem çok çabuk kanıyorlar :// Allahtan hakim falan değil

Hırsız : Yaptıklarım için özür dilerim
Efe : Özür dilemek erdemliktir affedildin
Tam da tahmin ettiğim gibi, bunların arası düzelmiş Sera atarlanmaya başlamış😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...