kankitoşkosu seranın (eski opsiyonel)Eren kim hsjsjsjshshs
kankitoşkosu seranın (eski opsiyonel)Eren kim hsjsjsjshshs
Bilmeden yapmıyorum, senin konuştuklarına göre konuşuyorum şuan.Kiminle aram düzelmiş ecemi tanımıyordum bile kimin aklıyla bana laf atmaya çalışıyorsun Kadir Yerinde olsam birşeyi bilmeden yorum yapmam sağlam rezil oluyorusn
Vala kadir olmuyo be dönmüyo bu top zorlama yenildin işte jsjsjsjsNiye sana sera dediğimde onun hakkında neler yazdın hatırlamıyor musun. Çelişmeyin kendinizle
Hahahahahaha vala kank adını unutmuşum sorrykankitoşkosu seranın (eski opsiyonel)
Sen şimdi kabul etmiyorsan birşey diyemem, ama dediklerini çok iyi hatırlıyorum. Hatta Sera'ya da ss attım, Sera da senin hakkında bir ton caz yaptı.Vala kadir olmuyo be dönmüyo bu top zorlama yenildin işte jsjsjsjs
nasıl unutursun 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-22-32-42-52-62-72.dönem milletvekilimiziHahahahahaha vala kank adını unutmuşum sorry
Komiksin be kdr devam et eğleniyor biz jsjsjsEcem'e bak asıp kesiyordu Sera için, şimdi kanka olmuşlar.
Sera'da diyordu ki, versene şunun bana adresini bi
Kankaleyta olmuşlar ahahahahagaa
eno , arda termi , gırıg , oğuzgurt ve kadir Türkçe yarışmasında şampiyonluğa oynar@MAGARSUS türkcelere bak kadirin ok grubunda duyuru atmasıyla aynı türkçe qowowowiwkwkd
Ekli dosyayı görüntüle 1000042938.mp4eno , arda termi , gırıg , oğuzgurt ve kadir Türkçe yarışmasında şampiyonluğa oynar
....@MAGARSUS türkcelere bak kadirin ok grubunda duyuru atmasıyla aynı türkçe qowowowiwkwkd
Yine seni gömmüşler
eno, arda termi, gırıg, oğuzgurt, ece , sen türkçeler kayıyor arada
Kim gömecek beni. Ecem ve Sera gömüldü bak. Birbirlerine arkadan saldırıyorlar.Yine seni gömmüşler
Ben sana az önce ne yazdımeno, arda termi, gırıg, oğuzgurt, ece , sen türkçeler kayıyor arada
Aldım verdim kabul ettim gönderdim kralım rahat ol...Ben sana az önce ne yazdım