Ben bilmemKabul konum saat tarih.
Ben bilmemKabul konum saat tarih.
nasıBen bilmem
tamam üstadım kılıcın keskin olsunForum sohbete gidin siz @A K G @Şimal_nazzz
Yav kadir az iç az kafandan element uydurma@Ecemmm @Pollyanna gelin buraya az, anlatın
Sera için yazdıklarını itiraf et hadiYav kadir az iç az kafandan element uydurma
Benim Ecem için yazdıgım tek kötü lafı göster ben kendim defolup gidicem. Sen bana Ecemin Sera gelsin de görelim dediğin sssini attın bende sana ver nickini konusucam neymiş derdi öğreniyim yazdım. Onun dışında tek konuşma bile geçmedi. Şimdi kalkıp bambaşkaymış gibi anlatmaSera için yazdıklarını itiraf et hadi
Kafa açtın susSera için yazdıklarını itiraf et hadi
Sen beni sen sanıyorsun Kadir ben kimseyle hareket etmem. Oyunda ciddi anlamda umursadığım tek kişide Gonca. Şimdi sen kime yaranmaya çalışıyorsan çalış burda asılsız iddaalarını kanıtlamadığın sürece sana daha fazla prim yokHayır ben neye tutuldum biliyor musun Seracım. Şimdi sen yükselen oyuna geldiğinde o kadar mevzu yaptın, korktun, yapmayın sakın dikkat edin bak, uzak durun bulaşmayın dedin. Eyvahlar olsun diyerek kaçtın. Şimdi Ecem ile barışınca kanka olunca burada millete sallıyorsun @Pollyanna
Ben Sera Eceme salladı yazmıyorum, şuan geldiklerinde yaptığın hareketleri, ve şimdi ki cesareti'nin sebebini soruyorumBenim Ecem için yazdıgım tek kötü lafı göster ben kendim defolup gidicem. Sen bana Ecemin Sera gelsin de görelim dediğin sssini attın bende sana ver nickini konusucam neymiş derdi öğreniyim yazdım. Onun dışında tek konuşma bile geçmedi. Şimdi kalkıp bambaşkaymış gibi anlatma
Bunu yazmanı bekliyordum shshshsKafa açtın sus
Benim prime ihtiyacım varmı sence Birine yaranmaya ihtiyacım var mı?Sen beni sen sanıyorsun Kadir ben kimseyle hareket etmem. Oyunda ciddi anlamda umursadığım tek kişide Gonca. Şimdi sen kime yaranmaya çalışıyorsan çalış burda asılsız iddaalarını kanıtlamadığın sürece sana daha fazla prim yok
Yaptın bunu da yapmadın mı?Ekli dosyayı görüntüle 18959
5 dakka önce söylediğin şeyi şimdi demedim diyen birini ciddiye aldığım için kendimden özür dilerim. İyi yaranmalar sana Kadircim sana daha fazla prim yok by
Tamam göster deki ecem hakkında sunu söyledin Sera de ben defolup gidicem diyorum bu kadar yürekliyim ama sen gösteremezsen defolup gidiceksin varmı o yüreğin?Yaptın bunu da yapmadın mı?
Hem Sen yaranmaya çalışıyorsun benceEkli dosyayı görüntüle 18959
5 dakka önce söylediğin şeyi şimdi demedim diyen birini ciddiye aldığım için kendimden özür dilerim. İyi yaranmalar sana Kadircim sana daha fazla prim yok by
Boş yapma söylediğimi iddaa ettiğin şeyleri gösterHem Sen yaranmaya çalışıyorsun bence
Gösteremem çünkü dc kapandı, yoksa çoktan atacaktım görecektiniz zaten sizTamam göster deki ecem hakkında sunu söyledin Sera de ben defolup gidicem diyorum bu kadar yürekliyim ama sen gösteremezsen defolup gidiceksin varmı o yüreğin?
Aynen aynen vpn ne hiç bilmez saf masum Kadir beyimiz. Küçük çaplı showun bittiyse gidebilirsinGösteremem çünkü dc kapandı, yoksa çoktan atacaktım görecektiniz zaten siz