Veda Mesajı (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Hayır ben neye tutuldum biliyor musun Seracım. Şimdi sen yükselen oyuna geldiğinde o kadar mevzu yaptın, korktun, yapmayın sakın dikkat edin bak, uzak durun bulaşmayın dedin. Eyvahlar olsun diyerek kaçtın. Şimdi Ecem ile barışınca kanka olunca burada millete sallıyorsun 😀 @Pollyanna

Pollyanna

Kötü kalpli Pollyanna..
Vatandaş
Sera için yazdıklarını itiraf et hadi😀
Benim Ecem için yazdıgım tek kötü lafı göster ben kendim defolup gidicem. Sen bana Ecemin Sera gelsin de görelim dediğin sssini attın bende sana ver nickini konusucam neymiş derdi öğreniyim yazdım. Onun dışında tek konuşma bile geçmedi. Şimdi kalkıp bambaşkaymış gibi anlatma

Pollyanna

Kötü kalpli Pollyanna..
Vatandaş
Hayır ben neye tutuldum biliyor musun Seracım. Şimdi sen yükselen oyuna geldiğinde o kadar mevzu yaptın, korktun, yapmayın sakın dikkat edin bak, uzak durun bulaşmayın dedin. Eyvahlar olsun diyerek kaçtın. Şimdi Ecem ile barışınca kanka olunca burada millete sallıyorsun 😀 @Pollyanna
Sen beni sen sanıyorsun Kadir ben kimseyle hareket etmem. Oyunda ciddi anlamda umursadığım tek kişide Gonca. Şimdi sen kime yaranmaya çalışıyorsan çalış burda asılsız iddaalarını kanıtlamadığın sürece sana daha fazla prim yok

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Benim Ecem için yazdıgım tek kötü lafı göster ben kendim defolup gidicem. Sen bana Ecemin Sera gelsin de görelim dediğin sssini attın bende sana ver nickini konusucam neymiş derdi öğreniyim yazdım. Onun dışında tek konuşma bile geçmedi. Şimdi kalkıp bambaşkaymış gibi anlatma
Ben Sera Eceme salladı yazmıyorum, şuan geldiklerinde yaptığın hareketleri, ve şimdi ki cesareti'nin sebebini soruyorum

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Sen beni sen sanıyorsun Kadir ben kimseyle hareket etmem. Oyunda ciddi anlamda umursadığım tek kişide Gonca. Şimdi sen kime yaranmaya çalışıyorsan çalış burda asılsız iddaalarını kanıtlamadığın sürece sana daha fazla prim yok
Benim prime ihtiyacım varmı sence😀 Birine yaranmaya ihtiyacım var mı?
Ayrıca iddialarım asılsız da değil.

Pollyanna

Kötü kalpli Pollyanna..
Vatandaş
Ben Sera Eceme salladı yazmıyorum, şuan geldiklerinde yaptığın hareketleri, ve şimdi ki cesareti'nin sebebini soruyorum
Screenshot_20241031_131950_org.mozilla.firefox_edit_306139841190766.jpg

5 dakka önce söylediğin şeyi şimdi demedim diyen birini ciddiye aldığım için kendimden özür dilerim. İyi yaranmalar sana Kadircim sana daha fazla prim yok by

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Tamam göster deki ecem hakkında sunu söyledin Sera de ben defolup gidicem diyorum bu kadar yürekliyim ama sen gösteremezsen defolup gidiceksin varmı o yüreğin?
Gösteremem çünkü dc kapandı, yoksa çoktan atacaktım görecektiniz zaten siz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...