Karşim, yeni geldiklerin de neden korkup gittin diyorum sana, şimdi de neden cesaretlendin bana bunu söyleBoş yapma söylediğimi iddaa ettiğin şeyleri göster
Karşim, yeni geldiklerin de neden korkup gittin diyorum sana, şimdi de neden cesaretlendin bana bunu söyleBoş yapma söylediğimi iddaa ettiğin şeyleri göster
ne vpnsi adam dc şifresini kullanıcı adını bilmiyor alkjsdsjkldfjlsdglsdjglfajheqwejhqwjheqwgehAynen aynen vpn ne hiç bilmez saf masum Kadir beyimiz. Küçük çaplı showun bittiyse gidebilirsin
Show sizde şuan ben şoktayımAynen aynen vpn ne hiç bilmez saf masum Kadir beyimiz. Küçük çaplı showun bittiyse gidebilirsin
Ya Kadir cidden senle uğraşamam senle konustugum kadar duvarla konuşssam daha fazla yol katederdim. Ne halin varsa gör.Karşim, yeni geldiklerin de neden korkup gittin diyorum sana, şimdi de neden cesaretlendin bana bunu söyle
Bu dorune vpnsi adam dc şifresini kullanıcı adını bilmiyor alkjsdsjkldfjlsdglsdjglfajheqwejhqwjheqwgeh
Çünkü haksızsın senYa Kadir cidden senle uğraşamam senle konustugum kadar duvarla konuşssam daha fazla yol katederdim. Ne halin varsa gör.
He he aynen he heÇünkü haksızsın sen
Sen devam et prenseslere hadiHe he aynen he he
Banane ben senin entrikaların için ne gidicem, ama at bekliyorum hadiTamam ben atıcam ssleri birşey demediysem defolup gidiceksin dediysem ben gidicem varmı yüreğin klavye erkeği Kadir bey?
Yükselen için yazdıklarını da atTamam ben atıcam ssleri birşey demediysem defolup gidiceksin dediysem ben gidicem varmı yüreğin klavye erkeği Kadir bey?
Ahjsjsjsj biz buna R diyoruz. Sen ne demek istersen adına onu koy Kadircim bu da sana ciddi anlamda son primimdi hani gene iyisin. Bana yürekli düşmanlar lazım nerde o Kurt 77 nerde şuan ki Kadir shjsjsjs insan düşmanının bile değerini kaybedince anlıyor herkese iyi oyunlarBanane ben senin entrikaların için ne gidicem, ama at bekliyorum hadi
En az 2dün 1000 taş zarardayım 2000 taşına gel iddaya girelim burdan en az 1 ban çıkar @A K G
2 ve üzeri senin 1 olur benim hiç olmazsa berabere anlaştıkEn az 2
bence insanların görmeye hakkı varTamam ben atıcam ssleri birşey demediysem defolup gidiceksin dediysem ben gidicem varmı yüreğin klavye erkeği Kadir bey?
Anlaştık2 ve üzeri senin 1 olur benim hiç olmazsa berabere anlaştık
Ya bırak, bu tarz konuşarak haklı olmuyorsun Seracan , bak işine sen artık elendin. Ecemle kankeleyta olmaya devam, hatta prenseslere gidinAhjsjsjsj biz buna R diyoruz. Sen ne demek istersen adına onu koy Kadircim bu da sana ciddi anlamda son primimdi hani gene iyisin. Bana yürekli düşmanlar lazım nerde o Kurt 77 nerde şuan ki Kadir shjsjsjs insan düşmanının bile değerini kaybedince anlıyor herkese iyi oyunlar
Kadir sen dızzoları aç söz biz prensesler açıcaz hadiYa bırak, bu tarz konuşarak haklı olmuyorsun Seracan , bak işine sen artık elendin. Ecemle kankeleyta olmaya devam, hatta prenseslere gidin
yok sen açarsan olmaz @GIRIG REİS açmalıKadir sen dızzoları aç söz biz prensesler açıcaz hadi