Fakir sodası. gerçek gurmeler pellegrino soda dışındaki sodaların içilmeyeceğini bilirEkli dosyayı görüntüle 18962
Aradaki fark bile tartışılamaz
Fakir sodası. gerçek gurmeler pellegrino soda dışındaki sodaların içilmeyeceğini bilirEkli dosyayı görüntüle 18962
Aradaki fark bile tartışılamaz
Yav bi git değişik değişik şeyler bulup durma.Fakir sodası. gerçek gurmeler pellegrino soda dışındaki sodaların içilmeyeceğini bilir
TmYav bi git değişik değişik şeyler bulup durma.
Sen Adanalısın kendine gel, özüne dön
Sen inişdibi su almışsın soda değildir o@Coşkun Karaosmanoğlu abi bu inişdibi soda su gibi sen nasıl seviyosun bunu
Aslında soda değil bizimki maden suyu hakiki orijinal soda ile maden suyunu karıştırmayalim lufenYav o yaşlı, sene 1977'de içmiş inişdibiyi o gün beğenmiş, hala o günün tadı var sanıyor
niğde gazozu nasıl efsane değil miAslında soda değil bizimki maden suyu hakiki orijinal soda ile maden suyunu karıştırmayalim lufen
. En iyi marka hangisi. Sarikizi çık onu içemiyorumAslında soda değil bizimki maden suyu hakiki orijinal soda ile maden suyunu karıştırmayalim lufen
Maden suyuyduSen inişdibi su almışsın soda değildir o
Beypazarı. En iyi marka hangisi. Sarikizi çık onu içemiyorum
Beypazarı al pişman olma kral.. En iyi marka hangisi. Sarikizi çık onu içemiyorum
kadir bu foto iletişim meslek lisesi mezuniyet fotoğrafınmı bordo kravat hani nerde yeşil ceketin askşdsdlkfsdkşlgsdBeypazarı al pişman olma kral.
Kızılay'a güzel yeme içme işinde olduğum.ixin en çok tutulan onlar. Beybazari. KizilayBeypazarı
Bide Kızılay ben onuda begeniyorum ama ondan önce et Yemem Laxim Tavukta İş GörmüyorBeypazarı al pişman olma kral.
Tanımadım bi an tövbeler olsun öbür fotoğrafı geri koy seriBeypazarı al pişman olma kral.
Dur hatırlatma lise yıllarımıkadir bu foto iletişim meslek lisesi mezuniyet fotoğrafınmı bordo kravat hani nerde yeşil ceketin askşdsdlkfsdkşlgsd
Sen ağzının tadını bilmiyorumsunMaden suyuydu
Benim içtiğim inişdibi çaktırma benim köyden çıkıyor soda tanıtım yapıyorum bu saflara firmadan reklam aldım. En iyi marka hangisi. Sarikizi çık onu içemiyorum
Adana Karpuzlu soda efsaneniğde gazozu nasıl efsane değil mi
KırıcısınBenim içtiğim inişdibi çaktırma benim köyden çıkıyor soda tanıtım yapıyorum bu saflara firmadan reklam aldım