Eee o zaman oyumu Arda olarak değiştirdim @E M İ R H A N seri değiştir djdjjdEkli dosyayı görüntüle 18972
Ardasız pm olmaz, seçeneklere ekledik.
Arda termi sonradan eklendiği için oy değişebilir.
Emirhana atmistim ama ardaya attim simdi dkdbdkdbdndb@Ş İ M A L oyunu ardaya at dkkdkd
Teşekkürler efenim Arda gelecek tüm dertler bitecekEmirhana atmistim ama ardaya attim simdi dkdbdkdbdndb
Oylar ardayaTeşekkürler efenim Arda gelecek tüm dertler bitecek
ama OB olursamardaya oy atanlara 100 taş
Yazık yazık bana atmadin mi senEmirhana atmistim ama ardaya attim simdi dkdbdkdbdndb
tutar az geldi dur 300 taşardaya oy atanlara 100 taş
dur abim sen şimdi birinin ismini yanlış yazıp ban falan yersin boşver olma@BaşkanOnline kimdir bu Arda Termi Hocam sonradan seçime dahil olup bana ortak oldu durduk yere
@BaşkanOnline kimdir bu Arda Termi Hocam sonradan seçime dahil olup bana ortak oldu durduk yere
Pb tek sahibi Arda'dır çünkü@BaşkanOnline kimdir bu Arda Termi Hocam sonradan seçime dahil olup bana ortak oldu durduk yere
Kim işte yani tanımıyorum eskilerden belli kiPb tek sahibi Arda'dır çünkü
Eksik olmuş ama bı h daha var dediler banaArdah Termi
Doğrusunu yaz acil etiket atıp buraya çağıracağımdur abim sen şimdi birinin ismini yanlış yazıp ban falan yersin boşver olma
Arda geldiyse hiçbir adayın şansı yok @ArdaTERMİ hakkettiğin koltuğa kavuşacaksınEee o zaman oyumu Arda olarak değiştirdim @E M İ R H A N seri değiştir djdjjd