Pes etmek sana yakışmaz başkanım, yönetimi de yenebilecek güce ve kudrete sahipsin sen!
okuldan gelde konuşur hallederiz
yönetim kurulunda kimler var darbeci enoSeçim Pb Yönetim Kurulu Tarafından Oy Birliğle İptal Edilmiştir 2.Bir Habere Kadar Geçici Başkan Olacaktır
Mesela senyönetim kurulunda kimler var darbeci eno
enoya güvenmeyin arkadaşlar nitelikli dolandırıcı vergilerinize paralarınıza çöküp başka bir yüzle geri gelip yiyecek onları Arda Termi adamdırMesela sen
Darbeci adamın yorumu başka türlü oluyor tabiPes etmek sana yakışmaz başkanım, yönetimi de yenebilecek güce ve kudrete sahipsin sen!
Hiçbir zaman şunu unutma her şeyi başardık Ve siz hala oyun oynuyorsunuz Ben aldırış etmiyorum Ama şunu söyleyeyim seçim olduktan sonra vergi yiyorsun diyorsun ya Seçimden sonra büyük bir çekiliş yapacağımenoya güvenmeyin arkadaşlar nitelikli dolandırıcı vergilerinize paralarınıza çöküp başka bir yüzle geri gelip yiyecek onları Arda Termi adamdır
Hiçbir zaman şunu unutma her şeyi başardık Ve siz hala oyun oynuyorsunuz Ben aldırış etmiyorum Ama şunu söyleyeyim seçim olduktan sonra vergi yiyorsun diyorsun ya Seçimden sonra büyük bir çekiliş yapacağım
seçim iptal olmaz sen demokrasiye zarar veriyorsunHiçbir zaman şunu unutma her şeyi başardık Ve siz hala oyun oynuyorsunuz Ben aldırış etmiyorum Ama şunu söyleyeyim seçim olduktan sonra vergi yiyorsun diyorsun ya Seçimden sonra büyük bir çekiliş yapacağım
Yoo kafana göre iptal edemezsin demokrasi diye bisi var dkkxkxSeçim Pb Yönetim Kurulu Tarafından Oy Birliğle İptal Edilmiştir 2.Bir Habere Kadar Geçici Başkan Olacaktır
Evet demokrasi altında iptal edildiYoo kafana göre iptal edemezsin demokrasi diye bisi var dkkxkx
Evet demokrasi altında iptal edildi
Partilerin kararıyla
Hangi partilerEvet demokrasi altında iptal edildi
Partilerin kararıyla
bizim partimiz öyle bir karar vermedi pangeada vermemiş altınokta vermemiş asiltürkte vermemiş diriliş ittifakından kimse vermemişEvet demokrasi altında iptal edildi
Partilerin kararıyla
Lütfen dikkat edelim Efe beynot : pangea ittifak dışında öyle yazdım hemen çullanmayın
peki gonca hanımLütfen dikkat edelim Efe bey