"Değerli Başkanonline Oyuncuları,
Başkanonline ailesinin bir parçası olarak hepimiz bu oyunun büyüleyici dünyasında keyifli anlar yaşadık. Oyunun gelişimi ve topluluğumuzun büyümesi, hepimizin ortak amacı olmuştur. Bugün, bu amacı daha da ileriye taşımak için Başkanonline başkanlığına aday olduğumu açıklamak istiyorum.
Başkanlık görevini üstlendiğim takdirde, oyun başkanlığı’nı daha da kapsayıcı, eğlenceli ve rekabetçi bir hale getirmek için çalışacağım. Vizyonum, oyuncuların birbirleriyle daha iyi bağımsız etkileşimde bulunabileceği, yeni içeriklerle heyecanlanabileceği ve oyunun geleceğine dair söz sahibi olabileceği bir topluluk oluşturmaktır.
Oyun içi karar alma süreçlerinde oyuncuların (Dirilişİttifakı) görüşlerini alan bir yönetim anlayışı benimseyeceğim.
Oyuncular arasında güçlü bağlar kurmak için düzenli olarak forum sohbet ve tartışmalarına katılacağım.
Yeni oyuncuların oyuna kolayca adapte olabilmesi için destekleyici bir ortam yaratacağım.
Başkanonline ailesi benim için sadece bir oyun değil, aynı zamanda bir tutku. Başkanlık görevini üstlenerek bu tutkumu daha da büyütmek ve oyunun geleceğine yön vermek istiyorum. Oy verme sürecinde desteklerinizi bekliyorum.
Saygılarımla,
Emreİzmir
Oyunbaşkanı Adayı