Başarılar dilerim
Teşekkürler başkanlarimBaşarılar
Dur yavÖzelse biz çıkalım
yazık size utanıyorum sizlerden ne zaman doğru yolu bulacaksınız acaba merak ediyorumVaat güncelliyorum yarin 3 kasa bira Carlsberg bornova merkezde kutlamada dağıtılacakdir problem olmaz demi @BaşkanOnline
Saat ver seriiVaat güncelliyorum yarin 3 kasa bira Carlsberg bornova merkezde kutlamada dağıtılacakdir problem olmaz demi @BaşkanOnline
konum at 5 dakikaya heryerdeyim Emre seri.Vaat güncelliyorum yarin 3 kasa bira Carlsberg bornova merkezde kutlamada dağıtılacakdir problem olmaz demi @BaşkanOnline
Hak yolundan çıkmayın, mümin kardeşlerim. Alkol kötüdür, kötülüklerin anasıdır.Vaat güncelliyorum yarin 3 kasa bira Carlsberg bornova merkezde kutlamada dağıtılacakdir problem olmaz demi @BaşkanOnline
Etonol ooHak yolundan çıkmayın, mümin kardeşlerim. Alkol kötüdür, kötülüklerin anasıdır.
Napak mevlid mi okutamyazık size utanıyorum sizlerden ne zaman doğru yolu bulacaksınız acaba merak ediyorum
Saat ver serii
Seçim sonuclarinin aciklanmasina istinaden merkezdekonum at 5 dakikaya heryerdeyim Emre seri.
Hak yolundan çıkmayın, mümin kardeşlerim. Alkol kötüdür, kötülüklerin anasıdır.
Bakın bana bıraktım, arındım. Vücudum adeta tertemiz, kanımın damarlarda dolaştığını hissediyorum shhshshs
Kandan çok alkol gezindi mi dünya daha çekilir bir hal aliyor be ağamBakın bana bıraktım, arındım. Vücudum adeta tertemiz, kanımın damarlarda dolaştığını hissediyorum shhshshs
alkolsüz hayat redbullsuz votkaya benzer.Kandan çok alkol gezindi mi dünya daha çekilir bir hal aliyor be ağam
Buna inanma seviyemiz %-0.01 falanBakın bana bıraktım, arındım. Vücudum adeta tertemiz, kanımın damarlarda dolaştığını hissediyorum shhshshs
İşte bu beni üzer,yıkar, sarsar kahreder ve ben bu sebepten ötürü içerim arkadaş. Yazıklar olsun ya bir kişide mi inanmaz be. Madem inanmadınız sizi boşa çıkarmayayım nabayım. O kadarda düşünüyorum sizi halaBuna inanma seviyemiz %-0.01 falan
Daha inandırıcı oynamalıydınİşte bu beni üzer,yıkar, sarsar kahreder ve ben bu sebepten ötürü içerim arkadaş. Yazıklar olsun ya bir kişide mi inanmaz be. Madem inanmadınız sizi boşa çıkarmayayım nabayım. O kadarda düşünüyorum sizi hala
MantıklıDaha inandırıcı oynamalıydın