Hayırlı olsun
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Başarılar BaskanDeğerli Başkan Online Ailesi;
Oyuna yaklaşık 2 sene önce başladım katıldığım ilk partinden hiçbir zaman çıkmadım 6-7 ay boyunca partime olan desteklerim fikri puan maddi manevi her türlü yardıma yetişmeye çalıştım. Gün geldi ki partimiz oyundan çekilme kararı aldı başkaları gibi hesaplarımı dondurmadım anında sildim. Çünkü benim prensibim eğer bir partiye katıldıysam ve oranın ortamını sevdiysem onunla başlar onunla bitiririm. Maalesef bu süre boyunca oyun içerisinde birçok hoş olmayan durumlarla karşılaştım. Söz verip sözünü tutmayan biz de iyi olup arkamızdan iş çeviren biz de dost gibi gözüküp işi bitene kadar yanımızda duran ya da duruyor gibi gösteren kimselerle karşılaştım. Bütün bunlara rağmen Başkan online Ailesi için ittifak söz konusu olmaksızın tartışma konusu olmaksızın oyun işleyişi huzuruna zarar vermeksizin oyun içinde Başkan online oyun başkanı adayı olmaya hak kazandım. Bunu hiçbir partinin desteğini almadan yerine getirdim. Fakat yolumuzun buluştuğu @E K R E M abi beni kendi ekibine kendi ailesine alma teklifi sundu ve ben de bu teklifi kabul ettim. Hürriyet partisine girdiğim andan itibaren partinin hiçbir yardımını almayıp aksine parti için ekonomik olsun farklı destekler olsun sağladım ve sağlamaya devam ediyorum. Kendisi benim için çok uğraştı emekleri için teşekkür ederim. Hürriyet partisinin değerli üyelerine selamlar olsun.
Bütün Başkan online ailesinden parti fark etmeksizin Ferdi olarak oylarınızı talep ediyorum. Hep birlikte adil bir yönetim, huzurlu bir ortam için oylarınızı A H M E T42(FENOMEN) kullanıcı adım olan kendime atmanızı öneriyorum.
HÜRRİYET PARTİ SÖZCÜSÜ
İSTANBUL VALİSİ
A H M E T42(FENOMEN)
#Hürriyetpartisi
#Balyozittifakı Destekçileri
Teşekkür ederimBaşarılar el fenomeno
Teşekkür ederim ablaBaşarılar kardeşim
Teşekkür ederim inşallahBaşarılar dilerim hakkında hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim inşallah başkanımBaşarılar dilerim. Güzel bir seçim olsun.
Teşekkür ederimBaşarılar
Teşekkür ederim hocam. İnşallah nasip neyi gösterirseBaşarılar kardeşim kısa da olsa kesişti yollarımız. İlk günden adaylığı bileğinin gücüyle alacağına inancım tamdı. Umarım seçimde hakeden kazanır. Kazanamazsan dahi umarım kazanacağın bir seçimi de görmek bizlere nasip olur.
Teşekkür ederim KaanHayırlı olsun Ahmet başarılar dilerim.
EyvallahGazaniz mubarek olsun