Güno alincan günoGünaydın Millet, Günaydın Beypazarı
Güno alincan günoGünaydın Millet, Günaydın Beypazarı
Günaydın reissGünaydın Millet, Günaydın Beypazarı
Günaydın A L İ N TeyzemGünaydın Millet, Günaydın Beypazarı
Ğünoo Alinnn naberrrGünaydın Millet, Günaydın Beypazarı
Yok yok en son Adana'da Efeyle şırdan yerken yakalanmışlar Hamza öyle dedi @B A Y - ZKırşehir'de galiba
Seni kınıyorum çocuk teyze neeGünaydın A L İ N Teyzem
Boşver aramızda birşeySeni kınıyorum çocuk teyze nee
Yoooo ben öyle birşey demedim)(kimden bahsediyoruz ¿)Yok yok en son Adana'da Efeyle şırdan yerken yakalanmışlar Hamza öyle dedi @B A Y - Z
Hamza susYoooo ben öyle birşey demedim)(kimden bahsediyoruz ¿)
Ya aynı ittifaktayız. Hâlen nasıl muhalefet olabiliyorsun bana karşı şaşırıyorum sanaHamza sus
Olabilirz. Gerekirse sana oy Bile kullanırım. Ama yaptıklarını unutmadım benden kurtulamazsınYa aynı ittifaktayız. Hâlen nasıl muhalefet olabiliyorsun bana karşı şaşırıyorum sana
Ne yapmışım ki 🫣İ
Olabilirz. Gerekirse sana oy Bile kullanırım. Ama yaptıklarını unutmadım benden kurtulamazsın
Medya seçimini ben kazanmama rağmen gittin Emirhan'a verdin.Ne yapmışım ki 🫣
Ya benşm ondan haberim yoktu. Herkes bana Emirhan ilk seçimi kazandı ona ver dedi. Baskı yapıldı. Mehmed Reşad'a döndümMedya seçimini ben kazanmama rağmen gittin Emirhan'a verdin.
Yanlış, Hasan sabbah'a benzedinYa benşm ondan haberim yoktu. Herkes bana Emirhan ilk seçimi kazandı ona ver dedi. Baskı yapıldı. Mehmed Reşad'a döndüm
Dedin dedin gece bültenindeYoooo ben öyle birşey demedim)(kimden bahsediyoruz ¿)
Yok, mesaj at gelsinGünaydın alpaslan burdamı