Fakirlik güzeldir, kimse senden birşey alamaz, biri birşey ister direk yok dersin.
Fakirlik güzeldir, kimse senden birşey alamaz, biri birşey ister direk yok dersin.
yönetici Galatasaraylı diye müzikten vuralım dedikte bir işe yaramadı elvan dalton yada fener ağlama müziği eşliğinde maç günleri genel chati düşünsene aşlksdlksdfşlsdgşlksdgoyunu güncelle İOS a da müzik gelmiş mozart çalıyor 26. senfoni
@Sinan SEVİM @N A Z size geliyoruz denetlemeye hazır olun. Sınav yapıcazbende geleyim mi yav canım çok sıkıldı bu partilerde
Bugün güzel kupon ayarlayarın trabzon yenerse benim ses kaydını dinlersiniz genel chatte kazım koyuncudan lakşsdlkşsdfşlksdgşkl
harbiden iyi olurdu trabzon yenerse senle düet atalım genel chateyönetici Galatasaraylı diye müzikten vuralım dedikte bir işe yaramadı elvan dalton yada fener ağlama müziği eşliğinde maç günleri genel chati düşünsene aşlksdlksdfşlsdgşlksdg
harbiden iyi olurdu trabzon yenerse senle düet atalım genel chate
Hain başkanı,Atatürk düşmanı uefadan tescilli diye gireriz ne diyon
Ajdar çikita muz telifsizdir zaten bence ekleyelimTelif mevzusunu çözersek chate radyo getiririz, şuankiler telifsiz müzik
Patladı dalağım, ciğerim, böbreğim gülerken. galerimde favori video yaptım canım sıkılınca izliyorumMahmut beni her banladığında zaten engelli olduğum baskanapp insta hesabına dm den attığım o mistik video
Ekli dosyayı görüntüle 19001
Gitmeeeee sana muhtaçlarrrrrrrrharbiden iyi olurdu trabzon yenerse senle düet atalım genel chate
Hain başkanı,Atatürk düşmanı uefadan tescilli diye gireriz ne diyon
Ajdarın tiktok yayına giriyon 2000 lira istiyor onun şarkıyı şurda yanlışlıkla aç oyuna ortak olurAjdar çikita muz telifsizdir zaten bence ekleyelim
hocam benim mesajı alıntılayıncaTelif mevzusunu çözersek chate radyo getiririz, şuankiler telifsiz müzik