noldu 8 taş bugün böyle kendini forumamı attın
noldu 8 taş bugün böyle kendini forumamı attın
Valla deme çarpılırsın bakOha yalan valla yalan ben bu şahsiyet ile hiç konuşmadım bile harbi organize bunlar sjdjjss
Kim canını sıktı forumda sen proje adamısın uğraşma şöyle şeylerleValla çalışmaya devam ya yakında bitirecez Allahın izni ile
bunun şerefine fenerbahce u19 la çıksınİLK DEFA BİR TARTIŞMAYA KATILMAK İSTEMİYORUM
3 ay geçtiBen sustum bu cengize 3 ay yeter
İLK DEFA BİR TARTIŞMAYA KATILMAK İSTEMİYORUM
Ya boş boş muhabbetler yapıyorlar işte yok o öyle olmuş yok ben bir numarayım. Bir tanışsalar bizimle ona göre muhatab olacaklar da işlerimiz yoğun dua etsinlerKim canını sıktı forumda sen proje adamısın uğraşma şöyle şeylerle
Yaw sen kimsin senide ilk defa görüyorumValla deme çarpılırsın bak
"Bağırdım"Büyük harf ile yazmış raporlar misiniz? Benim elim gitmiyor shshsh
Hw valla haklısınYa boş boş muhabbetler yapıyorlar işte yok o öyle olmuş yok ben bir numarayım. Bir tanışsalar bizimle ona göre muhatab olacaklar da işlerimiz yoğun dua etsinler
@MAGARSUS dua edelim çabukYa boş boş muhabbetler yapıyorlar işte yok o öyle olmuş yok ben bir numarayım. Bir tanışsalar bizimle ona göre muhatab olacaklar da işlerimiz yoğun dua etsinler
Bi de banlanırsan ben de bağırırım hahahahahahaha"Bağırdım"
Sen tanımazsın beni King. Burkutu batirmakla mesguldun o sıralarYaw sen kimsin senide ilk defa görüyorum
3 ay geçti
Bana da lütfen etonolle güzel gidiyor
Bi de banlanırsan ben de bağırırım hahahahahahaha
Tanısanız edersiniz emin ol@MAGARSUS dua edelim çabuk
bilge ablan ameliyattamıTanısanız edersiniz emin ol