İşte çoluk çocuk zihniyetle uğraşmak da zor valla kendilerince eğleniyorlar işteHw valla haklısın
İşte çoluk çocuk zihniyetle uğraşmak da zor valla kendilerince eğleniyorlar işteHw valla haklısın
Yoksa bu kadına küfür eden emob sen misinSen tanımazsın beni King. Burkutu batirmakla mesguldun o sıralar
Bekliyorum seri olunŞu Yunus emreyi biri vursun seri
kullanmam sağol@MAGARSUS dua edelim çabuk
Sen kimsin usagummmbilge ablan ameliyattamı
Şu Yunus emreyi biri vursun seri
Kim onlarİşte çoluk çocuk zihniyetle uğraşmak da zor valla kendilerince eğleniyorlar işte
Daha tanımıyor bile neyse kral bosver sen kim olduğumu sen mg ile takılmaya devam etYoksa bu kadına küfür eden emob sen misin
Belli ediyorlar kendileriniKim onlar
a k g ben memnun oldum proje adamı kardeşim nasılsın nerdesinSen kimsin usagummm
Sjsjsjjs komikTanısanız edersiniz emin ol
Valla varsa öyle vurabilen buradayım bekliyorumDur yapma şimdi yarın cengiz ben vurdum diye anlatır gelecek nesillere shshah
Sende daha komiksin hele ki yaptıklarından sonraSjsjsjjs komik
Yaparmı yaparDur yapma şimdi yarın cengiz ben vurdum diye anlatır gelecek nesillere shshah
Ben evdeyim fake kardeşim sen nerelerdesina k g ben memnun oldum proje adamı kardeşim nasılsın nerdesin
bende evdeyim kardeşm abin nerdeBen evdeyim fake kardeşim sen nerelerdesin
Dur bekliyorum şuan vursunlar beni. Allahını seven beni biri vursun@KadirBey. Hadi buyur, ihale yine bize kaldı shshhs
Bu arkadaş mı bizi vuracak dhahhsjdjssjValla varsa öyle vurabilen buradayım bekliyorum
Abim görevde şuan sizi koruyorbende evdeyim kardeşm abin nerde