yok google amca sağolsun fener fetö halı saha yaz bak orda ne çıkıyor 750 kişiAllahtan arşiv var da febemin fetö bağlantıları açığa çıkıyor
yok google amca sağolsun fener fetö halı saha yaz bak orda ne çıkıyor 750 kişiAllahtan arşiv var da febemin fetö bağlantıları açığa çıkıyor
Aynn krdşm hadi sen ali sami yen twit hesabı takiple biz uyuyacaz rahatsız etmebunlara böyle hece hece anlatacaksın yavaşça yoksa anlamazlarrrr muhtaçlarrrrr
Gs fetö yazmayı bildiğin gün seninle tartışabilirim şimdi en büyük takımın taraftarı olarak git burdan öptümyok google amca sağolsun fener fetö halı saha yaz bak orda ne çıkıyor 750 kişi
yok kardeşim fenerkolik superFB takip ediyomAynn krdşm hadi sen ali sami yen twit hesabı takiple biz uyuyacaz rahatsız etme
3-0 fenerim alırrr oyna2.5 üst olurmu arkadaşlar
ne olursa olsun 1 veya 0 olsun bizim olsun 25milyon yuro morinyoooo ocakta gg2.5 üst olurmu arkadaşlar
keşke olsa fener ağır yener gibime geliyor ama ümit işte trabzonun atacağı bir çelmeye finiş bu iş@MAGARSUS Trabzonda tanıdık varmı nediyorlar
Başarılar kuşdaşlar. Attığınız gol, yediğiniz ofsayt olsun.Tr*bzonspor deplasmanında ŞANLI Fenerbahçemize başarılar diliyorum. Tarifi yok bu sevdanın her zaman her yerde seninleyiz
Ekli dosyayı görüntüle 19012
hacıosmanoğluna güvenimiz tam gerekeni yapacak yapı var kardeşim yapıİçimden bir ses trabzon alır diyor ama
Gsnin hakemi trabzonunda tff başkanı varhacıosmanoğluna güvenimiz tam gerekeni yapacak yapı var kardeşim yapı
+ şenol güneş + bir miktar paraGsnin hakemi trabzonunda tff başkanı var
ne olursa olsun 1 veya 0 olsun bizim olsun 25milyon yuro morinyoooo ocakta gg
Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum fener maçlarında trabzon taraftarı dünyanın en iyi taraftarıdır. Teşekkürler Trabzon AdamsınDünde kasımpaşadan tiner kokusu geliyordu
Ekli dosyayı görüntüle 19022Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum fener maçlarında trabzon taraftarı dünyanın en iyi taraftarıdır. Teşekkürler Trabzon Adamsın