Teşekkür ve Tebrik mesajı (11 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Hayır bir insan makam için nasıl olurda dostuna, abisine İHANET eder. Milli Harekat partisi üyeleri başınızdakilerin ne yaptığını bilin de ona göre çalışın. İnşallah size oyunu öğretiyorlardır

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
@Sinan SEVİM başkan tek birşey soracağım ve bunu delikanlı gibi cevaplamani bekliyor olacağım Milli Hareket partisi seçmeni 31oyu olan bjr parti değil mi bunda hem fikiriz geri kalan 40 küsur oyu nereden nasıl aldığınız bı açıklarmısın .48.donem oyun başkanlığı seçiminde bana ittifak dışı 10 15 oy fazladan gelmişti onlarda tek tek mesaj atarak bunu bana bildirdiler ve çoğunluğu da bağımsız oyunculardi .Ama sizin 40 küsur oyunuz nerden geldi sadece bunun açıklamasıni istirham ediyorum senden

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
@Sinan SEVİM başkan tek birşey soracağım ve bunu delikanlı gibi cevaplamani bekliyor olacağım Milli Hareket partisi seçmeni 31oyu olan bjr parti değil mi bunda hem fikiriz geri kalan 40 küsur oyu nereden nasıl aldığınız bı açıklarmısın .48.donem oyun başkanlığı seçiminde bana ittifak dışı 10 15 oy fazladan gelmişti onlarda tek tek mesaj atarak bunu bana bildirdiler ve çoğunluğu da bağımsız oyunculardi .Ama sizin 40 küsur oyunuz nerden geldi sadece bunun açıklamasıni istirham ediyorum senden
üyene sahip çık kral taşla makamla mevkiyle giden çok adam olur şahsen sinan bana 90 k taş atsın oy atabilirim misal demi sinan

A L İ G.

HÜRRİYET PARTİSİ BAŞKAN YARDIMCISI
Vatandaş
makam uğruna satılan tüm dostuklar oyunun en yüksek makamı o.b dir oda 7500 yeşiltaş veriyor en yüksek o.b olsan ne olacak arkadaş çok şükür bu döneme kadar hiç bir partide makam için olmadım olmam ayıptır size makam verecez diye yazıp üye çekmek gerçekten ayıptır dostluklar herşeyden önce gelir önemli olan karakter duruştur.

Mustafa4291

Yeni Üye
Vatandaş
Bu arada sinanı kötülemiyorum GERÇEK OLANLARI SÖYLÜYORUM.
Oğuzhan başkan ben sizi tanımıyorum sizin partinizde bulundum evet ama insanlarla ilgilenen Sinan başkandı sizin partinizi ayakta tutan Sinan başkandı bu şekilde birbirinizi kırmaya gerek yok Herşey ortada duruyor Biz Sinan başkanın adamlığına güveniyoruz

Mustafa4291

Yeni Üye
Vatandaş
İkinizin ortak yönleri çok sayıda. Partiden çıkıp yeni parti kurabilirsiniz buna kimse birşey demez diyemez. Ama partiden çıkarken, önceki olduğun partideki üyelere yazıp, onları yanınıza çekmek etik ve dürüst hareket değildir.

Siz demekki mensubu olduğunuz partilerde aylarca kendinize çalışmışsınız, içeride üyeye oyunu değilde,ihaneti öğrenmişsiniz.

Hele ki Sinan sevim, biz nazı ittifakta istemeyince, Oğuzhan da onu partiden atınca, koşa koşa peşinden gidip , metin ile parti birleştirme planları yapıp. Üyelerinide peşinden sürükleyen kişi. Duruşunolmayan Sinan, duruşu olmayan naz.

Bugün başkalarına ihanet edip parti kuran, ve sonucunda başarıdan bahsedenler, yarın birbirlerini satmak için sıraya girerler.
Demekki Sinan ve Naz dogru yoldalar bu kadar taş ondan

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
makam uğruna satılan tüm dostuklar oyunun en yüksek makamı o.b dir oda 7500 yeşiltaş veriyor en yüksek o.b olsan ne olacak arkadaş çok şükür bu döneme kadar hiç bir partide makam için olmadım olmam ayıptır size makam verecez diye yazıp üye çekmek gerçekten ayıptır dostluklar herşeyden önce gelir önemli olan karakter duruştur.
ekrem başkan adamdır @E K R E M .

A L İ G.

HÜRRİYET PARTİSİ BAŞKAN YARDIMCISI
Vatandaş
ve şunuda ekleyim @bayulker şahittir ben istesem iç işleri bakanlığını alır parti kurardım biz mv seçimine 1 gün kala çıktık ki arakamızdan kimse laf etmesin diye iç işleri bakanlığı bana şahısıma 49. dönem için verilmişti ama keslinlikle böyle bişey gerek yoktur karakterli olmak önemlidir.

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
ve şunuda ekleyim @bayulker şahittir ben istesem iç işleri bakanlığını alır parti kurardım biz mv seçimine 1 gün kala çıktık ki arakamızdan kimse laf etmesin diye iç işleri bakanlığı bana şahısıma 49. dönem için verilmişti ama keslinlikle böyle bişey gerek yoktur karakterli olmak önemlidir.
ali başkan adamdır