Teşekkür ve Tebrik mesajı (6 Kişi İçeride)

Mustafa4291

Yeni Üye
Vatandaş
Bakıyorum ki Sinan sevim Başkan hakkında yapılan yorumlara doğru bulmuyorun ben ilk partim olarak Yükselen Gençlik partisine katıldım ama başımızda Genel başkan Oğuzhan başkanı hiç görmedik Yükselen gençlik partisinde de Sinan başkanın emeği büyük ve yeni oluşum MİLLİ HAREKAT Partisinde de kendini kanıtlamış bi insan Sinan Başkanı üstün cesareti oyuna ve arkadaşlarımızla ikili ilişkilerinden dolayı tebrik ediyorum.

Kimse Çamur at izi kalsın sözünü unutmasın doğru yoldasın SİNAN BAŞKAN hep arkandayız

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Bakıyorum ki Sinan sevim Başkan hakkında yapılan yorumlara doğru bulmuyorun ben ilk partim olarak Yükselen Gençlik partisine katıldım ama başımızda Genel başkan Oğuzhan başkanı hiç görmedik Yükselen gençlik partisinde de Sinan başkanın emeği büyük ve yeni oluşum MİLLİ HAREKAT Partisinde de kendini kanıtlamış bi insan Sinan Başkanı üstün cesareti oyuna ve arkadaşlarımızla ikili ilişkilerinden dolayı tebrik ediyorum.

Kimse Çamur at izi kalsın sözünü unutmasın doğru yoldasın SİNAN BAŞKAN hep arkandayız
Kolon kanseri tedavisi gördüğümü tüm parti biliyordu ki hiçbiirinize asla bir kötülüğüm olmadı herşeyi geçtim siz size bir taraftan anlatılan ile yürüyorsunuz bir konuda haklısınız ben aktif değildim aktif olsaydım bunlar olmazdı diğer bir konu ise evet gördüm bizde aylarca ekmek yiyen kardeşlerimiz kendi gruplarında dalga geçtiklerini evet gördüm liderim başkanım diyen kişi ittifak grubunda varken bana ahmete oy atalım diye o liderinizin ne kadar amatör olduğunu dirilişi bitirelim diyen o başkanınızın seçimde yaptığı hata , sizin tek avunduğunuz konu girdiğimiz ilk seçimde 76 oy aldık demeniz , ittifak dışı partilerin öylesine atmış olduğu oyları bile kendi başarınız saymanız başarı kaybedilen seçim değildir başarı kazanılan seçimdir , yükselen gençlik 3 yılı aşkındır bunu ispatlamıştır ve sizden kat kat kişilere karşı savaşan partidir, şimdi amatör küme başkanınızın arkasında durabilirsiniz.
Ki ben bu zamana kadar suçsuz hiç kimseye laf atmadım hepsi zamanla çıktı ve bana karşı gelen herkes teker teker özrünü diledi bakalım zamanı gelince sizlerde de bunu yapıcak mısınız !!

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kolon kanseri tedavisi gördüğümü tüm parti biliyordu ki hiçbiirinize asla bir kötülüğüm olmadı herşeyi geçtim siz size bir taraftan anlatılan ile yürüyorsunuz bir konuda haklısınız ben aktif değildim aktif olsaydım bunlar olmazdı diğer bir konu ise evet gördüm bizde aylarca ekmek yiyen kardeşlerimiz kendi gruplarında dalga geçtiklerini evet gördüm liderim başkanım diyen kişi ittifak grubunda varken bana ahmete oy atalım diye o liderinizin ne kadar amatör olduğunu dirilişi bitirelim diyen o başkanınızın seçimde yaptığı hata , sizin tek avunduğunuz konu girdiğimiz ilk seçimde 76 oy aldık demeniz , ittifak dışı partilerin öylesine atmış olduğu oyları bile kendi başarınız saymanız başarı kaybedilen seçim değildir başarı kazanılan seçimdir , yükselen gençlik 3 yılı aşkındır bunu ispatlamıştır ve sizden kat kat kişilere karşı savaşan partidir, şimdi amatör küme başkanınızın arkasında durabilirsiniz.
Ki ben bu zamana kadar suçsuz hiç kimseye laf atmadım hepsi zamanla çıktı ve bana karşı gelen herkes teker teker özrünü diledi bakalım zamanı gelince sizlerde de bunu yapıcak mısınız !!
Özürü dileyecek kişi sen olacaksın Buda sana son lafımdır.

Oğuzhan Ülker

49. Dönem Oyun Başkanı
Lider dediğin partidekileri koyun sürüsü gibi sağa sola götürmez sizin liderimiz dediğin adam zaten sırf isminin yanında parti başkanı yazsın diye giden adam , giderken bile sizlerin isimlerini ben onayladım bana bunlar gelsin diye isim attı , çıkarken söyledikleri ile akşamına söyledikleri çok farklıydı buyrun gelin grup açın tartışalım yüz yüze konuşalım varsa başkanınızın cesareti , naz adlı kişi yüzünden o parti açıldı , sizin için değil , milli harekat partisi sinanın naza olan değerinden dolayı , naz olmasaydı sinan o partiyi kurabilir miydi ? Partide yıllardır emek veren kardeşlerimiz varken ben kendi yönetimimi hiçe sayıp siz yeni geldiniz oyuna bağlanın diye vekillik verdim hiç de pişman değilim ama siz kendi davanızı sattınız , kişiler şahıslar gelip geçer önemli olan aile dediğin yere tükürüp sırt çevirmemektir.

Mustafa4291

Yeni Üye
Vatandaş
Sayın başkan ben hiç bir zaman doğru bildiğim yoldan dönmem öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin şimdi siz sinan başkanla dost arkadaşız diyosunuz şimdi sinan başkanı kötülüyorsunuz madem sinan başkan amatördü madem oyun ile alakalı çok bilgisi yoktu da neden partiyi hastanede tedavi görürken Sinan başkana emanet ettiniz. Soruyorum size

Kimse kimseyi satmasın o zaman öyleydi şimdi böyle

Oğuzhan Ülker

49. Dönem Oyun Başkanı
Sayın başkan ben hiç bir zaman doğru bildiğim yoldan dönmem öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin şimdi siz sinan başkanla dost arkadaşız diyosunuz şimdi sinan başkanı kötülüyorsunuz madem sinan başkan amatördü madem oyun ile alakalı çok bilgisi yoktu da neden partiyi hastanede tedavi görürken Sinan başkana emanet ettiniz. Soruyorum size

Sinan başkanın oyunu bırakıcaktı , oyunu bırakmasını istemiyordum yüzü orda ve aktifti herkesle ilgileniyordu o yüzden başkanlığı devrettim belkide hayatımın en büyük hatasıydı

Oğuzhan Ülker

49. Dönem Oyun Başkanı

Bu arada sinanı kötülemiyorum GERÇEK OLANLARI SÖYLÜYORUM.

A H M E T42 (FENOMEN)

Hürriyet Partisi - İstanbul Valisi
Vatandaş
70 küsur oy almak başarı değil arkasındaki kişilerin partideki kişilerin iradelerini toplayamamak için zorla çıkılan seçimde alınan oydur. 31 oy olan milli harekat partisinin 70 küsur oy alması zorunlu değil isteyerek adaylığa çıktığının da kanıtıdır.
Kimse kendini boşa yormasin neyin ne olduğu belli. Bir ay öncesinden benim aday olacağım tüm oyun tarafından belli iken son akşam biz böyle bir ittifagiz tanımıyoruz yada kimse çekil deniyor demek makam sevdasının göstergesidir. Kişi sözü ile bilinir. Vesselam

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Biz bunların partili üyelere oy almak için mesaj attıklarını, makam ve yeşiltaş vaad ettiklerini de biliyoruz. Sanmayın ki hiçbir şeyin farkında değiliz Sinan ve naz. Diriliş ittifakının oy potansiyelini de sizlerin oy potansiyelinide çok iyi biliyoruz.

Ama sizin bu şekilde etik olmayan hareketleriniz oyun tarihinde görülmemiştir. Kazanmak için çalmayın, çalışın.

@Sinan SEVİM Özellikle Sinan sen burada başarıdan bahsetme. Senin başarın yükselene yapmış olduğun ihanettir. Kardeşim dediğin adam sana partiyi emanet ettiğinde, ilk fırsatta partiye çökmektir senin başarın.

@N A Z Naz Sanada gelecek olursak sende ekmeğini yediğin partin Asil Türke oyunu bırakacam deyipte, aylar öncesinden sinanla farklı uygulamalarda konuşup görüşüp ilk fırsatta partini abi dediğin insanları satmak oldu.

Size bu oyunda her zaman farklı bakış açısı ile bakacağız. Net değilsiniz, dik değilsiniz. Sizin bir duruşunuz yok. Siz sahte yüzler ile kirli planlar yapan kişilersinin. Siyasetin görünmeyen kirli yüzleri sizi.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
İkinizin ortak yönleri çok sayıda. Partiden çıkıp yeni parti kurabilirsiniz buna kimse birşey demez diyemez. Ama partiden çıkarken, önceki olduğun partideki üyelere yazıp, onları yanınıza çekmek etik ve dürüst hareket değildir.

Siz demekki mensubu olduğunuz partilerde aylarca kendinize çalışmışsınız, içeride üyeye oyunu değilde,ihaneti öğrenmişsiniz.

Hele ki Sinan sevim, biz nazı ittifakta istemeyince, Oğuzhan da onu partiden atınca, koşa koşa peşinden gidip , metin ile parti birleştirme planları yapıp. Üyelerinide peşinden sürükleyen kişi. Duruşunolmayan Sinan, duruşu olmayan naz.

Bugün başkalarına ihanet edip parti kuran, ve sonucunda başarıdan bahsedenler, yarın birbirlerini satmak için sıraya girerler.

N A Z

Milli Harekât Partisi Sekreteri 🐺
Vatandaş
Biz bunların partili üyelere oy almak için mesaj attıklarını, makam ve yeşiltaş vaad ettiklerini de biliyoruz. Sanmayın ki hiçbir şeyin farkında değiliz Sinan ve naz. Diriliş ittifakının oy potansiyelini de sizlerin oy potansiyelinide çok iyi biliyoruz.

Ama sizin bu şekilde etik olmayan hareketleriniz oyun tarihinde görülmemiştir. Kazanmak için çalmayın, çalışın.

@Sinan SEVİM Özellikle Sinan sen burada başarıdan bahsetme. Senin başarın yükselene yapmış olduğun ihanettir. Kardeşim dediğin adam sana partiyi emanet ettiğinde, ilk fırsatta partiye çökmektir senin başarın.

@N A Z Naz Sanada gelecek olursak sende ekmeğini yediğin partin Asil Türke oyunu bırakacam deyipte, aylar öncesinden sinanla farklı uygulamalarda konuşup görüşüp ilk fırsatta partini abi dediğin insanları satmak oldu.

Size bu oyunda her zaman farklı bakış açısı ile bakacağız. Net değilsiniz, dik değilsiniz. Sizin bir duruşunuz yok. Siz sahte yüzler ile kirli planlar yapan kişilersinin. Siyasetin görünmeyen kirli yüzleri sizi.
PUAHAHAAAHAHAHAHA