O partideyken demiştim sinan buyur hodri meydan az biraz varsa omurgan istifa etOğuzhan istifa edeceğim dedim geri atarım demedin mi
O partideyken demiştim sinan buyur hodri meydan az biraz varsa omurgan istifa etOğuzhan istifa edeceğim dedim geri atarım demedin mi
Hahahahhaha sana sadece gülüyorum bundan sonra KadirrrDedi, dostum dediği adama,Bir kişinin peşinden koşarak gidip ihanet eden Sinan.
Yalan söyleme 3 gün önce gece telefonda konuşurken dedin yalanı bırak artık omurgan varsa sen yalan söylemeO partideyken demiştim sinan buyur hodri meydan az biraz varsa omurgan istifa et
31 ekim perşembe günü aradın diriliş ittifakı hakkında konuştunYalan söyleme 3 gün önce gece telefonda konuşurken dedin yalanı bırak artık omurgan varsa sen yalan söyleme
Konuyu neden geçiştirme buyur istifa et dik durYalan söyleme 3 gün önce gece telefonda konuşurken dedin yalanı bırak artık omurgan varsa sen yalan söyleme
Milli harekât ne zaman kurulmuş bir bak o zaman partideyken söyledim deme şeffaf ol Oğuzhan31 ekim perşembe günü aradın diriliş ittifakı hakkında konuştun
Kolon kanseri tedavisi gördüğümü tüm parti biliyordu ki hiçbiirinize asla bir kötülüğüm olmadı herşeyi geçtim siz size bir taraftan anlatılan ile yürüyorsunuz bir konuda haklısınız ben aktif değildim aktif olsaydım bunlar olmazdı diğer bir konu ise evet gördüm bizde aylarca ekmek yiyen kardeşlerimiz kendi gruplarında dalga geçtiklerini evet gördüm liderim başkanım diyen kişi ittifak grubunda varken bana ahmete oy atalım diye o liderinizin ne kadar amatör olduğunu dirilişi bitirelim diyen o başkanınızın seçimde yaptığı hata , sizin tek avunduğunuz konu girdiğimiz ilk seçimde 76 oy aldık demeniz , ittifak dışı partilerin öylesine atmış olduğu oyları bile kendi başarınız saymanız başarı kaybedilen seçim değildir başarı kazanılan seçimdir , yükselen gençlik 3 yılı aşkındır bunu ispatlamıştır ve sizden kat kat kişilere karşı savaşan partidir, şimdi amatör küme başkanınızın arkasında durabilirsiniz.Bakıyorum ki Sinan sevim Başkan hakkında yapılan yorumlara doğru bulmuyorun ben ilk partim olarak Yükselen Gençlik partisine katıldım ama başımızda Genel başkan Oğuzhan başkanı hiç görmedik Yükselen gençlik partisinde de Sinan başkanın emeği büyük ve yeni oluşum MİLLİ HAREKAT Partisinde de kendini kanıtlamış bi insan Sinan Başkanı üstün cesareti oyuna ve arkadaşlarımızla ikili ilişkilerinden dolayı tebrik ediyorum.
Kimse Çamur at izi kalsın sözünü unutmasın doğru yoldasın SİNAN BAŞKAN hep arkandayız
Özürü dileyecek kişi sen olacaksın Buda sana son lafımdır.Kolon kanseri tedavisi gördüğümü tüm parti biliyordu ki hiçbiirinize asla bir kötülüğüm olmadı herşeyi geçtim siz size bir taraftan anlatılan ile yürüyorsunuz bir konuda haklısınız ben aktif değildim aktif olsaydım bunlar olmazdı diğer bir konu ise evet gördüm bizde aylarca ekmek yiyen kardeşlerimiz kendi gruplarında dalga geçtiklerini evet gördüm liderim başkanım diyen kişi ittifak grubunda varken bana ahmete oy atalım diye o liderinizin ne kadar amatör olduğunu dirilişi bitirelim diyen o başkanınızın seçimde yaptığı hata , sizin tek avunduğunuz konu girdiğimiz ilk seçimde 76 oy aldık demeniz , ittifak dışı partilerin öylesine atmış olduğu oyları bile kendi başarınız saymanız başarı kaybedilen seçim değildir başarı kazanılan seçimdir , yükselen gençlik 3 yılı aşkındır bunu ispatlamıştır ve sizden kat kat kişilere karşı savaşan partidir, şimdi amatör küme başkanınızın arkasında durabilirsiniz.
Ki ben bu zamana kadar suçsuz hiç kimseye laf atmadım hepsi zamanla çıktı ve bana karşı gelen herkes teker teker özrünü diledi bakalım zamanı gelince sizlerde de bunu yapıcak mısınız !!
Lider dediğin partidekileri koyun sürüsü gibi sağa sola götürmez sizin liderimiz dediğin adam zaten sırf isminin yanında parti başkanı yazsın diye giden adam , giderken bile sizlerin isimlerini ben onayladım bana bunlar gelsin diye isim attı , çıkarken söyledikleri ile akşamına söyledikleri çok farklıydı buyrun gelin grup açın tartışalım yüz yüze konuşalım varsa başkanınızın cesareti , naz adlı kişi yüzünden o parti açıldı , sizin için değil , milli harekat partisi sinanın naza olan değerinden dolayı , naz olmasaydı sinan o partiyi kurabilir miydi ? Partide yıllardır emek veren kardeşlerimiz varken ben kendi yönetimimi hiçe sayıp siz yeni geldiniz oyuna bağlanın diye vekillik verdim hiç de pişman değilim ama siz kendi davanızı sattınız , kişiler şahıslar gelip geçer önemli olan aile dediğin yere tükürüp sırt çevirmemektir.Kolon kanseri tedavisi gördüğümü tüm parti biliyordu ki hiçbiirinize asla bir kötülüğüm olmadı herşeyi geçtim siz size bir taraftan anlatılan ile yürüyorsunuz bir konuda haklısınız ben aktif değildim aktif olsaydım bunlar olmazdı diğer bir konu ise evet gördüm bizde aylarca ekmek yiyen kardeşlerimiz kendi gruplarında dalga geçtiklerini evet gördüm liderim başkanım diyen kişi ittifak grubunda varken bana ahmete oy atalım diye o liderinizin ne kadar amatör olduğunu dirilişi bitirelim diyen o başkanınızın seçimde yaptığı hata , sizin tek avunduğunuz konu girdiğimiz ilk seçimde 76 oy aldık demeniz , ittifak dışı partilerin öylesine atmış olduğu oyları bile kendi başarınız saymanız başarı kaybedilen seçim değildir başarı kazanılan seçimdir , yükselen gençlik 3 yılı aşkındır bunu ispatlamıştır ve sizden kat kat kişilere karşı savaşan partidir, şimdi amatör küme başkanınızın arkasında durabilirsiniz.
Ki ben bu zamana kadar suçsuz hiç kimseye laf atmadım hepsi zamanla çıktı ve bana karşı gelen herkes teker teker özrünü diledi bakalım zamanı gelince sizlerde de bunu yapıcak mısınız !!
Sinan biz parti kapatacağımızı bilsek bile ne ben senden özür dilerim nede sen birdaha buraya gelebilirsin , sen kardeşlerini satıp giden adamsın.Özürü dileyecek kişi sen olacaksın Buda sana son lafımdır.
Sayın başkan ben hiç bir zaman doğru bildiğim yoldan dönmem öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin şimdi siz sinan başkanla dost arkadaşız diyosunuz şimdi sinan başkanı kötülüyorsunuz madem sinan başkan amatördü madem oyun ile alakalı çok bilgisi yoktu da neden partiyi hastanede tedavi görürken Sinan başkana emanet ettiniz. Soruyorum sizeKolon kanseri tedavisi gördüğümü tüm parti biliyordu ki hiçbiirinize asla bir kötülüğüm olmadı herşeyi geçtim siz size bir taraftan anlatılan ile yürüyorsunuz bir konuda haklısınız ben aktif değildim aktif olsaydım bunlar olmazdı diğer bir konu ise evet gördüm bizde aylarca ekmek yiyen kardeşlerimiz kendi gruplarında dalga geçtiklerini evet gördüm liderim başkanım diyen kişi ittifak grubunda varken bana ahmete oy atalım diye o liderinizin ne kadar amatör olduğunu dirilişi bitirelim diyen o başkanınızın seçimde yaptığı hata , sizin tek avunduğunuz konu girdiğimiz ilk seçimde 76 oy aldık demeniz , ittifak dışı partilerin öylesine atmış olduğu oyları bile kendi başarınız saymanız başarı kaybedilen seçim değildir başarı kazanılan seçimdir , yükselen gençlik 3 yılı aşkındır bunu ispatlamıştır ve sizden kat kat kişilere karşı savaşan partidir, şimdi amatör küme başkanınızın arkasında durabilirsiniz.
Sinan başkanın oyunu bırakıcaktı , oyunu bırakmasını istemiyordum yüzü orda ve aktifti herkesle ilgileniyordu o yüzden başkanlığı devrettim belkide hayatımın en büyük hatasıydıSayın başkan ben hiç bir zaman doğru bildiğim yoldan dönmem öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin şimdi siz sinan başkanla dost arkadaşız diyosunuz şimdi sinan başkanı kötülüyorsunuz madem sinan başkan amatördü madem oyun ile alakalı çok bilgisi yoktu da neden partiyi hastanede tedavi görürken Sinan başkana emanet ettiniz. Soruyorum size
Kimse kimseyi satmasın o zaman öyleydi şimdi böyle
Bu arada sinanı kötülemiyorum GERÇEK OLANLARI SÖYLÜYORUM.Sayın başkan ben hiç bir zaman doğru bildiğim yoldan dönmem öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin şimdi siz sinan başkanla dost arkadaşız diyosunuz şimdi sinan başkanı kötülüyorsunuz madem sinan başkan amatördü madem oyun ile alakalı çok bilgisi yoktu da neden partiyi hastanede tedavi görürken Sinan başkana emanet ettiniz. Soruyorum size
Kimse kimseyi satmasın o zaman öyleydi şimdi böyle
PUAHAHAAAHAHAHAHABiz bunların partili üyelere oy almak için mesaj attıklarını, makam ve yeşiltaş vaad ettiklerini de biliyoruz. Sanmayın ki hiçbir şeyin farkında değiliz Sinan ve naz. Diriliş ittifakının oy potansiyelini de sizlerin oy potansiyelinide çok iyi biliyoruz.
Ama sizin bu şekilde etik olmayan hareketleriniz oyun tarihinde görülmemiştir. Kazanmak için çalmayın, çalışın.
@Sinan SEVİM Özellikle Sinan sen burada başarıdan bahsetme. Senin başarın yükselene yapmış olduğun ihanettir. Kardeşim dediğin adam sana partiyi emanet ettiğinde, ilk fırsatta partiye çökmektir senin başarın.
@N A Z Naz Sanada gelecek olursak sende ekmeğini yediğin partin Asil Türke oyunu bırakacam deyipte, aylar öncesinden sinanla farklı uygulamalarda konuşup görüşüp ilk fırsatta partini abi dediğin insanları satmak oldu.
Size bu oyunda her zaman farklı bakış açısı ile bakacağız. Net değilsiniz, dik değilsiniz. Sizin bir duruşunuz yok. Siz sahte yüzler ile kirli planlar yapan kişilersinin. Siyasetin görünmeyen kirli yüzleri sizi.
Kavga yok, yaptıkları oyunları kamuoyuna paylaşıyorumkavga mı var bi dizi izleyek diye vpn açtık kaçırmışız almanyadan bağlanıyorum durun az mısır yok alıp gelem