Aralarına yakında sinanda eklencekİlkcanla idmanda şuan
Aralarına yakında sinanda eklencekİlkcanla idmanda şuan
Ip atlasin oAralarına yakında sinanda eklencek
AtlayamazIp atlasin o
Emredersiniz komtanım ben simdi gidim anem banyo yaptircak bay bayAzerbaycan Türk Birliği nin yanlış isim verme azizliği burdan parti yöneticileri sesleniyorum gerekli yaptırımi uygulayın bu yanlışi yapan baskana
Bu yanlış ismi veren oyuncunun parti yönetiminden istifasını talep ediyorum
tm hemen diriliş ittifakı olarak hesapları siliyozAzerbaycan Türk Birliği nin yanlış isim verme azizliği burdan parti yöneticileri sesleniyorum gerekli yaptırımi uygulayın bu yanlışi yapan baskana
Onların hepsi gerekli cezaları alacak merak etme aslan başkan.Azerbaycan Türk Birliği nin yanlış isim verme azizliği burdan parti yöneticileri sesleniyorum gerekli yaptırımi uygulayın bu yanlışi yapan baskana
Yok süresiz ban benceAzerbaycan Türk Birliği nin yanlış isim verme azizliği burdan parti yöneticileri sesleniyorum gerekli yaptırımi uygulayın bu yanlışi yapan baskana
...Ip atlasin o
Ewl reis vaarolVarsın benden gitsin @Ali Ergün gardaşımın canı sağolsun
Niye senin keyfinle mi olacak bu işlerAzerbaycan Türk Birliği nin yanlış isim verme azizliği burdan parti yöneticileri sesleniyorum gerekli yaptırımi uygulayın bu yanlışi yapan baskana
Ben üzüldüm kardeşim benim 1000 taşım yokAh be tüh 1000 taş gitmiş çok üzüldük
Kendi işine baaaaakkAzerbaycan Türk Birliği nin yanlış isim verme azizliği burdan parti yöneticileri sesleniyorum gerekli yaptırımi uygulayın bu yanlışi yapan baskana
Dış güçlerin oyunu bunlartm hemen diriliş ittifakı olarak hesapları siliyoz
adamla sabaha kadar vergi kasalımmı kankam diye mesaj atıp bunu yazıyorsun kljasdjlkasdkljasdasdAzerbaycan Türk Birliği nin yanlış isim verme azizliği burdan parti yöneticileri sesleniyorum gerekli yaptırımi uygulayın bu yanlışi yapan baskana
Azerbaycan Türk Birliği nin yanlış isim verme azizliği burdan parti yöneticileri sesleniyorum gerekli yaptırımi uygulayın bu yanlışi yapan baskana
@Xəlil Xəlilzadə sendeyizAzerbaycan Türk Birliği nin yanlış isim verme azizliği burdan parti yöneticileri sesleniyorum gerekli yaptırımi uygulayın bu yanlışi yapan baskana
Kesinlikle katılıyorum baskanimDış güçlerin dış mihrakların oyunu bunlar oyuna gelmeyin
Malumunuz uzere bir sureliğine oyunu bıraktığımızdan dolayı ola bilir unutmuşuz k.b başkanımAzerbaycan Türk Birliği nin yanlış isim verme azizliği burdan parti yöneticileri sesleniyorum gerekli yaptırımi uygulayın bu yanlışi yapan baskana