OYUN HAKİMİNİN YAPTIĞI KOLLUK ATAMALARI GERİ ÇEKİLMİŞTİR. (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Gözden kaçmış, oyun kurallarına uygun şekilde raporlama takip alanına yazıp, böyle bir sorunum var dediğinizde daha hızlı çözülür.
Erene soyadla dalga geçmeden dolayı 4 gün ceza verildi, ilk cezası oldugundan alt sınırdan verilmiştir.
Başka sorun?

Ağlamak bize göre değil.
Sorun yok.

LiderKartal

ÖVİP PARTİ SÖZCÜSÜ 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kimse kusura bakmayacak bu kişileri raporlayan kişide benim. İlgili kişiler görevlerini kötüye kullanarak tavsiye raporları sundular. Oyun içerisinden de takip edebilirsiniz.
Görselleri ekle ekliyorum.
Tavsiye raporu sunmak görevi kötüye kullanmak yani öylemi 🤣 komik olmadı mi bu düşünce. Bağlayıcılığı yoktur diye görevde belirtiliyor. Adı üstünde tavsiye. Raporlayıp yönetime ek iş çıkaranda hatalıdır burada.
Kararlar objektif değil yine aynı oyuncuya verdiği diğer cezadan anlasılaibilir
Yönetime kızgın değilim peki siz nasıl uygun gördüyseniz öyle olsun. Itiraz fayda etmeyecek çünkü

Ömer0123

🏹Altınok 🏹
Yasaklı Üye
Vatandaş
Gözden kaçmış, oyun kurallarına uygun şekilde raporlama takip alanına yazıp, böyle bir sorunum var dediğinizde daha hızlı çözülür.
Erene soyadla dalga geçmeden dolayı 4 gün ceza verildi, ilk cezası oldugundan alt sınırdan verilmiştir.
Başka sorun?
Zaten bizim raporlamalarimiz gözden kaçıyor ama bize yapılan raporlar nedense gözden kaçmıyor

ErenA

💪
Vatandaş
Başka sorun?
Ayrıca itiraz olarak değil öneri olarak söylüyorum soyad ile dalga geçmek ban cezası ise forumdan izin dahilinde olmayan isim ve soyadların kullanılarak yapılan video fotoğraf ve dalga geçmelerinde ban dahiline girmesi lazım. Sonuç olarak her iki dalga türüde aynı seviyede.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Ağlamak bize göre değil diyorsunuz ilk fırsatta bunu söylüyorsunuz ama.
Madem rapora itiraz etmeyeceksiniz o zaman neden bunu söylüyorsunuz?

Gereksiz tavsiye verenleri görevden alıyorsaniz, gerekli raporlamalari cezalandırmayan kendinizi de yargılamaniz gerektiğini düşündüm.
Yanlış mı düşünmüşüm?

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Arkadaşlar bence artık uzatmayalım yoksa yönetimi sürekli banlarla uğraştırmak durumunda bırakacağız. Sessiz olsun karara karşı çıkmayın yeter bence.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Gereksiz tavsiye verenleri görevden alıyorsaniz, gerekli raporlamalari cezalandırmayan kendinizi de yargılamaniz gerektiğini düşündüm.
Yanlış mı düşünmüşüm?
Geldiğiniz noktada yönetimi yargılar olmuşsunuz, biz hatamızı kabul ederiz, gereken önlemi alırız.
Hadsizlik yapmayın daha fazla.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Geldiğiniz noktada yönetimi yargılar olmuşsunuz, biz hatamızı kabul ederiz, gereken önlemi alırız.
Hadsizlik yapmayın daha fazla.
İstediğinizi yapıyoruz, diyorsunuz ki raporlamıstık geri dönüş olmadı, ilgili mesaja işlem yapıyoruz, yine size yetmiyor bu sefer kendinize ceza verin diyorsunuz.
Size ne yapsak yetmiyor, hep bir tık üstünü istiyorsunuz.
Bunun sebebi de yaşadığınız güç zehirlenmesi.

Hasanc57

ALTIN OK NEFERİ
Yasaklı Üye
48. Dönem Oyun Başkanı
Ağlamak kelimesini biz kullanmadık, itirazı ağlamak olarak gören de biz değiliz.
Konuya hakim değilsiniz dahil olmayın.
Sayın yönetici ilgili kişi sohbette yazdığı zaman gerekli ceza alması için raporlanmis. Gerekli ceza verildi mi kendisine. Sorun satın alımsa bir tek o kişi kalmıyor. Bizlerde satım alım yapıyoruz. Her itham da bulani engellerseniz üç gun sonra bu kişileri geri çağırmak için mesaja atarsınız. Bunu unutmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...