OYUN HAKİMİNİN YAPTIĞI KOLLUK ATAMALARI GERİ ÇEKİLMİŞTİR. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sayın yönetici ilgili kişi sohbette yazdığı zaman gerekli ceza alması için raporlanmis. Gerekli ceza verildi mi kendisine. Sorun satın alımsa bir tek o kişi kalmıyor. Bizlerde satım alım yapıyoruz. Her itham da bulani engellerseniz üç gun sonra bu kişileri geri çağırmak için mesaja atarsınız. Bunu unutmayın.
Konu satın alım yapılması değil, bu konuda haksızlık yapıyorsunuz.
Ve bu ithama giriyor artık.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sayın yönetici ilgili kişi sohbette yazdığı zaman gerekli ceza alması için raporlanmis. Gerekli ceza verildi mi kendisine. Sorun satın alımsa bir tek o kişi kalmıyor. Bizlerde satım alım yapıyoruz. Her itham da bulani engellerseniz üç gun sonra bu kişileri geri çağırmak için mesaja atarsınız. Bunu unutmayın.
Ek olarak bu yazılana nasıl bir ceza verilebilir, söyler misiniz?

E K R E M

Hürriyet Parti Başkanı 👑
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sipariş usülü ban mı attırıyorsunuz?
Burada kendi aramızda konuşamıyormuyuz. Ben fatih tutuk banlansın derken sizi etiketlemedim. Herhangi bir şikayette bulunmadım veya bir mesajı raporlamadım. Sadece fatih tutukla aramızda bir espiri. Bunun için ban vermenin ne anlamı var ki

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Burada kendi aramızda konuşamıyormuyuz. Ben fatih tutuk banlansın derken sizi etiketlemedim. Herhangi bir şikayette bulunmadım veya bir mesajı raporlamadım. Sadece fatih tutukla aramızda bir espiri. Bunun için ban vermenin ne anlamı var ki
Artık yönetime karşı sakin konuşmayı her oyuncuya öğretmekten başlıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...