ALTIN OK PARTİSİ PARTİ BAŞKANI TALEBİ ÜZERİNE SİLİNMİŞTİR. (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
En kalıcı ve En uzun tabirini yanlış kullandın sanırım detaylı araştırmanı tavsiye ederim.
Profilinde yazan isme saygım var ama bu gün birileri gidip piyasaya çıkan adamlar bana akıl vermesin nerde bozkurt hareket siz niye çıkıp gittiniz bu oyundan sen onca onu bı sorgula Genco işime karışma

BurakDuman

BOZKURT HAREKAT PARTİSİ
23. Dönem Oyun Başkanı

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Valla Coşkun abi susmaya gelmedik siz nasil konuşuyorsanız bizimde konuşma hakkımız var
Konuş bakalım piyasa çıkmaya başladınız vay anasına ya bu Altınok ne işler yapmış da sindirmiş milleti buralarda vallaha bir kez daha tebrik ediyorum gençler güzel işler yapmışsınız vakti zamaminda

BurakDuman

BOZKURT HAREKAT PARTİSİ
23. Dönem Oyun Başkanı
Profilinde yazan isme saygım var ama bu gün birileri gidip piyasaya çıkan adamlar bana akıl vermesin nerde bozkurt hareket siz niye çıkıp gittiniz bu oyundan sen onca onu bı sorgula Genco işime karışma
Reklama gerek yok bizim için ne yapmamız gerektiğini kimseye soracakta değiliz , konu burada bizler değiliz senin yazdığın şeyin tamamen uydurma olduğunu düşündüğüm için belirttim eğer konuyu başka yöne çekecek isen bu konuya yanıt vermemeni istiyorum.

M-D

Aktif Üye
18. Dönem Oyun Başkanı
Reis sizin şuanda içinde bulunduğuz durumu bir çok partiler yaşadı
Emin olabilirsin ki kapanan partiler bu yüzden yoklar
Sen nasıl şuan birşeyleri savunuyorsan bizlerde aynı şekilde savunduk
Ve çözüme kavuşmadığı için bir çok partı ya oyunu bıraktı yada oyuna ara verdi
Yani senin şuanki savunmanı emin ol çok önce yaşadığımız için herkes hak veriyordur

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Reklama gerek yok bizim için ne yapmamız gerektiğini kimseye soracakta değiliz , konu burada bizler değiliz senin yazdığın şeyin tamamen uydurma olduğunu düşündüğüm için belirttim eğer konuyu başka yöne çekecek isen bu konuya yanıt vermemeni istiyorum.
Umrumda değilsin benim için yok hükmünde birileri gelmiş yaw siz neredeydiniz bu güne 😀😀

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Altın ok ile bizim ne alakamız var? Biraz düşün bakalım konuları yaşayan Ali kerem de Bozkurt Harekat başkanlığı yaptı ban yediler diye sevindik mi sanıyorsun
O zaman gelip burda laf cambazlığı yapma benim fikrim benim kararım saygı duy bu oyunda benim için ALTINOK Bir imza kaşe var mı ötesi dostlarim girmişse ben burdayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...