ercüment çözer misin sen emirhan boşver saygıyı 5k at seriBekire sor bakalım nasil saygi duymalarini istiyormus bana
ercüment çözer misin sen emirhan boşver saygıyı 5k at seriBekire sor bakalım nasil saygi duymalarini istiyormus bana
Sana laf atmadığım halde bulaşıyorsun ya ne gülüyorumSeversin ağlamayı ağla kalbin ferahlar.
Yok simal dolandirdi bizi o bir kere olurercüment çözer misin sen emirhan boşver saygıyı 5k at seri
Kimileri güler ağlanacak hallerine. Alıstık böylelerine. Bana atabileceğin laf yok çünkü neysem oyum. Ayrıca ben ortaya tek bir şey yazdım bana alıntı atıp "partideyken kesin abi çekmiştir Bekir" diyen sensin. Bunun 2 açiklaması var ya alzheimersın ya da problem ruhsal psikolojik Danışman olarak tanı koyamiyorum bence bir psikyatriste görünSana laf atmadığım halde bulaşıyorsun ya ne gülüyorum
Yigite diyorum ustune aliniyon JSSJJDUDUDDUJDHDHDUDUDUDHDHHDKimileri güler ağlanacak hallerine. Alıstık böylelerine. Bana atabileceğin laf yok çünkü neysem oyum. Ayrıca ben ortaya tek bir şey yazdım bana alınto atıp partideyken kesin abi çekmiştir Bekir diyen sensin. Bunun 2 açiklaması var ya alzheimersın ya da problem ruhsal psikolojik Danışman olarak tanı koyamiyodum bence bir psikyatriste görün
Nokta ve virgül'ün Türkcede neden var olduğunu bizzat yaşadık. Olur öyleYigite diyorum ustune aliniyon JSSJJDUDUDDUJDHDHDUDUDUDHDHHD
ben sana saygı duyuyorum amaYok simal dolandirdi bizi o bir kere olur
Rüyanda görürsün aslan parçası siz dedigim kim senin bebeeeeCoşkun abi herkes gitti sen kaldın sende gitte bize kalsın buralar
Vay coskun abiiii nolmus sana be değişmişsinRüyanda görürsün aslan parçası siz dedigim kim senin bebeeee
Gel canım sende gel ben hepinize yeterim.Kurtlar puslu havadan elbet çıkarSeni alakadar etmez
Yaşlandın Coşkun abiGel canım sende gel ben hepinize yeterim.Kurtlar puslu havadan elbet çıkar
Abi boşver gel soda icelimGel canım sende gel ben hepinize yeterim.Kurtlar puslu havadan elbet çıkar
Semih ortalığı karıştıran adamlarsiniz benim umrumda değilsiniz araştırmaya gerek yok benim için mevzu belli çok yaşa ALTINOK zoruna gidiyorsa yazBaktım son zamanlarına yetişmişsin biraz araştır öyle gel çoşkun
Sen sus bebe uzak dur dedim ya sanaYaşlandın Coşkun abi
Beypazarı olsun bu sefer Kadirim çok severAbi boşver gel soda icelim
Zaten abi başka içemeyizBeypazarı olsun bu sefer Kadirim çok sever