ARMUT SAHNESÄ° KEMAL SUNAL
youtube.com
Aleyküm selam kardeşim hayırlı gecelerCümleten selamün aleyküm, herkese hayırlı geceler ve keyifli oyunlar.
Aleyküm selam başkanım hayırlı gecelerCümleten selamün aleyküm, herkese hayırlı geceler ve keyifli oyunlar.
sus artik alin daha kac yerden engellicem seni benBüş hanım siz kendi partinizi bırakıp giden biri olarak mı beğendiniz mesajı keyifinize göre parti bırakmakta üstünüze yok ya hani
Kendin yazıp engelliyorsun evet beni uğraştırmadığın için teşekkürlersus artik alin daha kac yerden engellicem seni ben
Bırak beni de şimdi gel gel geldi bizimkilerBir tane örnek ver hak vericem sana, boş atıyorsun
@Umut @Gonca @Ancalagon duydunuz muSakinlik sınırını aşmayalım. Gayet güzel sohbet dönüyor, keyifle izliyoruz.
Hocam burası sakin gibi genel chatte biraz sıkıntı var şuanSakinlik sınırını aşmayalım. Gayet güzel sohbet dönüyor, keyifle izliyoruz.
Adam dalga geçiyor yaHocam burası sakin gibi genel chatte biraz sıkıntı var şuan
Ayıp
Bizi etiketlerken hiç utanmadın mı
Yoo hiçte utanmadım sakin olun gonca hanımBizi etiketlerken hiç utanmadın mı
Ayıp size yakıştıramadım ortalığı karıştırmayın lütfenYoo hiçte utanmadım sakin olun gonca hanım