Günaydın canımSelamlar hayırlı akşamlar herkese.
Geceniz güzel olsun
Günaydın canımSelamlar hayırlı akşamlar herkese.
Geceniz güzel olsun
Çok benzer yönlerimiz var Mert napsak acaba sürekli partimi değişcez sonuçtaYav senin kaçıncı bu yolunuz bozuk sizin
Nasılsınız Eren BeyHayırlı akşamlar kaan bey
Hoşbuldum abi nasılsınHoş gelsin Başkan
Daha gün aymadı sabahlar olmasın.Günaydın canım
Ben son zamana kadar mücadele ettim, siz kaçmayı aramızda ki fark bu sizinle benzer yönüm yokÇok benzer yönlerimiz var Mert napsak acaba sürekli partimi değişcez sonuçta
Sağolun efendim sizler nasılsınızNasılsınız Eren Bey
Hoşbuldum abi nasılsın
Daha gün aymadı sabahlar olmasın.
Sen bir gerginsin knk bu günBen son zamana kadar mücadele ettim, siz kaçmayı aramızda ki fark bu sizinle benzer yönüm yok
Selam Kaan bey hayırlı akşamlarSelamlar hayırlı akşamlar herkese.
Geceniz güzel olsun
@BaşkanOnline bana Eren dil çıkartıyor şikayetçiyim.Sağolun efendim sizler nasılsınız
İyidir Başkanım Sen Nasılsın.Hoşbuldum abi nasılsın
Nasılsınız Gonca hanımSelam Kaan bey hayırlı akşamlar
Ndndndjdjdjs@BaşkanOnline bana Eren dil çıkartıyor şikayetçiyim.
İyiyim abi bende nasıl olsun işte devam ediyoruz bir şekilde.İyidir Başkanım Sen Nasılsın.
Yo iyiyim skıntı yokSen bir gerginsin knk bu gün
Mücadele ve sen ikiniz bir araya gelemezsiniz kiii aykırı buuu yalan var işin içinde yalannBen son zamana kadar mücadele ettim, siz kaçmayı aramızda ki fark bu sizinle benzer yönüm yok
Yoo keyfi gayet yerindeSen bir gerginsin knk bu gün
Gitmediğin parti, tartışmadığın insan yok Asil Türk ten ne zmaan çıkarsın tahminenMücadele ve sen ikiniz bir araya gelemezsiniz kiii aykırı buuu yalan var işin içinde yalann
İyiyim efenim siz nasılsınızNasılsınız Gonca hanım
Ne yapıcaksın ben çıkınca sen mi gireceksin seversin çıktığım yerlere girmeyiGitmediğin parti, tartışmadığın insan yok Asil Türk ten ne zmaan çıkarsın tahminen
Bir tane örnek ver hak vericem sana, boş atıyorsunNe yapıcaksın ben çıkınca sen mi gireceksin seversin çıktığım yerlere girmeyi