Sen kaldin kardeş sen napiyorsunKim kaldı eskilerden emirhann hey gidi emirhan
Sen kaldin kardeş sen napiyorsunKim kaldı eskilerden emirhann hey gidi emirhan
İyi sen napıyorsunnnSen kaldin kardeş sen napiyorsun
Napalim ayni devam eski kankinle parti actik gelsene @Büşra Gİyi sen napıyorsunnn
aman ali rıza bey tadımız kaçmasın.Elimde birde kapalı @K A A N var o niş kitlelere hitap ediyor
Knk arada ekranıma geliyor partlıyorum çok iyiaman ali rıza bey tadımız kaçmasın.
Yok knks saol ben iyiyim pangeadaNapalim ayni devam eski kankinle parti actik gelsene @Büşra G
neden ekranına geliyorum Mirfe arkaplanın mı yaptın yoksa hep beni görmek için…Knk arada ekranıma geliyor partlıyorum çok iyi
Evetneden ekranına geliyorum Mirfe arkaplanın mı yaptın yoksa hep beni görmek için…
Yo harbi nasıl çıktığını karşıma atardım da yine kapalı kaan yüksel gözükür kank evetle yetin benceneden ekranına geliyorum Mirfe arkaplanın mı yaptın yoksa hep beni görmek için…
Emirhan senin 10 oyla ob olduğunu iddaa ediyor, ortalığı karıştırmak gibi olmasın amaYok knks saol ben iyiyim pangeada
Biliyorum biliyorum öylemi olmuşEmirhan senin 10 oyla ob olduğunu iddaa ediyor, ortalığı karıştırmak gibi olmasın ama
Bilgem olmasa olamıyordun birde kadini sevmiyorsunBiliyorum biliyorum öylemi olmuş
Jsjsjsjjss bak sesli güldüm allahta seni güldürsünBilgem olmasa olamıyordun birde kadini sevmiyorsun
Ablanı mı özledinBilgem olmasa olamıyordun birde kadini sevmiyorsun
Özlemişşş seri üzgün 🥹Ablanı mı özledin
Beni özlediAblanı mı özledin
Ya kardeşim kaç oy çıktı ben onu soruyorum Bilgem ne alaka ittifak içerisinde olan bişeydi zaten hangi parti tek başına olduBilgem olmasa olamıyordun birde kadini sevmiyorsun
En çok beniBeni özledi
Beni özledinmi @MİRFEWİRONBeni özledi