N
N A Z
Ziyaretçi
Canım istedi, sende tüm partileri gezdin galibaAsil Türkten niye çıktın sen
Canım istedi, sende tüm partileri gezdin galibaAsil Türkten niye çıktın sen
Eğlenmeye bak sen eskide kaldı o seçim heyecanıCanım istedi, sende tüm partileri gezdin galiba
İlgili arkadaşa iddiasını ispat etmesini söylermisiniz. @BaşkanOnlineErenin öğrencileridir
multide eğitim veriyor kral
İtiraf etmedinmi sen konuyu bulsam zaten ispatlarimİlgili arkadaşa iddiasını ispat etmesini söylermisiniz. @BaşkanOnline
Ne kadar eskiEğlenmeye bak sen eskide kaldı o seçim heyecanı
Rekabetin olduğu zamanlarNe kadar eski
Çok açıklayıcı olduRekabetin olduğu zamanlar
2 yıl önceki mevzunun Şuan ki konuyla ne alakası var bunun? Aylarca beraberdik yakındık bir kere böyle bir konuşma oldumu aramızda? Olduysa buyur atabilirsin ama olmadıysa iftira atıyor ve yalan söylüyorsun.İtiraf etmedinmi sen konuyu bulsam zaten ispatlarim
Ben de merak ediyorum, burada 100 kez eski konuları açarsak önümüze bakamayız dedik, bugün 400 oy kullanılmış bir seçim açıklanacak, rekabet tekrardan oluşuyor ve sağlanıyor. Tam olarak derdiniz nedir?Rekabetin olduğu zamanlar
Size neler oldu böyle yahuuuNe kadar kolay iftira atıp yalan söyleyebiliyorsun esprilerini benim üzerimden yapma artık aylarca beraber olmamızın hatrına bari yapma.
Rekabetin oluşmasına destek değil de köstek oluyorsanız, sizi aramızda istemiyoruz.Rekabetin olduğu zamanlar
Bugün birbiriyle en ağır tartışmaları yaşamış eski oyuncularımız bile birbiriyle anlaşırken bir şeyler için çabalıyorken yok multi yaptın yok şunu yaptın, 30 dönem önceki konuyu açmanın yararı nedir ?Rekabetin oluşmasına destek değil de köstek oluyorsanız, sizi aramızda istemiyoruz.
Çocuk iddianı kanıtla yoksa bu bçr suçtur.Erenin öğrencileridir
multide eğitim veriyor kral
Bana bir şey olmadı emirhana bir kere bile kötü bir şey söylemedim şurada ama sürekli laf atıyor sabrımızında sınırı var.Size neler oldu böyle yahuuu
Bana bir şey olmadı emirhana bir kere bile kötü bir şey söylemedim şurada ama sürekli laf atıyor sabrımızında sınırı var.
Gündemden düşmemek için eski dostlarına laf atıyor işte popüler olacak abisi idare edinBana bir şey olmadı emirhana bir kere bile kötü bir şey söylemedim şurada ama sürekli laf atıyor sabrımızında sınırı var.
Bütün sakinliğimizle şunu yazıyoruz adam gülücük atıyor.Konu altındaki kimseye ceza vermiyoruz.
Bir daha multi ithamı, eskiyi karıştırma durumu olmasın, cezası bugünkü olay eklenerek artar.
Ek olarak konunun açılma sebbeine gelirsek, zaten ilgili kişiler ceza almış, daha sonra kaldırıldıgını görüyorsanız yönetim tarafından gereken incelemeler ve tedbirler yapılmış demektir.
Konu kilit.