Olaylar Hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
Merhaba Tüm Başkanonline Halkı

Milli Harekât Partisinin kurulalı henüz 22 gün olmasıyla beraber tüm diriliş ittifağı mensuplarının bize karşı alınan haksız ve anlamsız tavırları üzerine bu açıklamayı yapma gereğinde bulunuyorum. Olayları takip edenler vardır illaki içimizde biz kurulduğumuz günden bu yana kimseye sataşmadık kötü bir laf yada hakarette bulunmadık fakat ne yazıkki böyle karşılanmadık. Sevgiden saygıdan kardeşlikten bahsedenlerin bizim üzerimize gelip üstünlük kurmaya çalıştığını herkes umarım görmüştür forumda onlarca kez hakarete maruz kaldık terbiyemizi bozmadık Buda yetmezmiş gibi parti sekreterimiz @N A Z Başkana kadir Aydın küfürlü mesajlar atmaya başladı Bu olaydan sonra arkası kesilmedi bana özelden Fırat yardımcı yazdı küfür ve hakaretlerde bulundu. Ardından kadir Aydın yazdı aynı şekilde. Bununlada yetinemediler tek tek yazmak galiba yeterli olmadı beni 70 kişilik whatsapp grubuna alıp küfür etmeyi bile denediler. Ben bunları 10 gündür açıklamadım açıklamak istemedim şahsımın böyle bir konu ile geçmesini istemedim fakat son gelen laflar ile bu olanları paylaşmaktan çekinmiyorum. Tüm oyuncular gerçek yüzlerini görsün bir oyun için Böyle ağır ve karaktersiz küfürler etmek ne kadar kolay herkes görsün. Öve öve bitiremediğiniz rahmetli altın okun yaptıklarını kanıtları ile beraber paylaşıyorum. Tüm oyun halkına saygı ve sevgilerimle

Milli Harekât Partisi Başkanı

Sinan SEVİM

Moderatörün son düzenlenenleri:

N A Z

Milli Harekât Partisi Sekreteri 🐺
Vatandaş
Merhaba Tüm Başkanonline Halkı

Milli Harekât Partisinin kurulalı henüz 22 gün olmasıyla beraber tüm diriliş ittifağı mensuplarının bize karşı alınan haksız ve anlamsız tavırları üzerine bu açıklamayı yapma gereğinde bulunuyorum. Olayları takip edenler vardır illaki içimizde biz kurulduğumuz günden bu yana kimseye sataşmadık kötü bir laf yada hakarette bulunmadık fakat ne yazıkki böyle karşılanmadık. Sevgiden saygıdan kardeşlikten bahsedenlerin bizim üzerimize gelip üstünlük kurmaya çalıştığını herkes umarım görmüştür forumda onlarca kez hakarete maruz kaldık terbiyemizi bozmadık Buda yetmezmiş gibi parti sekreterimiz @N A Z Başkana kadir Aydın küfürlü mesajlar atmaya başladı Bu olaydan sonra arkası kesilmedi bana özelden Fırat yardımcı yazdı küfür ve hakaretlerde bulundu. Ardından kadir Aydın yazdı aynı şekilde. Bununlada yetinemediler tek tek yazmak galiba yeterli olmadı beni 70 kişilik whatsapp grubuna alıp küfür etmeyi bile denediler. Ben bunları 10 gündür açıklamadım açıklamak istemedim şahsımın böyle bir konu ile geçmesini istemedim fakat son gelen laflar ile bu olanları paylaşmaktan çekinmiyorum. Tüm oyuncular gerçek yüzlerini görsün bir oyun için Böyle ağır ve karaktersiz küfürler etmek ne kadar kolay herkes görsün. Öve öve bitiremediğiniz rahmetli altın okun yaptıklarını kanıtları ile beraber paylaşıyorum. Tüm oyun halkına saygı ve sevgilerimle

Milli Harekât Partisi Başkanı

Sinan SEVİM
Bunları paylaşmamak için çok bile bekledin Başkanım 🙏

KutAydin3198

MAVİ VATAN | Kilis Belediye Başkanı
Vatandaş
Ne küfür eden şahısları bire bir tanırım, ne de küfürleri yiyen şahsı bire bir tanırım ama oynadığımız alt tarafı bir oyundur, oyunda dönen mevzular için de farklı platformlardan insanlara küfür ve hakaret yağdırmanın en ufak elle tutulur bir yanı yoktur.

Allah kimseyi bu seviyeye, daha doğrusu böylesi bir seviyesizliğe düşürmesin.

K E R E M

Üye
Vatandaş
Milli Harekât Partisinin kurulalı henüz 22 gün olmasıyla beraber tüm diriliş ittifağı mensuplarının bize karşı alınan haksız ve anlamsız tavırları üzerine bu açıklamayı yapma gereğinde bulunuyorum.
Şimdi öncelikle herkesi katmışsın sayın başkan ben ne yaptım mesela bu yüzden tüm mensupları yerine bazı diyebilirsin ayrıca partiniz kurulduğunda hayırlı olsun mesajı attığımda nerdeyse herkese teşekkür edip bana etmemenizi göz ardı bile ettim neyse😄

Alltaki fotodanda anlaşıldığı üzere tek küfür eden onlar değil tüm mesajları paylaşmanızı rica ederim yarısını değil.Ki siz küfür edip engellediyseniz karşıdan gelen küfürede hazır olmanız gerektiğini düşünmekteyim.Ama buna mesajların HEPSİNE bakılıp karar verilebilir.
Ama yine de her ne olursa olsun küfür hiçbir OYUNDA amacı savunularak yapılabilecek birşey de değil tabiki.
Saygılarımı sunarım.

Ekli dosyalar

• IMG_5282.png
    IMG_5282.png
    415.2 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:

OmerFaruk21

Yenilikçi Demokrasi Partisi Genel Başkanı
Vatandaş
Şimdi öncelikle herkesi katmışsın sayın başkan ben ne yaptım mesela bu yüzden tüm mensupları yerine bazı diyebilirsin ayrıca partiniz kurulduğunda hayırlı olsun mesajı attığımda nerdeyse herkese teşekkür edip bana etmemenizi göz ardı bile ettim neyse😄

Alltaki fotodanda anlaşıldığı üzere tek küfür eden onlar değil tüm mesajları paylaşmanızı rica ederim yarısını değil.Ki siz küfür edip engellediyseniz karşıdan gelen küfürede hazır olmanız gerektiğini düşünmekteyim.Ama buna mesajların HEPSİNE bakılıp karar verilebilir.
Ama yine de her ne olursa olsun küfür hiçbir OYUNDA amacı savunularak yapılabilecek birşey de değil tabiki.
Saygılarımı sunarım.
Sinan başkanımın bazı tartışmalarını gördüm bizzat mesajları okuyordum sinan başkan karşı tarafın ne kadar küfür etsede bunu sakinlikle karşıladığını herkesde olan sabrın ondada olduğunu söylemek isterimki o sabır taşınca sinan başkanında küfür etmesi gayet normal olarak görüyorum o anlık sinir bittiğinde ise orayı terk etmesinide bilen birisidir yani suçlamanıza ilk karşı taraftan bakmak lazım

K E R E M

Üye
Vatandaş
Sinan başkanımın bazı tartışmalarını gördüm bizzat mesajları okuyordum sinan başkan karşı tarafın ne kadar küfür etsede bunu sakinlikle karşıladığını herkesde olan sabrın ondada olduğunu söylemek isterimki o sabır taşınca sinan başkanında küfür etmesi gayet normal olarak görüyorum o anlık sinir bittiğinde ise orayı terk etmesinide bilen birisidir yani suçlamanıza ilk karşı taraftan bakmak lazım
Karşı taraftan da bakıyorum ama doğru şeyleri öğrenmemiz için kişilerin önceki hareketlerine değil o an ne yaptığını öğrenmemiz için yarım değil tüm mesajları görmemiz gerek başkanım

Emreİzmir

Darbe Yönetimi HAVA K. K.-Meclis Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Merhabalar sinan adli şahıs her zamanki gibi algı yapmaya kendini suçsuz mağdur göstermeye oynamış bazilarida arkasindan alkış tutmaya hazır beklemiş ama attığı ekran görüntüsünde kendi kendini ifşa etmiş farkinda değil kendi oyunlarini kendileri bozmuş burda olmayan insanlarin arkasindan konuşmak algi yapmak ne kadarda basit ayrica @BaşkanOnline bu tarz farkli platformlardan mesajlarin paylasilmasina sergilenmesine izin verilicek mi verilecekse eğer bunlardan daha çok fazlasi herkesin elinde vardir.

Ayrica sinan o gruba kimse seni eklemedi sen ajan olarak gruba girdin sonrasinda sen farklı gruba alindin ve hayırdır ajancilik mi oynuyorsun diye soruldu sana sen argo kullandin aynı şekilde karşılık gördün sonrada argo konusup herkesi engelleyip kaçdin için böyle bir durumun oluşmasini sağlayanda insanlari tahrik edende sensin Ajan olarak parti grubuna girip, sana gül atmamizi mi bekledin sinan 😄

Son düzenleme:

ceybey

HizurAcil
Vatandaş
her iki tarafı da tanınam ancak fotoğraflardan kişinin asker üniformasi giydiğini görüyorum. yazılanlar doğruysa, basit bir oyun için bu hakaretleri yapan bir insanın böyle bir ruh sağlığı ile asker olması daha büyük bir problem... biz genç çocukları eleştiriyoruz, oyunları ciddiye alıp kendilerine zarar verdikleri için, tüm bu yazışmaların yetişkinlikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum..

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
her iki tarafı da tanınam ancak fotoğraflardan kişinin asker üniformasi giydiğini görüyorum. yazılanlar doğruysa, basit bir oyun için bu hakaretleri yapan bir insanın böyle bir ruh sağlığı ile asker olması daha büyük bir problem... biz genç çocukları eleştiriyoruz, oyunları ciddiye alıp kendilerine zarar verdikleri için, tüm bu yazışmaların yetişkinlikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum..
Gereksiz duyar kasma kardeş bu konunun cikis noktasi belli yapilanda belli burda yapilan Algida belli burda olmayan insanlar icin kafaniza göre karalama yapamazsiniz

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Yasaklı Üye
Vatandaş
Gereksiz duyar kasma kardeş bu konunun cikis noktasi belli yapilanda belli burda yapilan Algida belli burda olmayan insanlar icin kafaniza göre karalama yapamazsiniz
Anca kendi zihniyetindeki insanları kandırırsın sana da senin gibiler inanır sinanla ne zaman uğraşmaya başladığınızı yükselenin tg grubuna ali keremi hangi isimle ajan olarak soktuğunuzu sinanın oradaki mesajlarını kime attığınızı biliyorum olayı 2 günlük olay gibi gösterip sıyrılmaya çalışıyorsunuz sinanla uğraşmaya başladığınızda daha yükselendeydi
Ayrıca o koltuktan in yakışmıyorsun katransın yakında zift olacaksın

K A A N

ASİL TÜRK
39. Dönem Oyun Başkanı
Selamlar öncelikle günaydın herkese

Bu varlığın hedef gösterdiği arkadaşlarla yaklaşık 8 ay süren bir rekabetimiz oldu.Yeri geldi benim olduğum taraf kazandı yeri geldi onlar kazandı.Forumda bir çok kez tartıştık banlar yedik öyle bir rekabet içerisindeydik ve iki tarafta her zaman yaptığının arkasında durdu.Ne yaptığını sineye çekti ne de bunu yapmadım dedi herkes yaptığını dobra dobra ADAM gibi söyledi.

Ama bu konuyu açan varlık daha oyuna yeni başladığında ne olduğunu herkese gösterdi.

Genel sohbette uygunsuz laflar kullanıp (benim gibi) benim hesabım kapanıp yeniden başlamama neden olsa da ilgili varlığın mesajları sistem hatasından dolayı rapora düşmedi ve oyunu oynamaya devam etti ki azcık söylediği gibi yürekli olsa çıkar yaptığını paşa paşa konuşurdu.O yüzden arka planda birşeyler yapıp sadece sana yapılanı sunarsan,şikayet edersen,ağlarsan senin ben şerefinden şüphe ederim.

Bunu anlatma sebebim bu olayın benzeri yukarıda yaşanan gibi.

Sen birine nasıl yaklaşırsan nasıl davranırsan o şekilde karşılık alırsın.Sen birine mermi atıp gül bekleyemezsin.

Konu bahsi arkadaşlarla emin ol senin bu mağdur edebiyatı yaptığın olaylardan daha hararetli tartışmalar yaşadık ve bu şuan kullandığımız forum bile kapanacak raddeye geldi.Ama her zaman yapılan karşılıklıydı tek taraflı değildi.

Ama hiçbir zaman roleplay dışına çıkmadı.Özel konuları da birbirimizin anlayacağı şekilde kullandık burdan birbirimize alttan laf sokma gibi.Her zaman burda olan burda özelde olan özelde kaldı ya da ne özelde yaşanandan yönetimimizin burdaki oyuncuların bilgisi oldu.

Böyle birilerinin arkasına sığınacağına,herkesin içinde mağdur edebiyatı yapacağına,ağlayacağına oyununu oyna zırlama.

Şu bakiyeni de tazele daha aday bile çıkaramıyorsun rezil durumdasın p2w oyuncu.

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Anca kendi zihniyetindeki insanları kandırırsın sana da senin gibiler inanır sinanla ne zaman uğraşmaya başladığınızı yükselenin tg grubuna ali keremi hangi isimle ajan olarak soktuğunuzu sinanın oradaki mesajlarını kime attığınızı biliyorum olayı 2 günlük olay gibi gösterip sıyrılmaya çalışıyorsunuz sinanla uğraşmaya başladığınızda daha yükselendeydi
Mirfe sen benim muhatap olacağım karakterde biri değilsin senle burda tartisma gereğinde bulunmayacağim çünkü senin uslup konusma problemin var yazdıkların burda açık senle tartismaya devam edersem senin seviyene düşmem gerekecek o yuzden senle ilgili olmayan kafana gore tarafli oldugun bilmedin konulara dahil olma

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Yasaklı Üye
Vatandaş
Mirfe sen benim muhatap olacağım karakterde biri değilsin senle burda tartisma gereğinde bulunmayacağim çünkü senin uslup konusma problemin var yazdıkların burda açık senle tartismaya devam edersem senin seviyene düşmem gerekecek o yuzden senle ilgili olmayan kafana gore tarafli oldugun bilmedin konulara dahil olma
Neden burda rahat küfür edemiyorsun diye mi sen asıl emirelisin emir aldığın gelsin cevap vermediğiniz yerde safa yatıyorsunuz anca benim karakterimin zekatı hepinize yeter merak etme

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Yasaklı Üye
Vatandaş
Laf salatalıgı yapma. Adam koltuga oturmak icin aylarca calıştı partisinde emek verdi. Olay 2 günlük felanda değil evet sinanda sütten çıkmış akkaşık değil. Kimse ki seye durduk yere küfür etmez. Altın ok gidince sizede gün dogdu önceden bu kadar çok konuşmazdınız bakıyorumda çeneniz düşmüş.

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Neden burda rahat küfür edemiyorsun diye mi sen asıl emirelisin emir aldığın gelsin cevap vermediğiniz yerde safa yatıyorsunuz anca benim karakterimin zekatı hepinize yeter merak etme
Sadece dünkü tartismalardaki üslup bakilsa belli oluyor nasil bir karaktere sahip olduğun isde bundan bas ediyordum agzina yapismis bir emir eli muhabeti kendin oylesin sanırım herkesi bu sekilde itam ediyorsun ben şu an tek başima kendi fikirlerimi söylüyorum farkındaysan

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Yasaklı Üye
Vatandaş
Laf salatalıgı yapma. Adam koltuga oturmak icin aylarca calıştı partisinde emek verdi. Olay 2 günlük felanda değil evet sinanda sütten çıkmış akkaşık değil. Kimse ki seye durduk yere küfür etmez. Altın ok gidince sizede gün dogdu önceden bu kadar çok konuşmazdınız bakıyorumda çeneniz düşmüş.
Kim diyor konuşmadığımı gir mesaj geçmişim açık kimlere ne dediğime bak size aldığınız yerden laf söylediğim için ağırınıza gidiyor umarım birgün senin içinde 5 kişilik bir grup kurup küfür etmek için gruplarına alırlar 😀 kimleri o gruplara aldıklarınıda biliyorum konuşturmayın beni zararlı çıkarsınız

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sadece dünkü tartismalardaki üslup bakilsa belli oluyor nasil bir karaktere sahip olduğun isde bundan bas ediyordum agzina yapismis bir emir eli muhabeti kendin oylesin sanırım herkesi bu sekilde itam ediyorsun ben şu an tek başima kendi fikirlerimi söylüyorum farkındaysan
Anladığınız dilden konuşuyorum devam edeceğim senin gerçek yüzün bu değil çıkart o maskeni konuşmaya başla sıkılmadınızmı maskelerinizden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...