50. Dönem İçişleri Bakanı Teşekkür Mesajı (5 Kişi İçeride)

LANDOWNER

50.DÖNEM İÇİŞLERİ BAKANI
Vatandaş
Sevgili Başkan Online Ailesi
50.Dönem meclis bileşenleri seçimini geride bırakmış bulunuyoruz.
Seçimler sonucunda İçişleri Bakanı olarak mecliste bulunmak oyunda kazanacağım önemli bir tecrübe olucak.
Beni bu makama laik gören başta ailem Asil Türk partisi olmak üzere desteklerini esirgemiyen bütün Diriliş ittifakı bileşenlerine sonsuz şükranlarımı sunarım.
Ayrıca oyuna başladığım ilk günden bugüne sürekli arkamda duran,desteğini asla esirgemiyan dostum,yoldaşım Kaan Yüksel'e çok teşekkür ederim.
Son olarak diğer bakan seçilen Ö Z G Ü R, A R D A,Şeyhmus47,SEFA KARAKOÇ başkanlarıma görevlerinde başarılar dilerim.

LANDOWNER
50. Dönem İçişleri Bakanı

M-D

Aktif Üye
18. Dönem Oyun Başkanı
Sevgili Başkan Online Ailesi
50.Dönem meclis bileşenleri seçimini geride bırakmış bulunuyoruz.
Seçimler sonucunda İçişleri Bakanı olarak mecliste bulunmak oyunda kazanacağım önemli bir tecrübe olucak.
Beni bu makama laik gören başta ailem Asil Türk partisi olmak üzere desteklerini esirgemiyen bütün Diriliş ittifakı bileşenlerine sonsuz şükranlarımı sunarım.
Ayrıca oyuna başladığım ilk günden bugüne sürekli arkamda duran,desteğini asla esirgemiyan dostum,yoldaşım Kaan Yüksel'e çok teşekkür ederim.
Son olarak diğer bakan seçilen Ö Z G Ü R, A R D A,Şeyhmus47,SEFA KARAKOÇ başkanlarıma görevlerinde başarılar dilerim.

LANDOWNER
50. Dönem İçişleri Bakanı
Kardeşim hayırlı olsun yeni. görevinde başarilar dilerim
Oyun kariyerinde bu görevi hakettin 🌹

K A A N

ASİL TÜRK
39. Dönem Oyun Başkanı
Hayırlı olsun kardeşim hakettiğini aldın hatta geç bile kaldın benim yaptığım birşey yok 🌹
Görevinde başarılar diliyorum canımsın 🌹