Teşekkür ederim başkanımhayırlı olsun başkanım görevinde başarılar dilerim
Teşekkür ederim başkanımhayırlı olsun başkanım görevinde başarılar dilerim
Yükselen Gençlik Partisi olarak,Değerli BaşkanOnline Yönetim Ekibi ve Oyuncu Topluluğu,
Öncelikle, beni Meclis Başkanı olarak bu onurlu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ederim. Bu görevi devralırken, topluluğumuzun değerlerini ve oyuncular arasındaki dostluk bağlarını güçlendirmek için elimden gelenin en iyisini yapmayı amaçlıyorum.
BaşkanOnline, farklı görüşlerin ve oyuncuların bir araya gelerek ortak bir eğlence alanı oluşturduğu eşsiz bir topluluktur. Herkesin kendini rahatça ifade edebildiği, eşit haklara sahip olduğu bir ortam yaratmanın hepimizin ortak sorumluluğu olduğuna inanıyorum.
Görevim süresince adil, şeffaf ve herkesin sesine kulak veren bir liderlik anlayışı benimsemeye özen göstereceğim. Oyuncuların mutluluğunu ve topluluk içindeki uyumu korumak için yönetim ekibiyle birlikte çalışmaktan büyük bir memnuniyet duyacağımı belirtmek isterim.
Bu süreçte destek veren tüm Başkan arkadaşlarıma teşekkür eder, herkes için verimli ve keyifli bir süreç dilerim.
Saygılarımla,
Memochan
50.Dönem Meclis başkanı
Teşekkür ederim başkanımYükselen Gençlik Partisi olarak,
Seçim sonrası makamına atanan değerli Meclis Başkanımızı kutluyor ve daim başarılar diliyoruz . Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın
Yükselen Gençlik Partisi Yönetimi
Teşekkür ederim başkanımTebrik ederim görevinizde başarılar dilerim başkanım
Teşekkür ederim başkanımhayırlı olsun başarılar
Destekleriniz ve tebrikleriniz için teşekkür ederim başkanımKıymetli Meclis başkanım göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Muvaffakiyetler diliyorum
Teşekkür ederim başkanımBaşarilar dilerim başkanım hayirli uğurlu olsun
Lütfen sataşma olarak algılamayın ama yazmadan edemeyeceğim, umarım kaderi sizinkine benzemez başkanım, Memochan Başkanımız' ın 3-5 atama yüzünden ortakları tarafından darbe yemesini inanın hiç istemem.Kıymetli Meclis başkanım göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Muvaffakiyetler diliyorum
Teşekkür ederim Komutanım aynı şekilde sizinde göreve gelmenizi tebrik eder ve başarılar dilerimGörevinde başarılar dilerim.
Komutan olduğum için uğurlu oyumu sana kullanamadım
Tebrik ederim seni
Teşekkür ederim başkanım, söylediğim gibi görevimde süresince adil şeffaf ve herkesin fikirlerini dikkate alan bir liderlik anlayışı benimsemeye özen göstereceğimMakamınız hayırlı ve uğurlu olsun başkanım, size ve kabinedeki diğer arkadaşlara gerek oyun yönetimimizle, gerekse oyundaki herkes ve her kesimle uyum içerisinde çalışacağınız verimli bir yasama dönemi diliyorum.
Bilmiyorum konuya ne kadar hakimsiniz başkanım ama o dönem ki olaylar 3-5 atama sebepli değildi. İki farklı kutup oluştu, herkes tarafını seçti role play çerçevesinde birbirimizle mücadele verdik. Kaldı ki o süreçte dahi role play dışına çıkmadık. Oyunda en çok mücadele verdiğimiz insanlarla özelden tanıştık arkadaş olduk.Lütfen sataşma olarak algılamayın ama yazmadan edemeyeceğim, umarım kaderi sizinkine benzemez başkanım, Memochan Başkanımız' ın 3-5 atama yüzünden ortakları tarafından darbe yemesini inanın hiç istemem.
Takılıyorum zaten başkanım, Allah muhabbetinizi arttırsın.Bilmiyorum konuya ne kadar hakimsiniz başkanım ama o dönem ki olaylar 3-5 atama sebepli değildi. İki farklı kutup oluştu, herkes tarafını seçti role play çerçevesinde birbirimizle mücadele verdik. Kaldı ki o süreçte dahi role play dışına çıkmadık. Oyunda en çok mücadele verdiğimiz insanlarla özelden tanıştık arkadaş olduk.