50.DÖNEM 2.Meclis Başkanı Teşekkür bildirisi. (6 Kişi İçeride)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline Yönetim Ekibi ve Oyuncu Topluluğu,

Öncelikle, beni Meclis Başkanı olarak bu onurlu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ederim. Bu görevi devralırken, topluluğumuzun değerlerini ve oyuncular arasındaki dostluk bağlarını güçlendirmek için elimden gelenin en iyisini yapmayı amaçlıyorum.

BaşkanOnline, farklı görüşlerin ve oyuncuların bir araya gelerek ortak bir eğlence alanı oluşturduğu eşsiz bir topluluktur. Herkesin kendini rahatça ifade edebildiği, eşit haklara sahip olduğu bir ortam yaratmanın hepimizin ortak sorumluluğu olduğuna inanıyorum.

Görevim süresince adil, şeffaf ve herkesin sesine kulak veren bir liderlik anlayışı benimsemeye özen göstereceğim. Oyuncuların mutluluğunu ve topluluk içindeki uyumu korumak için yönetim ekibiyle birlikte çalışmaktan büyük bir memnuniyet duyacağımı belirtmek isterim.

Bu süreçte destek veren tüm Başkan arkadaşlarıma teşekkür eder, herkes için verimli ve keyifli bir süreç dilerim.

Saygılarımla,

Memochan
50.Dönem Meclis başkanı
Yükselen Gençlik Partisi olarak,

Seçim sonrası makamına atanan değerli Meclis Başkanımızı kutluyor ve daim başarılar diliyoruz . Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın 🙏🌹

Yükselen Gençlik Partisi Yönetimi

B

B U R A K

Ziyaretçi
Tebrik ederim görevinizde başarılar dilerim başkanım🌹

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Kıymetli Meclis başkanım göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Muvaffakiyetler diliyorum 🙏

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Görevinde başarılar dilerim.
Komutan olduğum için uğurlu oyumu sana kullanamadım😉
Tebrik ederim seni

KutAydin3198

Muğla Valisi
Vatandaş
Makamınız hayırlı ve uğurlu olsun başkanım, size ve kabinedeki diğer arkadaşlara gerek oyun yönetimimizle, gerekse oyundaki herkes ve her kesimle uyum içerisinde çalışacağınız verimli bir yasama dönemi diliyorum.

KutAydin3198

Muğla Valisi
Vatandaş
Kıymetli Meclis başkanım göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Muvaffakiyetler diliyorum 🙏
Lütfen sataşma olarak algılamayın ama yazmadan edemeyeceğim, umarım kaderi sizinkine benzemez başkanım, Memochan Başkanımız' ın 3-5 atama yüzünden ortakları tarafından darbe yemesini inanın hiç istemem. 😅

Memochan

Üye
Vatandaş
Makamınız hayırlı ve uğurlu olsun başkanım, size ve kabinedeki diğer arkadaşlara gerek oyun yönetimimizle, gerekse oyundaki herkes ve her kesimle uyum içerisinde çalışacağınız verimli bir yasama dönemi diliyorum.
Teşekkür ederim başkanım, söylediğim gibi görevimde süresince adil şeffaf ve herkesin fikirlerini dikkate alan bir liderlik anlayışı benimsemeye özen göstereceğim 🙏🏻❤️

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Lütfen sataşma olarak algılamayın ama yazmadan edemeyeceğim, umarım kaderi sizinkine benzemez başkanım, Memochan Başkanımız' ın 3-5 atama yüzünden ortakları tarafından darbe yemesini inanın hiç istemem. 😅
Bilmiyorum konuya ne kadar hakimsiniz başkanım ama o dönem ki olaylar 3-5 atama sebepli değildi. İki farklı kutup oluştu, herkes tarafını seçti role play çerçevesinde birbirimizle mücadele verdik. Kaldı ki o süreçte dahi role play dışına çıkmadık. Oyunda en çok mücadele verdiğimiz insanlarla özelden tanıştık arkadaş olduk.

KutAydin3198

Muğla Valisi
Vatandaş
Bilmiyorum konuya ne kadar hakimsiniz başkanım ama o dönem ki olaylar 3-5 atama sebepli değildi. İki farklı kutup oluştu, herkes tarafını seçti role play çerçevesinde birbirimizle mücadele verdik. Kaldı ki o süreçte dahi role play dışına çıkmadık. Oyunda en çok mücadele verdiğimiz insanlarla özelden tanıştık arkadaş olduk.
Takılıyorum zaten başkanım, Allah muhabbetinizi arttırsın. 🙂