50. Dönem Meclis Seçimlerinde Diriliş İttifakı Başarısı (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Değerli Diriliş İttifakına mensup partiler ve partidaşlarımız,

Bugün partimiz adına Diriliş İttifakımızın seçim başarısını paylaşmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Bu özel an, aramızdaki güçlü bağları ve ortak hedeflerimize olan sarsılmaz inancımızı kutlamak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Sizlerin değerli katkıları ve özverili çalışmaları olmadan bu başarıları elde edemezdik.

Öncelikle, ittifakımızın temelini oluşturan ortak çalışma ruhunu vurgulamak istiyorum. Hepimiz farklı geçmişlere ve bakış açılarına sahip olabiliriz, ancak bu çeşitlilik, bizi daha da güçlü kılan en önemli unsurlardan biridir. Birlikte çalışarak ve her birimizin benzersiz yeteneklerini ortaya koyarak, karşılaştığımız her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi başardık.

BAŞARILARIMIZ

50 . DÖNEM DİRİLİŞ İTTİFAKINA MENSUP MECLİS BİLEŞENLERİ

Meclis Başkanı: Memochan
Adalet Bakanı: A R D A
İçişleri Bakanı: LANDOWNER
Ekonomi Bakanı: Şeyhmus47
Milli Savunma Bakanı: SEFA KARAKOÇ

50. DÖNEM DİRİLİŞ İTTİFAKINA MENSUP MİLLETVEKİLLERİ LİSTESİ

ADANA Milletvekili - K Ü R Ş A D
ADIYAMAN Milletvekili - A K S A Ç L I
AFYON Milletvekili -Ahmetkn90
AĞRI Milletvekili - Emil Aliyev
AMASYA Milletvekili - Niko23
ANKARA Milletvekili - ERTUNC42
ARTVİN Milletvekili - Y A S İ N
AYDIN Milletvekili - Balkes_10
BALIKESİR Milletvekili - A R D A
BİNGÖL Milletvekili - Mertt Kılıçç
BİTLİS Milletvekili - 3H@RFLi
BOLU Milletvekili - Onur005
BURSA Milletvekili - Tezgah reis
ÇANAKKALE Milletvekili - Calibri
ÇANKIRI Milletvekili - aizenMBB
ÇORUM Milletvekili - bilaldemir7256
DENİZLİ Milletvekili - kimsəsiz
EDİRNE Milletvekili - enscnbkts
ELAZIĞ Milletvekili - Salih akay
ERZURUM Milletvekili - Batuhan Akçay
ESKİŞEHİR Milletvekili - K A A N
GAZİANTEP Milletvekili - kadriye56
GİRESUN Milletvekili - SaNCaR KIZILTAN
GÜMÜŞHANE Milletvekili - subhan1020
HAKKARİ Milletvekili - Manisalı Emre
HATAY Milletvekili - A H M E T
ISPARTA Milletvekili - SEFA KARAKOÇ
MERSİN Milletvekili - Aytaç Öğretmenoğlu
İSTANBUL Milletvekili - LANDOWNER
İZMİR Milletvekili - Mert ÖZÇETİN
KARS Milletvekili - alperenuyr
KAYSERİ Milletvekili - Göktuğ Aras Görgülü
KIRKLARELİ Milletvekili - İSMAİL BOZKAYA
KOCAELİ Milletvekili - ErenBağdeş
KONYA Milletvekili - RE0N
KÜTAHYA Milletvekili - AhmetGn
MALATYA Milletvekili - Sevda OĞUZ
MANİSA Milletvekili - Kucles5
KAHRAMANMARAŞ Milletvekili - JR Mehmet
MARDİN Milletvekili - ali2828
MUŞ Milletvekili - diriliş33
NEVŞEHİR Milletvekili - MUSTAFA K.
NİĞDE Milletvekili - Samed Sağlam
ORDU Milletvekili - Sevimli Panda
RİZE Milletvekili - YusufAta
SAMSUN Milletvekili - U M U R
SİNOP Milletvekili - Kuzey Mert Köroğlu
SİVAS Milletvekili - Mehmet Sarısakal
TEKİRDAĞ Milletvekili - t1u
TOKAT Milletvekili - OğuzhanOĞUZ
TRABZON Milletvekili - E R E N - D E D E
ŞANLIURFA Milletvekili - Ö Z G Ü R
UŞAK Milletvekili - Arda Ulaş ATEŞ
VAN Milletvekili - Yeliz Bahar
YOZGAT Milletvekili - Osmanblt
ZONGULDAK Milletvekili - Pembee
KIRIKKALE Milletvekili - NNuur
BATMAN Milletvekili - Memochan
ŞIRNAK Milletvekili - Yusuf Belli
BARTIN Milletvekili - Çağatay Kaplan
ARDAHAN Milletvekili - Şeyhmus47
IĞDIR Milletvekili - Mücahit Tanrıverdi
YALOVA Milletvekili - BİLGEKAĞAN12
DÜZCE Milletvekili - okansengul
ADANA-2 Milletvekili - TEVFİK AYGÜN
ANKARA-2 Milletvekili - burak.178
YEDEK-2 Milletvekili - Ufuk Uysal

Son olarak, birlikte başardığımız her şey için bir kez daha teşekkür ediyorum. Her birinizin emeği, alın teri ve özverisi olmasaydı, bu noktada olamazdık. Sizler, bu ittifakın gerçek kahramanlarısınız.

Bu güçlü birlikteliği daha da ileriye taşıyacak, yeni hedeflerimize birlikte yürüyeceğiz. Her birinize kalpten teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun!

Sevgi ve saygılarımla,
Sevim AYDIN

Ekli dosyalar

• DİRİLİŞ İTTİFAKI_20241121_192847_0000.jpg
    DİRİLİŞ İTTİFAKI_20241121_192847_0000.jpg
    749.2 KB · Görüntüleme: 24

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Daime İleri Diriliş tam gaz devam

Sevim AYDIN

Vatandaş
Xaxa sende şey yazsaydın Yükselen Gençlik partisinin ekmeğini yiyenler hainlik edenler malum partide toplanip ayakta durmaya çalıyoruz yazsaydin
Boş verin başkanım . Herşeyden önce verilmiş bir emeğe bu tarz bir yorum yapan bir insana diyecek birşey yok; hanımefendiye🌹 atarak cevap verdim zira herkes kendine yakışanı yapar.

Ecemmm

21.Dönem Oyun Başkanı
21. Dönem Oyun Başkanı
Xaxa sende şey yazsaydın Yükselen Gençlik partisinin ekmeğini yiyenler hainlik edenler malum partide toplanip ayakta durmaya çalıyoruz yazsaydin
Dolduruşla iş yapanların hali ortada kardeşim bana laf ederken ilerde hangi yalan dolanla karşılaşırız diye düşün her şey ortada çünkü :)

ceybey

HizurAcil
Vatandaş
sevim ders çalış.. bomboş şeyleri bırak. şuraya şu kadar emek edip yazacağına dersine sınavına emek ver bir işe yarasin.

Son düzenleme:

Sevim AYDIN

Vatandaş
sevim ders çalış.. bomboş şeyleri bırak. şuraya şu kadar emek edip yazacağına dersine sınavına emek ver bir işe yarasin.
Bunu okuyan da beni düşünüyorsunuz sanır. 1.5 yıl size emek verdim de ne oldu ceybey bey ? Size oyun içerisinde herhangi bir eylemim veya söylemim olmadı sizinde olmasın bu son olsun lütfen 🙏

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
Yasaklı Üye
49. Dönem Oyun Başkanı
İşsizlikte son nokta ksjsjsjs
Şey de yazsaydın sinan ecemi at partiden barışalım dedi ama olmadı bizde asile yanladık tekrar jsjsjsjs
Yani senin ne kadar yalancı olduğunu herkes çok iyi biliyor , hatta en çok kaan ondan sonra sinanın yüzü burdaysa verdiği cevabı söylesin bana önce burda 😂 insanları seni sırf bana inat diye alıyor ki benim gözümde sen zerre bile değilsin sana acımıyorum gerçekten bak kendi çapında sağa sola gidip laf atıyorsun birde yalan atmakta prof olmuşsun sırf sana cevap vereyim diye bide master yalanlar atıyorsun zaten sende biraz olsa bana sataşmazsın sürekli sürekli ortamı germeye çalışıyorsun biz oyunumuzu oynuyoruz senin gibi çocukları eğlendirmiyoruz hangi partide olduğun belirsiz kişi işine bak hadi

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
Yasaklı Üye
49. Dönem Oyun Başkanı
@BaşkanOnline bu kimliği belirsiz kişi sürekli sürekli yalanlar söyleyip ortamı germeye çalışıyor , farkettiyseniz muhattap olmuyorum ama sizde artık bi el atın ne güzel sorunsuz bir şekilde ilerliyoruz ortamı gerip kavgaya sürüklüyor buyrun buda kanıtıdır genel başkan vekilimiz paylaşım yapıyor tamam yorumlarda cevap verebilir yazabilir ama kavga edicek ortamı gerecek şeyler yazması kabul edilemez bu kişiyi uyarırsanız seviniriz yoksa bundan sonra bizde aynı dilden konuşmaya devam ederiz

Kaan Yüksel

Yakamoz Partisi Kurucu Başkanı
39. Dönem Oyun Başkanı
Yani senin ne kadar yalancı olduğunu herkes çok iyi biliyor , hatta en çok kaan ondan sonra sinanın yüzü burdaysa verdiği cevabı söylesin bana önce burda 😂 insanları seni sırf bana inat diye alıyor ki benim gözümde sen zerre bile değilsin sana acımıyorum gerçekten bak kendi çapında sağa sola gidip laf atıyorsun birde yalan atmakta prof olmuşsun sırf sana cevap vereyim diye bide master yalanlar atıyorsun zaten sende biraz olsa bana sataşmazsın sürekli sürekli ortamı germeye çalışıyorsun biz oyunumuzu oynuyoruz senin gibi çocukları eğlendirmiyoruz hangi partide olduğun belirsiz kişi işine bak hadi
Benim ikinizde kardeşimsiniz yalanınız doğrunuz sizi ilgilendiriyor ve ben ikinizi de tanıyorum yalanınızı doğrunuzu da kendimce biliyorum.
Asil Türke yanlama lafına da şöyle cevap vereyim bizzat ben aradım Oğuzhanı ve dediğim şey şu.
Karşıdaki varlıkları görüyorsun rezil halde bir şekilde yer edinme çabalarının da farkındasın.Oyunumuza bakıyoruz ve devam ediyoruz onlara yağmurlu havada su vermeyelim kendilerince takılsınlar.Partideki parazitler uzaklaştı karşıdalar şu parazitleri toprağa gömelim.
Yani Asil Türke yanlama gibi bir konu söz konusu değil Diriliş İttifakına gelerek gücümüze güç kattılar.
@Sinan SEVİM eğer dendiği gibi Ecemi partiden çıkar tekrar barışalım gibi bir cümle de varsa söyle bilelim Oğuzhanda diyor bak seversin böyle özel mesajları yayınlamayı Ulu orta yerde paylaşmayı…

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
Benim ikinizde kardeşimsiniz yalanınız doğrunuz sizi ilgilendiriyor ve ben ikinizi de tanıyorum yalanınızı doğrunuzu da kendimce biliyorum.
Asil Türke yanlama lafına da şöyle cevap vereyim bizzat ben aradım Oğuzhanı ve dediğim şey şu.
Karşıdaki varlıkları görüyorsun rezil halde bir şekilde yer edinme çabalarının da farkındasın.Oyunumuza bakıyoruz ve devam ediyoruz onlara yağmurlu havada su vermeyelim kendilerince takılsınlar.Partideki parazitler uzaklaştı karşıdalar şu parazitleri toprağa gömelim.
Yani Asil Türke yanlama gibi bir konu söz konusu değil Diriliş İttifakına gelerek gücümüze güç kattılar.
@Sinan SEVİM eğer dendiği gibi Ecemi partiden çıkar tekrar barışalım gibi bir cümle de varsa söyle bilelim Oğuzhanda diyor bak seversin böyle özel mesajları yayınlamayı Ulu orta yerde paylaşmayı…
Kaan bu kadar neden sinirlendiğini çekemediğini hala anlayamıyorum konuşmalarına ve üslubuna dikkat et eğer benimle şahsi bi meselen varsa sende Eskişehirlisin galiba akşam gel istediğin yerde sorununu çözeyim senin

A H M E T T

Asil Türk Bşk.Yrd
Vatandaş
Kaan bu kadar neden sinirlendiğini çekemediğini hala anlayamıyorum konuşmalarına ve üslubuna dikkat et eğer benimle şahsi bi meselen varsa sende Eskişehirlisin galiba akşam gel istediğin yerde sorununu çözeyim senin
Sinan başkan şuan senin de üslubun ve yaklaşımın yanlış hepimiz delikanlıyız akşam gel sorunu çözmek farklı yere algılanır. Yani bazı şeyler umduğun gibi sonuçlanmayabilir. Bu tarz cümleler yakışmaz delikanlı adama ben böyle düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...