Tebrik Mesajı. (4 Kişi İçeride)

A H M E T T

Asil Türk Bşk.Yrd
Vatandaş
Değerli başkanonline Oyuncuları.

Öncelikle Belediye Başkanlığı seçimlerinde katkılarından dolayı ASİL TÜRK PARTİMİZİN kıymetli üyelerine ve UYANIŞ PARTİSİ değerli dostlarımıza Teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte nice güzel zaferlere ulaşacağımızdan şüphem yoktur.

1. olan ( Milli harekat, turan harekat, yenilikçi demokrasi, bozkurt harekat, mavi vatan Vs Vs ) partilerini tebrik ediyorum. Aynı katkıyı çok partili sisteminizde diğer seçimlerde de görmek ümidiyle.

Saygılarımla.

A H M E T
Asil Türk Partisi Genel Başkan Yardımcısı

D E N İ Z

GÖKTÜRK PARTİSİ GENEL BAŞKANI 🇹🇷
Vatandaş

Öncelikle Belediye Başkanlığı seçimlerinde katkılarından dolayı ASİL TÜRK PARTİMİZİN kıymetli üyelerine ve UYANIŞ PARTİSİ değerli dostlarımıza Teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte nice güzel zaferlere ulaşacağımızdan şüphem yoktur.

1. olan ( Milli harekat, turan harekat, yenilikçi demokrasi, bozkurt harekat, mavi vatan Vs Vs ) partilerini tebrik ediyorum. Aynı katkıyı çok partili sisteminizde diğer seçimlerde de görmek ümidiyle.

Saygılarımla.

A H M E T
Milli Harekât partisi olarak seçimde başarı gösteren tüm partileri tebrik ederiz. Belediye başkanı olan tüm başkanlarıma da yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Tebrikleriniz için de ayrıca teşekkür ederiz.

D E N İ Z
Milli harekat partisi Başkan Yardımcısı.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Milli Harekât partisi olarak seçimde başarı gösteren tüm partileri tebrik ederiz. Belediye başkanı olan tüm başkanlarıma da yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Tebrikleriniz için de ayrıca teşekkür ederiz.

D E N İ Z
Milli harekat partisi Başkan Yardımcısı.
Toprağımm nasıl gidiyor

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı

Saygılarımla.

A H M E T
Olur olur herkesin bir stratejisi vardır elbet başarı başarıdır iyi yada kötü herkes hakkettigini alıyor demokratik sistemde

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Tebrik Ederim Dostlarım.

A H M E T T

Asil Türk Bşk.Yrd
Vatandaş
Forumu gerektiği gibi kullanılmasından yanayım.
O zaman sana şöyle söyleyeyim belli ki mesajı anlamamışsın. Tebrik mesajı altında önce kendi parti ve uyanış partisini tebrik ediyorum. Sonrasın tüm partilerin birleşimiyle kazanılan 1nciliği tebrik ediyorum. Ama İroni yaparak tebrik ediyorum. Son cümleyi tekrar okursan anlamanı ümid ediyorum da emin olamadım. 😊

B

B U R A K

Ziyaretçi
Tebrik ederim ve seçilecek tüm belediye başkanlarına başarılar dilerim☺️