Banami dediniz anlamadim. Yaverlerim kimler bilemedim ama selam verdik yaverler dokuldu ben napim ask olsunFayika hocam yaverinizle dönmenizin sebi ne acaba
Banami dediniz anlamadim. Yaverlerim kimler bilemedim ama selam verdik yaverler dokuldu ben napim ask olsunFayika hocam yaverinizle dönmenizin sebi ne acaba
Heee sen facesin Ali keremmm sen misin la bebeAyşegülde gelsinmi abi 3 silahsor gezelim
İyi abi senden naberHoş buldum Gülom naber
Noldu size bole gozlerinizi kulaklarinizimi kaybettinizToplu ameliyat olabilir
Benim deme ortadan ikiye bölünürüm bakO hep buradaydı belki nerden bilecez
O gün gelecekti sonunda olduGözlerime inanamıyorum
Yav allah aşkına bende anlamıyorum bir soru ile gerçek bilgem olup olmadığınızı kontrol edelim miBanami dediniz anlamadim. Yaverlerim kimler bilemedim ama selam verdik yaverler dokuldu ben napim ask olsun
Test başlasın o vakitYav allah aşkına bende anlamıyorum bir soru ile gerçek bilgem olup olmadığınızı kontrol edelim mi
Ne zaman gelecek o gün o gece dedik şimdi geldi. Turlar atacağız sahilimizdeO gün gelecekti sonunda oldu
Sen gelince heyecandan kaybettik fayika ablamNoldu size bole gozlerinizi kulaklarinizimi kaybettiniz
O kim ya ben tanımıyorum öyle birini hıh ablam dönmüş ben dünyanın en mutlu insanıyımHeee sen facesin Ali keremmm sen misin la bebe
Ne zaman gelecek o gün o gece dedik şimdi geldi. Turlar atacağız sahilimizde
Kacma buraya gelE hadi iyi geceler ben sizi tutmuyayim. Alismissiniz hep beraber
@BaşkanOnline konu kilit lutfen
Sohbet ediyoduk ne güzelE hadi iyi geceler ben sizi tutmuyayim. Alismissiniz hep beraber
Ha bebecim.sana laf sokma sanatlarini iyi ogrettim supersin bide profil gelistirirken en sevdigin ablan seni kollar merak etme afferin devam bole devammm
Konu kapanmıştır bu bilgem değilE hadi iyi geceler ben sizi tutmuyayim. Alismissiniz hep beraber
Aaaa nereye ablaE hadi iyi geceler ben sizi tutmuyayim. Alismissiniz hep beraber
Cok ozlemisimde isim var simdi gelirim yine benKacma buraya gel
Buda semih değilKacma buraya gel