Sakinlik ve huzurrr ay hic heyecanli degil😁 (14 Kişi İçeride)

ARDEN

YGP fedaisi (Diriliş İttifakı)
Vatandaş
Sakinlik aramayan çorpa karıştır karıştır
eee gene çorpa 😁

Dengili

Üye
Vatandaş
Ait olduğun yere dönmenle oyunda olan olmayan herkesi meydana çıkarttın buda tek senin yapabileceğin işti zaten 😁 seni getirmek çok zordu iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum bu kaos ortamına çekerek ama kaos kraliçesi olduğun için de pek farketmedi sana zamanında dost sandığımız kişilerle yol yürüdük geçte olsa birşeylerin farkına varıyor insan her neysee yolumuzun tekrar onların yoluna çıkmaması dileğiyle tekrardan hoşgeldin ablam 🌹🌹

ARDEN

YGP fedaisi (Diriliş İttifakı)
Vatandaş
Hadi bakalım pamuk eller çepe Bilgeme hoşgeldin hediyesi 🎁

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Vatandaş
Ait olduğun yere dönmenle oyunda olan olmayan herkesi meydana çıkarttın buda tek senin yapabileceğin işti zaten 😁 seni getirmek çok zordu iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum bu kaos ortamına çekerek ama kaos kraliçesi olduğun için de pek farketmedi sana zamanında dost sandığımız kişilerle yol yürüdük geçte olsa birşeylerin farkına varıyor insan her neysee yolumuzun tekrar onların yoluna çıkmaması dileğiyle tekrardan hoşgeldin ablam 🌹🌹
Yani insanlara yalan söylemeden neyseler onu söyleyerek kimsenin yüzüne sahte gülüşler atmayarak nefret odağı oldum ablanda benim tam tersimi yaparak fark bu sorun gelmesi gitmesi değil ama yalan söylediğini kabul edip kandırdığı insanlardan özür dilemeli