Birlik ve Adalet partisi kuruluşu (17 Kişi İçeride)

OmerFaruk21

Birlik ve Adalet Partisi Kurucusu/Genel Başkanı
Vatandaş
IMG_8598.png

Değerli Başkan Online ailesi,
Gününüzün güzel, işlerinizin kolay olduğu iyi günler dileriz.
08.12 2024 tarihinde Birlik Ve Adalet partisini kurmuş bulunmaktayız.

Parti yönetimimizi

Parti Başkanı: Omerfaruk21

Parti Sekreteri: İHSANKAYA

Parti Başkan Yardımcısı: hsyn44

Parti Sözcüsü: Özgürxrs

şeklinde belirledik.

Birlik Ve Adalet partisi olarak hiç bir parti ve ittifakla problemimizin olmadığını, şu anda hiç bir ittifakta yer almadığımızı ve önümüzdeki şüreçte seçim işbirliği şeklinde ilerleyeceğimizi bildirmek isteriz.

Birlik Ve Adalet partisi kısa süre önce kurulmasına rağmen 16 üyeye ulaşmıştır. Bu süreçte bizlere destek olmak isteyen başkanlarımızı ailemize davet etmek istiyoruz. Sizlerin desteklerini görmek bizleri onurlandıracaktır.

Bu vesileyle herkese ayrı ayrı teşekkür eder, başarılar dileriz.

Büşra G

Üye
Vatandaş
Hayırlı olsun yönetim kadrosu çok sağlam duruyor, özellikle başkan yardımcısı slave52 pardon hsyn44 isabet olmuş, hayırlı olsun 🙏 Partideki kadın üyelerede dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum🙏

Büşra G

Üye
Vatandaş
Sana burdan ekmek çıkmaz şeytan seni hadi başka kapıya bak ydp kapandı git ordan yürü sen
Başkanım parti olarak köleliği yasaklamayla ilgili yasa tasarısı vermeyi düşünüyormusunuz? Malum hala cahiliye dönemindeyiz sanan bazı SAPIKLAR var. Koca partiyi kendi sapkınlıkları yüzünden kapattıranlar var. Sizin gibi düzgün, ahlaklı, edepli birinin bu olaya el atacağını düşünüyorum.

hsyn[44]

Üye
Vatandaş
O sapıkların elinden partiyi kurtardigimiz için parti kapandı böyle dışarıdan sallayanlar var senin gibi bir kaç tane onlar içinde gerekeni yaapiyoruz sen merak etme. Geri gelemedin kabul edilmedin hiç bir yerde tutunamadin kuduruyorsun dimi

Büşra G

Üye
Vatandaş
O sapıkların elinden partiyi kurtardigimiz için parti kapandı böyle dışarıdan sallayanlar var senin gibi bir kaç tane onlar içinde gerekeni yaapiyoruz sen merak etme. Geri gelemedin kabul edilmedin hiç bir yerde tutunamadin kuduruyorsun dimi
Tolga başkanım yapmayın hala mesajlarınız duruyor silmemişsiniz, rezil etmeyin kendinizi 🤣 Acile falan git sen hadi

Büşra G

Üye
Vatandaş
ayrıca merak ediyorum parti arkadaşlarının neden senin hüseyin ismiyle oyuna döndüğünü, neden kendi adını sakladığını biliyor mu? Bilmiyorlarsa komik, Biliyorlarsa çok daha komik.

Büşra G

Üye
Vatandaş
Zamanında sapıklıklarını ifşa edip oyundan yolladığımız bir şahsı bugün burda karşımıza yönetim üyesi diye çıkarıp savunan arkadaşlarında gözümde çok farkı yok. O şahıs ile çok fazla dayanabileceğinizide düşünmüyorum, illa bir olay patlak verecektir yine. Huylu huyundan vazgeçmez. Yine de aranızda geçmişim olan kişiler var, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun