Birlik ve Adalet partisi kuruluşu (3 Kişi İçeride)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 19420

Değerli Başkan Online ailesi,
Gününüzün güzel, işlerinizin kolay olduğu iyi günler dileriz.
08.12 2024 tarihinde Birlik Ve Adalet partisini kurmuş bulunmaktayız.

Parti yönetimimizi

Parti Başkanı: Omerfaruk21

Parti Sekreteri: İHSANKAYA

Parti Başkan Yardımcısı: hsyn44

Parti Sözcüsü: Özgürxrs

şeklinde belirledik.

Birlik Ve Adalet partisi olarak hiç bir parti ve ittifakla problemimizin olmadığını, şu anda hiç bir ittifakta yer almadığımızı ve önümüzdeki şüreçte seçim işbirliği şeklinde ilerleyeceğimizi bildirmek isteriz.

Birlik Ve Adalet partisi kısa süre önce kurulmasına rağmen 16 üyeye ulaşmıştır. Bu süreçte bizlere destek olmak isteyen başkanlarımızı ailemize davet etmek istiyoruz. Sizlerin desteklerini görmek bizleri onurlandıracaktır.

Bu vesileyle herkese ayrı ayrı teşekkür eder, başarılar dileriz.
Yükselen Gençlik Partisi olarak,

Omerfaruk21 başkan önderliğinde kurulan Birlik ve Adalet Partisi yönetimi ve üyelerini kutluyor ve daim başarılar diliyoruz .
İleride yollarımızın iyi niyetler için kesişmesini umut ederek ; oyunumuz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.🙏🌹

Yükselen Gençlik Partisi Yönetimi

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Karşı çıkma sebebi belli değil mi sence 🤣Birde yeni sayfa açtı deyip normalleştirmeye çalışıyor jdsldkks neden ydp yi bıraktığınızı açıklayın bi, yeni bir sayfa mı açmış yoksa tam gaz devam mı ediyor kadın üyelere yazmaya bilelim. Neyse uzatmaya gerek yok şu haline bakılırsa seninde ondan pek farkın olmadığı belli. Benim kazanacağım ya da kaybedeceğim bir şey yok, zaten oyunda kadın oyuncu kitlesi az, böyle gizli isimle dolaşan sapıkları ortaya çıkarmak, kadın oyuncuların önlem almasına vesile olmak benim için kârdır. Sen devam edebilirsin sapık arkadaşınla umrumda değil pek.
Bu cidden böyle sapkın bir vatandaş ise neden yönetim oyuna geri dönmesine müsade ediyor biz bu tür insanları istenmeyen oyuncu ilan edip gönderdik yine gönderelim eğer varsa kanıtların

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yeni bir sayfa açılmış yeni bir parti kurulmuş tebrik edip geçmek veya görmemezlikten gelmek yerine eski defterleri açıp laf sokmalar çok çirkin yahu hepimiz insanız sinirlenince her şeyi yapabiliriz bende çok şey yapmış söylemişimdir ama birileri gibi gelip burada alaksız bir anda kimsenin geçmişini dökmedim bahsi geçen kişiyle görüştüm evet bunu burda söyleyerek amaç nedir bilmiyorum sonra kendisiyle helalleştik ve bir sorunumuz yokken konuşarak anlaşamayan kişiler nasıl bi dolmuşlukları varsa artık bilmiyorum kendini düze çıkarmak için milleti ssle tehdit ediyor bekir içinde eklemem gerekirse ki bunu gerekli gördüm "çıkarcı" dendiği için işinde gücünde olan bir insan hiç bir bilgisi yokken ve ilgilenmiyorken gelipte çamur atmaya gerek yok kimseye açıklığıyla bir şey söylenmedi bilinmesi gerektiği kadar söylendi ve bu zamana kadar bu konuyla ilgili hiç bir olay olmadı şimdi burada olmuş gibi aktarılmasın burada bir sürü insan başka isimlerle geliyor bunu çıkarı için kullanan kişiler işlerine gelmeyincede böyle çamur atıyor önceden neden rahatsız olmadın derler insana şimdimi rahatsız oldun. Diyeceklerim bu kadar başka da cevap verip muhattap olmayacağım iyi akşamlar

OmerFaruk21

Birlik ve Adalet Partisi Kurucusu/Genel Başkanı
Vatandaş
Hayırlı olsun başarılar diliyorum.
Hayırlı olsun, başarılar
Hayırlı olsun başarılar dilerim
Yükselen Gençlik Partisi olarak,

Omerfaruk21 başkan önderliğinde kurulan Birlik ve Adalet Partisi yönetimi ve üyelerini kutluyor ve daim başarılar diliyoruz .
İleride yollarımızın iyi niyetler için kesişmesini umut ederek ; oyunumuz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.🙏🌹

Yükselen Gençlik Partisi Yönetimi
Son olarak ta Başarılar Diliyorum Yeni Partiniz için 🙏
Hayırlı olsun, başarılar dilerim.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz güzel mesajlarınızdan dolayı bende ayrıca teşekkür etmek isterim

Büşra G

Üye
Vatandaş
Yeni bir sayfa açılmış yeni bir parti kurulmuş tebrik edip geçmek veya görmemezlikten gelmek yerine eski defterleri açıp laf sokmalar çok çirkin yahu hepimiz insanız sinirlenince her şeyi yapabiliriz bende çok şey yapmış söylemişimdir ama birileri gibi gelip burada alaksız bir anda kimsenin geçmişini dökmedim bahsi geçen kişiyle görüştüm evet bunu burda söyleyerek amaç nedir bilmiyorum sonra kendisiyle helalleştik ve bir sorunumuz yokken konuşarak anlaşamayan kişiler nasıl bi dolmuşlukları varsa artık bilmiyorum kendini düze çıkarmak için milleti ssle tehdit ediyor bekir içinde eklemem gerekirse ki bunu gerekli gördüm "çıkarcı" dendiği için işinde gücünde olan bir insan hiç bir bilgisi yokken ve ilgilenmiyorken gelipte çamur atmaya gerek yok kimseye açıklığıyla bir şey söylenmedi bilinmesi gerektiği kadar söylendi ve bu zamana kadar bu konuyla ilgili hiç bir olay olmadı şimdi burada olmuş gibi aktarılmasın burada bir sürü insan başka isimlerle geliyor bunu çıkarı için kullanan kişiler işlerine gelmeyincede böyle çamur atıyor önceden neden rahatsız olmadın derler insana şimdimi rahatsız oldun. Diyeceklerim bu kadar başka da cevap verip muhattap olmayacağım iyi akşamlar
Evet ne yazdın okumadım ama bunu diyende tolga gibi sapık ruhlu ve cahiliye döneminden kalma sapkınlıkları olan, 2022 de bir kadına yazdığı için istenmeyen oyuncu ilan edilmiş birini dişiliğini kullanarak aylardır yanında tutuyor, nereye gitse oraya taşıyor çanta gibi (ya da köle gibi diyim djskdjsldm) Tahmin edin kim? Çok konuşmaya gerek yok, haliniz ortada. Masum gibi davranmanız aşırı güldürüyor sjskdjskd

Son düzenleme:

Büşra G

Üye
Vatandaş
Evet ne yazdın okumadım ama bunu diyende tolga gibi sapık ruhlu ve cahiliye döneminden kalma sapkınlıkları olan, 2022 de bir kadına yazdığı için istenmeyen oyuncu ilan edilmiş birini dişiliğini kullanarak aylardır yanında tutuyor, nereye gitse oraya taşıyor çanta gibi (ya da köle gibi diyim djskdjsldm) Tahmin edin kim? Çok konuşmaya gerek yok, haliniz ortada. Masum gibi davranmanız aşırı güldürüyor sjskdjskd
Ha tolgayıda aynı işlev için kullanıyordu bak ama "kilolu olduğu" için beğenmedi 🤣 Neyse ki şuan sahiplendiği evcil hayvanı fazla kilolu değil dkskösdmsldkldd Ben kötüyüm çıkarcıyım o yum şu yum ama kendin masummuşsun gibi davranma be kuzum, ondan sonra büşra sırları yaydı oluyor. İsmini bile geçirmemiştim konunun altında.

Son düzenleme:

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Ha tolgayıda aynı işlev için kullanıyordu bak ama "kilolu olduğu" için beğenmedi 🤣 Neyse ki şuan sahiplendiği evcil hayvanı fazla kilolu değil dkskösdmsldkldd Ben kötüyüm çıkarcıyım o yum şu yum ama kendin masummuşsun gibi davranma be kuzum, ondan sonra büşra sırları yaydı oluyor. İsmini bile geçirmemiştim konunun altında.
😳

D E N İ Z

GÖKTÜRK PARTİSİ GENEL BAŞKANI 🇹🇷
Vatandaş

Parti yönetimimizi

şeklinde belirledik.

Birlik Ve Adalet partisi olarak hiç bir parti ve ittifakla problemimizin olmadığını, şu anda hiç bir ittifakta yer almadığımızı ve önümüzdeki şüreçte seçim işbirliği şeklinde ilerleyeceğimizi bildirmek isteriz.

Birlik Ve Adalet partisi kısa süre önce kurulmasına rağmen 16 üyeye ulaşmıştır. Bu süreçte bizlere destek olmak isteyen başkanlarımızı ailemize davet etmek istiyoruz. Sizlerin desteklerini görmek bizleri onurlandıracaktır.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah allah utandırmasın🌹

K E R E M

Üye
Vatandaş

Parti yönetimimizi

şeklinde belirledik.

Hayırlı olsun başarılar dilerim başkanlarım.🙏🏻🌹

A L İ N

Yasaklı Üye
Vatandaş
Pardon? Kendinden bahsediyorsun herhalde ben sen değilim Büşra kimseye o köle şekliyle ve kullanma amacıyla bakmıyorum o bahsettiğin kişi bana karşı bi yanlış yapsaydı yanımda olamazdı zaten dişiliğini kullanan kim gayet ortada çok fazla konuşmaya gerek yok istediğin çamuru atabilirsin zaten karakterin belli kimse seni ciddiye almıyor merak etme benim her şeyim ortada Allaha Şükür ama beni bir daha kendinle karıştırma !

Büşra G

Üye
Vatandaş
Pardon? Kendinden bahsediyorsun herhalde ben sen değilim Büşra kimseye o köle şekliyle ve kullanma amacıyla bakmıyorum o bahsettiğin kişi bana karşı bi yanlış yapsaydı yanımda olamazdı zaten dişiliğini kullanan kim gayet ortada çok fazla konuşmaya gerek yok istediğin çamuru atabilirsin zaten karakterin belli kimse seni ciddiye almıyor merak etme benim her şeyim ortada Allaha Şükür ama beni bir daha kendinle karıştırma !
Ziyaaaaaa

A L İ N

Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben senin gibi insanlara köle gözüyle baksaydım ohoooo sen değilmiydin o kilolumu o zaman öbürü daha iyi diyen açtırma benim ağzımı seninle uğraşamam çirkinleşmekten başka bi halt bildiğin yok tek yaptığın şey insanlara sallamak git ilaçlarını içmeye devam et Büşra bu oyundan sana bi halt çıkmaz hadi git tedavini ol

Büşra G

Üye
Vatandaş
Noldu para verecek köpeklerin seni umursamayınca zorunamı gitti beni hedef yapıp üstüme salmaya çalıştın ama aksine hepsi düzgün insanlar çıktı Allaha şükür senin gibi hastalıklı bi ruha sahip değilim kimseye çamur atmak gibi bi derdim yok daha fazla konuşupta kendini rezil duruma düşürme hiç bi bok değilsin bu hayatta boşu boşuna yaşayıp tek derdin birilerinin açığını yakalamak ilk zamanlar acımıştım durumuna Allah belamı versin gram umurumda değilsin artık geber git orospunun en önde gideni
ndmsnfsöfmsşdm kimi salmısım ben üzerine, benim kölem yok ki üzerine salayım be alin, sende başkalarının üzerine salabileceğin bi köle var ama hsdjsödksl zevk alıyor herif nasıl olsa. Zevk vermeye devam et oyun için