Zaman gösterir kral, boşverAyıptır söylemesi ilginç olan ne
Zaman gösterir kral, boşverAyıptır söylemesi ilginç olan ne
Vallahi Boş vermiyorum demet istediklerinizi anladım ben yükselen gençlikteyim ama sonuçta ittifakızZaman gösterir kral, boşver
Birdaha bir yere bir şey yazarken sana sorarımAyrıca burada Emoji atılacak bir şey görmüyorum Burası tebrik yeri
Bu oyunda olmaz denilen herşey olabiliyor muhtemel Ekrem abi onu kast ediyorVallahi Boş vermiyorum demet istediklerinizi anladım ben yükselen gençlikteyim ama sonuçta ittifakız
Zaman gösterir kral, boşver
Ben bana sor demiyorum elbette ama burası ittifak tebrikleri başka yerden iletmen daha mantıklı değilmiBirdaha bir yere bir şey yazarken sana sorarım
Beni tanıyan nasılda anlıyor hemenBu oyunda olmaz denilen herşey olabiliyor muhtemel Ekrem abi onu kast ediyor
Yo bazıları tebrik etmiş bende güldüm gayet normal bir tepki verdim. Sövmedim saymadım eleştirmedim güldüm.Ben bana sor demiyorum elbette ama burası ittifak tebrikleri başka yerden iletmen daha mantıklı değilmi
Ayıpsın abiBeni tanıyan nasılda anlıyor hemen
Görüşemiyoruz hiçAyıpsın abi
Hayat bizi savurdu sağa solaGörüşemiyoruz hiç
Oyuna da çok girmiyorum zaten iki güne bir gidiyorum nerdeyseHayat bizi savurdu sağa sola
Sana bişey olmazHayat bizi savurdu sağa sola
Eyvallah abiSana bişey olmaz
Gülmen bile bazılarını rahatsız etmiş anlaşılan kankaYo bazıları tebrik etmiş bende güldüm gayet normal bir tepki verdim. Sövmedim saymadım eleştirmedim güldüm.
Birdaha bir yere bir şey yazarken sana sorarım
DemekkiGülmen bile bazılarını rahatsız etmiş anlaşılan kanka
Ne anlatıyon Ordan oraya savrulan birilerinin eteğinin çevresinden ayrılmayan birisi için iddialı sözler.Burda güleceğinize meclise nasıl gireceğinizi planlayın. Birleşe birleşe iktidara metoduyla birleşmediği kalmayanlar stratejik birleşmelere gülecek hale gelmiş. Kaybetmenin yan etkisi mi bu?