B E N C İ L L E R (16 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu (GGP)🌹
Vatandaş
Bakın arkadaşlar açtığım konudaki mesajı mantıklı olarak okuyup öyle buraya yazmanızı bekliyorum. Ben burada hiç bir partiyi belirterek bir konuşma yapmadım. Benim anlatmak istediğimi anlayıp yazmıyorsunuz. Eğer diriliş harici ilk 5 de bir parti olmasaydı diğer oyuncular ne yapacaklardı ?
O zaman emek verip sıralamaya girseydiniz 🤣 herkesin kendi tercihi bu işler birde gelmiş dirilişe geçip karşıdaki üyelerin emeğiyle oynuyorsunuz diyorsunuz Üye çalmak emeği boşa cıkarmaya dahil değilmi hatırlatırım 🤣

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
O zaman emek verip sıralamaya girseydiniz 🤣 herkesin kendi tercihi bu işler birde gelmiş dirilişe geçip karşıdaki üyelerin emeğiyle oynuyorsunuz diyorsunuz Üye çalmak emeği boşa cıkarmaya dahil değilmi hatırlatırım 🤣
Biz seni tanıyorduk zaten şimdi neden tanıttın ki kendini

KURT 77

Üye
Vatandaş
Bunu yapan tarafa neden güçlüsün diye kızılmaz, gücünü kesmek için girişim yapılır içlerinde sönük olan güç isteyen saygınlık isteyen parti başkanları vardır konuşun zamanında çok örneği var seçimi kazandım gözüyle bakıp kaybedince gidenler fln

Volkan Ylmz

🐺 MİLLİ HAREKAT GENEL BAŞKAN YARDIMCISI 🐺
Vatandaş
Ay başında oyuna geri döndüm ancak oyunda malesef ki eskisi gibi bir rekabet ortamı malesef bitmiş oyun tamamıyla daha kötü yerlere doğru gitmiş. Buna bir an önce bir çözüm getirilmeli bu şekilde bir yere kadar gider bir yerde elbet tıkanacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...