Ben bırakırken böyle olaylar yoktu böyle birşey neden aklımda olsun ki?Kimsenin kimseye dusman oldugu yok. Herkes istedigi yerde oynasin. Ama benim yazimi alinti yapip cevap verirsen karsiligini alirsin."Çok komiksiniz abi gerçekten Rekabet ortamını bitirdiniz birde yok zafer kazanmak için Diriliş ittifakına katılacaksınız". Bunu yazarken agustos ayinda da aynisini dusunuyor muydun?
Önce yaninda oldugun kisileri arastir sonra bize cevap vermeye bak.
Sizin ne yaşadığınız beni ilgilendirmiyor sonuç olarak ben o olaylar ne olduysa burda yoktum bu olaylar ile beni aynı yere koyma sebebin nedir?
Düşman değilim diyorsun da düşman olduğunu açıkça beyan ediyorsun işte
Şu senin olaya gelelim
Senin yazdığın şey Öyle bir kendinizi büyük görmeye başlamışsınız ki artık hava atar gibi konuşup İşte Başarı istiyorsanız Diriliş ittifakına geleceksiniz deyip hava atmak buna tepki gösterdim ama sen direk bir sonrakinde seviyeli olmam dedin en fazla ne yapabilirsin ki yani elinden geleni ardına koyma ne yapacaksan yap benim için yok hükmündesiniz artık.
Olan olayların bir çoğunu doğru şekilde ben öğrendim. O olaylar beni bağlamıyor sizi bağlıyor. Buda size son cevabımdı
Hadi Selametle.