Duran can ben zaten sinan başkan bi seçimi kazandığında güzelce tebrik ettim oyunda karşı olabiliriz ama medeni insan gibide tebrik etmeyi biliyoruzGorecez başkanım bir gün yenecez o zaman
İnş ebrik edersiniz
Duran can ben zaten sinan başkan bi seçimi kazandığında güzelce tebrik ettim oyunda karşı olabiliriz ama medeni insan gibide tebrik etmeyi biliyoruzGorecez başkanım bir gün yenecez o zaman
İnş ebrik edersiniz
İyi ne güzel en azından iki yüz olmayan birini tanıdınBu sayede sizin de gerçek yüzünüz belli oldu
O zaman emek verip sıralamaya girseydiniz herkesin kendi tercihi bu işler birde gelmiş dirilişe geçip karşıdaki üyelerin emeğiyle oynuyorsunuz diyorsunuz Üye çalmak emeği boşa cıkarmaya dahil değilmi hatırlatırımBakın arkadaşlar açtığım konudaki mesajı mantıklı olarak okuyup öyle buraya yazmanızı bekliyorum. Ben burada hiç bir partiyi belirterek bir konuşma yapmadım. Benim anlatmak istediğimi anlayıp yazmıyorsunuz. Eğer diriliş harici ilk 5 de bir parti olmasaydı diğer oyuncular ne yapacaklardı ?
Sayısız başarız olan bunu konuşuyorsa eywah yandık bizAbooooo Bürküt ve öncesinde sayısız parti batıran başkana bakın hele
Ne güzel tamam baskanim bende tebrik ediyorum zaten yanlış anlaşılma oldu sanırımDuran can ben zaten sinan başkan bi seçimi kazandığında güzelce tebrik ettim oyunda karşı olabiliriz ama medeni insan gibide tebrik etmeyi biliyoruz
Niye konuşmam seni rahatsız mı etti eğer ettiyse sende işine bak(bizdeki henüz yazmadığınız üyelere yazmaya)Tuna sen daha konuşuyor musun mcşsmfpdkcld
Hadi işinin başına (vicdan yapmaya)
I ııı yanlış cevap tam tersi iki yüzlü birisini tanımış oldumİyi ne güzel en azından iki yüz olmayan birini tanıdın
Biz seni tanıyorduk zaten şimdi neden tanıttın ki kendiniO zaman emek verip sıralamaya girseydiniz herkesin kendi tercihi bu işler birde gelmiş dirilişe geçip karşıdaki üyelerin emeğiyle oynuyorsunuz diyorsunuz Üye çalmak emeği boşa cıkarmaya dahil değilmi hatırlatırım
He alışıksın zaten o zaman yine güzelI ııı yanlış cevap tam tersi iki yüzlü birisini tanımış oldum
Ekrem sen burda mıydın naber yaAbooooo Bürküt ve öncesinde sayısız parti batıran başkana bakın hele
Eyvallah komutanım. İşin açıkçası bi kafa dinletmediniz adama ben 2 3 ay dönmeyecektimDuran can ben zaten sinan başkan bi seçimi kazandığında güzelce tebrik ettim oyunda karşı olabiliriz ama medeni insan gibide tebrik etmeyi biliyoruz
Evet canım senin gibi iki yüzlüleri tanımaya alıştım bu oyun sayesindeHe alışıksın zaten o zaman yine güzel
Sinana demiştimde neyse sinanın sekreterliğine devam diyorsun yaniBiz seni tanıyorduk zaten şimdi neden tanıttın ki kendini
İyidir reis senden naber. Biraz ara verdim baktım cengiz tekrar parti yönetmeye başlamış, kolluk kuvveti okarak müdahale içim geri geldimEkrem sen burda mıydın naber ya
insan neyse karşısındaki de odur daha öğrenememişsen öğrenirsin zamanlaEvet canım senin gibi iki yüzlüleri tanımaya alıştım bu oyun sayesinde
insan neyse karşısındaki de odur daha öğrenememişsen öğrenirsin zamanla