51. DÖNEM MV. SEÇİMLERİ İÇİN PARTİ SIRALAMALARI BELLİ OLMUŞTUR! (14 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları, Milletvekili Seçimi için Parti Sıralamaları aşağıdaki gibidir.
-Milletvekili seçiminde, seçime katılacak partiler, Ayın 15. günü 00.00 saatinde sıralamada yer alan ilk 5 parti olarak belirlenmiştir.

Sıralamalar (15. Gün - 00.00 Verileri):
1. Parti Adı: GÖKTÜRK - Toplam Parti Puanı: 587315273 (Medya Puanı: 30100 dahil.)
2. Parti Adı: ASİL TÜRK - Toplam Parti Puanı: 542325765 (Medya Puanı: 310000 dahil.)
3. Parti Adı: TURAN HAREKAT - Toplam Parti Puanı: 496545456 (Medya Puanı: 1960000 dahil.)
4. Parti Adı: YÜKSELEN GENÇLİK - Toplam Parti Puanı: 494818704 (Medya Puanı: 1330000 dahil.)
5. Parti Adı: AZERBAYCAN TÜRK BİRLİĞİ - Toplam Parti Puanı: 489415524 (Medya Puanı: 180000 dahil.)
6. Parti Adı: ÖZGÜRLÜK VE İRADE - Toplam Parti Puanı: 450786076 (Medya Puanı: 1920000 dahil.)
7. Parti Adı: BOZKURT HAREKAT - Toplam Parti Puanı: 88625507 (Medya Puanı: 650000 dahil.)
8. Parti Adı: İLK ADIM - Toplam Parti Puanı: 52761843 (Medya Puanı: 2690000 dahil.)
9. Parti Adı: BİRLİK VE ADALET - Toplam Parti Puanı: 48498311 (Medya Puanı: 50100 dahil.)
10. Parti Adı: MAVİ VATAN - Toplam Parti Puanı: 35378525 (Medya Puanı: 130000 dahil.)
11. Parti Adı: UYANIŞ - Toplam Parti Puanı: 32737035 (Medya Puanı: 70000 dahil.)

A.Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Vatandaş
Seçimlere giren Azerbaycan Türk Birliği Ailemi ve Diriliş İttifakımızı Tebrik Ediyor, Başarılar Diliyorum.

Arda Ulaş ATEŞ
Azerbaycan Türk Birliği Partisi
Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Ya şuraya bakıyorum da birileri dün bir konu açmıştı yok puan destegi için geçişler oluyor falan diyordu bu Göktürk daha dün kuruldu ne ara 1. Sıraya geldi de seçime katılıyor önce bunu bir sorgulayıp ondan sonra ahkâm kesin beyler bakın orada Asil Türk var 2. Sırada ve hepsi de emekle bjr yere gelmiş oyuncular sayaseninde kendi öz sermayesi ile bir yere gelmiş bir parti sağdan soldan toplama değil helal olsun size Asil Türk aylardır sürdürdüğünuz bu mücadele ve emeklerle yolunuza devam edin inşallah.

Son düzenleme:
A

AVNİ(CİK)

Ziyaretçi
Ya şuraya bakıyorum da birileri dün bir konu açmıştı yok puan destegi için geçişler oluyor falan diyordu bu Göktürk daha dün kuruldu ne ara 1. Sıraya geldi de seçime katılıyor önce bunu bir sorgulayıp ondan sonra ahkâm kesin beyler bakın orada Asil Türk var 2. Sırada ve hepsi de emekle bjr yere gelmiş oyuncular sayaseninde kendi öz sermayesi ile bir yere gelmiş bir parti sağdan soldan toplama değil helal olsun size Asil Türk aylardır sürdürdüğünuz bu mücadele ve emeklerle yolunuza devam edin inşallah.
Ne alakası var abi adamların eski partisi kurulmuş geri dönmüşler sağdan soldan toplama diyerek kendinizi avutamazsınız

duran can

milli harekât parti üyesi
Vatandaş
Başkanım geri dönüşleri oluyor o yüzden birinci olduk