Ben seni tanırdım. Bırakıp başka partilere gitmeden önceBizim neler içtiğimizi biliyon abi bizide sen çok iyi biliyon
Ben seni tanırdım. Bırakıp başka partilere gitmeden önceBizim neler içtiğimizi biliyon abi bizide sen çok iyi biliyon
Daha çok tanıcaksın ozaman hazır olBen seni tanırdım. Bırakıp başka partilere gitmeden önce
Bak eskiden beri dogru dediginanlar oluyor. Sizin derken profil gecmisleriniz ortada aaa ama evet Goktürk kendi kendine ittifak yapiyor gibi olmus.Oda sizin probleminiz ama toplanıp siyaset yapamıyorsanız biz napalım
Sorun yok bu ilk kavgam değil. Zamanında bana temiz eller operasyonu yapılmıştı sende iyi hatırlarsınDaha çok tanıcaksın ozaman hazır ol
Göktürk değilde, Geçmişimde Bürküt olduğunu hiç bir zaman inkar etmedim. Ta kii sen çok bilmiş Cengize partiyi batırması için bırakana kadar.Bak eskiden beri dogru dediginanlar oluyor. Sizin derken profil gecmisleriniz ortada aaa ama evet Goktürk kendi kendine ittifak yapiyor gibi olmus.
Bizde ağaç kavuğunda yetişmedik ne ilk ne de son kavgamız eller temiz değilde ama bu el temiz bilgin olsunSorun yok bu ilk kavgam değil. Zamanında bana temiz eller operasyonu yapılmıştı sende iyi hatırlarsın
Sana bi dove sabun alacam bole basmali ellerini yika sen temiz kalGöktürk değilde, Geçmişimde Bürküt olduğunu hiç bir zaman inkar etmedim. Ta kii sen çok bilmiş Cengize partiyi batırması için bırakana kadar.
Noldu parti cengizdeyken emin ellerdeydi şimdi cengizin ellerimi pislendi
Seni tanırım aslan parçası sen ismi geçenBizde ağaç kavuğunda yetişmedik ne ilk ne de son kavgamız eller temiz değilde ama bu el temiz bilgin olsun
Neysee gidim bi konu acayim bari cay gunumuzu ic etmeyelimSeni tanırım aslan parçası sen ismi geçen
( Cb ) kirli ellerle kıyaslanamayacak kadar temiz yüreklisin
Kalbimi kazandın 🥹Seni tanırım aslan parçası sen ismi geçen
( Cb ) kirli ellerle kıyaslanamayacak kadar temiz yüreklisin
Kan bulaştı ellerime malesef.Sana bi dove sabun alacam bole basmali ellerini yika sen temiz kal
Açaydım Gollarımı Gitme diyeydimmmmmKalbimi kazandın 🥹
Aç abla adınıda atın intikamı koyNeysee gidim bi konu acayim bari cay gunumuzu ic etmeyelim
Yok bre adini korler sagirlar koyacam gellAç abla adınıda atın intikamı koy
Ama cengiz gelemez banlı o artık sadece sağırlarla idare edecenYok bre adini korler sagirlar koyacam gell
GeliyoruzzzzYok bre adini korler sagirlar koyacam gell
Cengiz her zamanki cengiz yapacak bisi yok sen suan icinde bulundugun partiye bakAma cengiz gelemez banlı o artık sadece sağırlarla idare edecen
Gel senide alalım. Referans olurumCengiz her zamanki cengiz yapacak bisi yok sen suan icinde bulundugun partiye bak
Benim omurgam egik degil iste napacan ben sirtimdaki bicaklarla da dimdik duruyom cok sukurGel senide alalım. Referans olurum
Kaçan balık büyük olur kaçamayan ızgara jsjsjajsBen hep seriyim sen sanki biraz geç kaldın