Yok ben bitireli uzun zaman oldu. Ama tavsiyeni elbette dinlerim. Ben 2 günde tekrar bitiririm ama rabbim senin yardımcın olsun.kardeşim çok eksik kalmışsın tekrardan bir kurs tavsiye ederim
Yok ben bitireli uzun zaman oldu. Ama tavsiyeni elbette dinlerim. Ben 2 günde tekrar bitiririm ama rabbim senin yardımcın olsun.kardeşim çok eksik kalmışsın tekrardan bir kurs tavsiye ederim
Millete tavsiye etmeyi bırakıp kendinde ne zaman işleve koyacaksınkardeşim çok eksik kalmışsın tekrardan bir kurs tavsiye ederim
Sıcak sıcak yeni çıktı hocam buyrun
Teşekkürler Sevim başkanım sizinkilerden boş vakti kalacağını sanmam.Evet arkadaşlar arden başkanım partimizin eğitim departmanı başkanıdır başvuru yaparsanız boş vakti varsa destekleme ve yetiştirme kursu (DYK) verebilir
Kendisi talep ederse takipiArden başkanım bizim eğitim metinleri vardı ya onlardan mı ayarlasak ne dersiniz ?
Şeyhmus başkanın dediği gibi sadaka vere vere türbeye döndük ama ne yapalım iyilik iyidir
Sevim önce sinan sevime verelim eğitimiTeşekkürler Sevim başkanım sizinkilerden boş vakti kalacağını sanmam.
Ahahahah o bi önce ayılsın sonra veririz eğitimiSevim önce sinan sevime verelim eğitimi
Nazın olayı buDiğer arkadaş Hikmet başkanımı ateşe atıp kayboldu. Biraz bunu sorgulayalım 🫣
Klasik naz işteDiğer arkadaş Hikmet başkanımı ateşe atıp kayboldu. Biraz bunu sorgulayalım 🫣
Vallahi sistemi iyi kurduk her üyemize de çok şükür yetişiyoruz size de yardım ederiz o kadar hukukumuz sohbetimiz varTeşekkürler Sevim başkanım sizinkilerden boş vakti kalacağını sanmam.
Tekrar teşekkür ederim biz buraya okul okumaya değil eğlenmeye giriyoruz. Size bulunduğunuz yolda başarılar ve kolaylıklar dilerim başkanımVallahi sistemi iyi kurduk her üyemize de çok şükür yetişiyoruz size de yardım ederiz o kadar hukukumuz sohbetimiz var
E ben eğleniyorum sizle dalga geçe geçe onu ne yapıcazTekrar teşekkür ederim biz buraya okul okumaya değil eğlenmeye giriyoruz. Size bulunduğunuz yolda başarılar ve kolaylıklar dilerim başkanım
Kim dedi eğlenmiyoruz diyeTekrar teşekkür ederim biz buraya okul okumaya değil eğlenmeye giriyoruz. Size bulunduğunuz yolda başarılar ve kolaylıklar dilerim başkanım
Sevim önce sinan sevime verelim eğitimi
Kendisi talep ederse takipi
Sadakadan zarar gelmez
arden başkana bir egitim paketi vermelisiniz gerekli olacaktır (tapiki) tabiki olması bu konuda bir eksiklik olması ne yazık ki sadaka olarak bir öncelik vermenizi lazım derimArden başkanım bizim eğitim metinleri vardı ya onlardan mı ayarlasak ne dersiniz ?
Şeyhmus başkanın dediği gibi sadaka vere vere türbeye döndük ama ne yapalım iyilik iyidir
Sabaha ayılırsa kaydını yaparEğitim kursu Başvuruları yarın sabah 09.00 da Kayıtlar başlıyor kayıtlar tükenmeden başvuru yazmanız önemle rica olunur.
Hikmet OFA BAS GARDAŞIM OFA BAS.arden başkana bir egitim paketi vermelisiniz gerekli olacaktır (tapiki) tabiki olması bu konuda bir eksiklik olması ne yazık ki sadaka olarak bir öncelik vermenizi lazım derim
Geç kalma ihtimalleri yüksek HsjalsldlsSabaha ayılırsa kaydını yapar