Hikmet hece kitabında şuan ve ilerleyen süreçte yani 10 yıl sonra bizlere ingilizce dersi verecekmiş.Ben istiyorum hangi seviyelere veriyorsunuz ?
Hikmet hece kitabında şuan ve ilerleyen süreçte yani 10 yıl sonra bizlere ingilizce dersi verecekmiş.Ben istiyorum hangi seviyelere veriyorsunuz ?
hahahahahahhahaha sever severYanına da gazoz verelim fokurdasın sever çünkü
başkanım kelime kelime size burda dogruları yazmam bir bu net yumaşak g kusura bakma ama q klavyede bulunmuyor-olmadığı
Yanına da gazoz verelim fokurdasın sever çünküAnlaşabileceğimizi biliyordum. Patlamış mısır yemeye devam edin bence de
Allahım beni kör et allahım beni kör et köööörbaşkanım kelime kelime size burda dogruları yazmam bir bu net yumaşak g kusura bakma ama q klavyede bulunmuyor
Aaaa bilgisayar delikanlısı bu ahhahahahaajbaşkanım kelime kelime size burda dogruları yazmam bir bu net yumaşak g kusura bakma ama q klavyede bulunmuyor
Kanki ben soda seviyorum yaYanına da gazoz verelim fokurdasın sever çünkü
SkalşağdkspağAaaa bilgisayar delikanlısı bu ahhahahahaaj
Hikmet başkanım NPC sanırımbaşkanım kelime kelime size burda dogruları yazmam bir bu net yumaşak g kusura bakma ama q klavyede bulunmuyor
Neyse her türlü fokurduyorsun zatenKanki ben soda seviyorum ya
EODKNDJXUDJDNDNDMXKZKZMNeyse her türlü fokurduyorsun zaten
profesörsünüz başkanım bu lutuf size ait şimdi öyle olmaz siz ögretinHikmet hece kitabında şuan ve ilerleyen süreçte yani 10 yıl sonra bizlere ingilizce dersi verecekmiş.
Şimal en azından türkçe yazabiliyorsun tebrik ederim hikmet gibide olabilirdinKanki ben soda seviyorum ya
KKDLSPAĞSÜAŞimal en azından türkçe yazabiliyorsun tebrik ederim hikmet gibide olabilirdin
Anca 2 saate bir cümle toparlarlarToplantı sonrası cvp verecekler bekleniyor
SKSLSĞĞSÜSKKELWToplantı sonrası cvp verecekler bekleniyor
Olurrr yiyelim . Önerdiğin dizi film var mı ?gel beraber yiyelim
Supacell izlemediysen tavsiye ederimOlurrr yiyelim . Önerdiğin dizi film var mı ?
Şu sıralar kaliteli yapım bulmakta zorlanıyorum