İlk Adım Yeniden Mecliste! (13 Kişi İçeride)

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
ahlaki yönden
Ortaya yazmışsın ama üstüme alındım hiç birisi benim arkadaşım değil sadece beraber yol yürüdüğüm güzel insanlar o kadar eğer sen konuyu bu kadar uzatmasaydın şahsi fikrim olarak onların da uzatacağını düşünmüyordum kaldı ki ortada ahlak dersi verilecek bir durum zaten yok bu kanıya nasıl vardın bunda da hiç bir fikrim yok sadece geçmiş olsun diyorum
ortaya yazdım bir kelime yok.Üstüne alındın bir konu ise bunu neden ahlaki duruma vurguladım önceki konuşmaları okursanız daha neticede neden bunu söylemiş oldum açıkca belli oldunu arkadaşlarında ne neticede uzattını bizzat görmüş olurdun.Ben burda ahlak dersi verecek vermeyi düşünme gibi kendim için birşey söylemiyorum.Burası bir oyun ama burda kim kimle nasıl muhattabda konuşmasını önce kendisi bilmesini isterim.Yol arakdaşlarının başka parti mehsubu olan bireylerle nasıl bir konuşma seçmesi gerektini kendi aranızda tartışmanızı allah yardımcınız olmasını dilerim.

duran can

milli harekât parti üyesi
Vatandaş
ahlaki yönden

ortaya yazdım bir kelime yok.Üstüne alındın bir konu ise bunu neden ahlaki duruma vurguladım önceki konuşmaları okursanız daha neticede neden bunu söylemiş oldum açıkca belli oldunu arkadaşlarında ne neticede uzattını bizzat görmüş olurdun.Ben burda ahlak dersi verecek vermeyi düşünme gibi kendim için birşey söylemiyorum.Burası bir oyun ama burda kim kimle nasıl muhattabda konuşmasını önce kendisi bilmesini isterim.Yol arakdaşlarının başka parti mehsubu olan bireylerle nasıl bir konuşma seçmesi gerektini kendi aranızda tartışmanızı allah yardımcınız olmasını dilerim.
Amin abi bence bu son söz olsun muu

E N E S H A N

Yeni Üye
Vatandaş
ahlaki yönden

Kral senin torbacın kim?
valla güzel kafaymış bende istiyorum 😂😂