Görme engelliler (1 Kişi İçeride)

Eyüpcan

Yeni Üye
Vatandaş
Oyunda daha sayılamayacak. Nice ekran okuyucu hatalar var. Örneğin dükkan gelirlerini toplama sertifika hangi sertifika yükseltme yükseltebileceğimizi seçemiyoruz. Rastgele yükseltiyor. Sertifika 4'e atıyor. Direkt işler kısmında daSelam arkadaşlar. Bugün sizle yönetimden özel bir istekte bulunacağım. Oyunun daha önce belki konu açılmıştır. Bilmem ama görme engellilere yönelik olmadığı bir oyun olarak karşımıza çıkmaktadır. Lütfen erişilebilirlik ve ekran okuyucu sisteminin düzeltmenizi öneririm.

Eyüpcan

Yeni Üye
Vatandaş
Merhaba arkadaşlar. Lütfen bu oyunu artık ekran okuyucu desteği gelsin. Belki daha önce konuyu açtım ama lütfen arkadaşlar belki yönetimde artık sıkılmıştır ama lütfen bakın görme engelliler de oynayabilir. Bu oyunu ayrımcılık yapmayın lütfen.Oyunda daha sayılamayacak. Nice ekran okuyucu hatalar var. Örneğin dükkan gelirlerini toplama sertifika hangi sertifika yükseltme yükseltebileceğimizi seçemiyoruz. Rastgele yükseltiyor. Sertifika 4'e atıyor. Direkt işler kısmında daSelam arkadaşlar. Bugün sizle yönetimden özel bir istekte bulunacağım. Oyunun daha önce belki konu açılmıştır. Bilmem ama görme engellilere yönelik olmadığı bir oyun olarak karşımıza çıkmaktadır. Lütfen erişilebilirlik ve ekran okuyucu sisteminin düzeltmenizi öneririm.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Merhaba, sevgili dostum, durum için üzgünüz.
Ancak maalesef oyunumuz yazı tabanlı bir role play game.
Yazı tabanlı bir oyun oldugu için maalesef görme engelli oyuncular için uyumlu değildir.
Daha önce de bu konu hakkında neler yapabiliriz şeklinde çalışmamız oldu, ancak maalesef bir şey yapamıyoruz.

Eyüpcan

Yeni Üye
Vatandaş
Merhaba, sevgili dostum, durum için üzgünüz.
Ancak maalesef oyunumuz yazı tabanlı bir role play game.
Yazı tabanlı bir oyun oldugu için maalesef görme engelli oyuncular için uyumlu değildir.
Daha önce de bu konu hakkında neler yapabiliriz şeklinde çalışmamız oldu, ancak maalesef bir şey yapamıyoruz.
Merhaba özelden yazı tabanlı oyunlar görme engellilere daha uyumlu oluyor genellikle ben size yardımcı olurum isterseniz