KAMUOYUNA DUYURU HK. (11 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Bilindiği üzere İçişleri bakanlığı görevine Diriliş İttifağı destekleri ile yükselen gençlik partisi üzerinden geldim.
Fakat yaşanan bazı tatsız olaylar neticesinde yükselen gençlik partisinden ayrıldığımı ve hiç bir bağımın kalmadığını kamuoyununa duyururum.

Şunu belirtmek isterim ki
Kendilerini aklamak için beni karalayacaklarından zerre şüphem yoktur. Şahsım adına hainlikle suçlanacağımdan adım gibi eminim.
Ama şu bilinsinki yükselen gençlik ve turan harekat partisi hariç diriliş ittifağı üyeleri ile kesinlikle bir sorunum yoktur ve İçişleri bakanlığına olan hiç bir talepleri geri çevrilmeyecektir.

Yükselen gençlik partisi ile yaşadığımız tatsız olaylara gelince.
Kendileri dilediği gibi açıklama yapabilir ve neticesinde bizede cevap hakkı doğar.
Ozaman bizde delil ve ıspatlarımızla konuşur kimin ne kadar haklı kimin ne kadar haksız olduğunu kamuoyununa sunarız.

Saygılarımla

Milli Gençlik Partisi Başkanı
İçişleri Bakanı

E K R E M

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Bu zamana kadar iyi bile tahammül ettin. Hakkında her zaman hayırlısı olsun kankam. Yanındayım her zaman ki gibi biliyosun😉
Teşekkür ederim desteğin için. Biz herzaman dostuk için ilk adımı atan olduk fakat kimileri kaldıramıyor demek ki

hsynertunc

Yeni Üye
Vatandaş
Bilindiği üzere İçişleri bakanlığı görevine Diriliş İttifağı destekleri ile yükselen gençlik partisi üzerinden geldim.
Fakat yaşanan bazı tatsız olaylar neticesinde yükselen gençlik partisinden ayrıldığımı ve hiç bir bağımın kalmadığını kamuoyununa duyururum.

Şunu belirtmek isterim ki
Kendilerini aklamak için beni karalayacaklarından zerre şüphem yoktur. Şahsım adına hainlikle suçlanacağımdan adım gibi eminim.
Ama şu bilinsinki yükselen gençlik ve turan harekat partisi hariç diriliş ittifağı üyeleri ile kesinlikle bir sorunum yoktur ve İçişleri bakanlığına olan hiç bir talepleri geri çevrilmeyecektir.

Yükselen gençlik partisi ile yaşadığımız tatsız olaylara gelince.
Kendileri dilediği gibi açıklama yapabilir ve neticesinde bizede cevap hakkı doğar.
Ozaman bizde delil ve ıspatlarımızla konuşur kimin ne kadar haklı kimin ne kadar haksız olduğunu kamuoyununa sunarız.

Saygılarımla

Milli Gençlik Partisi Başkanı
İçişleri Bakanı

E K R E M
Sayın bakanım makamınız hayırlı olsun görevinizde başarılar dilerim.

Bunlar olağan durumlar bakanım herşey yoluna girer inşallah.

Fersah

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ekrem başkan. Merakla gelecek açıklamaları bekliyorum. Merak etme biz burdayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...