KAMUOYUNA DUYURU HK. (6 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Atamalar konusunda sorun olmayacağını bu konuda siz güvenimiz tam olduğunu belirtmek isterim.

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Bilindiği üzere İçişleri bakanlığı görevine Diriliş İttifağı destekleri ile yükselen gençlik partisi üzerinden geldim.
Fakat yaşanan bazı tatsız olaylar neticesinde yükselen gençlik partisinden ayrıldığımı ve hiç bir bağımın kalmadığını kamuoyununa duyururum.

Şunu belirtmek isterim ki
Kendilerini aklamak için beni karalayacaklarından zerre şüphem yoktur. Şahsım adına hainlikle suçlanacağımdan adım gibi eminim.
Ama şu bilinsinki yükselen gençlik ve turan harekat partisi hariç diriliş ittifağı üyeleri ile kesinlikle bir sorunum yoktur ve İçişleri bakanlığına olan hiç bir talepleri geri çevrilmeyecektir.

Yükselen gençlik partisi ile yaşadığımız tatsız olaylara gelince.
Kendileri dilediği gibi açıklama yapabilir ve neticesinde bizede cevap hakkı doğar.
Ozaman bizde delil ve ıspatlarımızla konuşur kimin ne kadar haklı kimin ne kadar haksız olduğunu kamuoyununa sunarız.

Saygılarımla

Milli Gençlik Partisi Başkanı
İçişleri Bakanı

E K R E M
Aldığınız bu onurlu kararın arkasında yatan ilkeli duruşunuzu ve hakkaniyet anlayışınızı takdir ediyorum. Yaşanan tatsız olaylar sizin hizmet ve adalet odaklı çalışmalarınıza asla gölge düşüremez.
Milli Gençlik Partisi olarak bizler, bu süreçte her daim yanınızda olduğumuzu ve adaletin tecellisi için mücadele edeceğimizi belirtmek isterim. Yolunuz açık olsun🌹

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Atamalar konusunda sorun olmayacağını bu konuda siz güvenimiz tam olduğunu belirtmek isterim.
Kesinlikle abi şüpheniz olmasın. Ekmek yediğimiz kaba pislemeyiz benim meselem sadece adı geçen şahıslarla çok teşekkür ederim 🌹

EKREM

Vatandaş
Aldığınız bu onurlu kararın arkasında yatan ilkeli duruşunuzu ve hakkaniyet anlayışınızı takdir ediyorum. Yaşanan tatsız olaylar sizin hizmet ve adalet odaklı çalışmalarınıza asla gölge düşüremez.
Milli Gençlik Partisi olarak bizler, bu süreçte her daim yanınızda olduğumuzu ve adaletin tecellisi için mücadele edeceğimizi belirtmek isterim. Yolunuz açık olsun🌹
Seviliyorsun kardeşim güzel düşüncelerin ve desteğin için teşekkür ediyorum 🌹

ARDEN

YGP fedaisi (Diriliş İttifakı)
Vatandaş
Bu arkadaş kendi kendine efkarlanmış
Bakanlığı kazancı hadi eyvallah ben kendi partimi kuruyorum diye partimizden ayrılmıştır siz olsanız ne yapardınız bu arkadaşa
Kendi kendine tartışma yasamışsın galiba yalan söyleme bakanlığı hak etmediği halde bakanlık verildi yükselen Gençlik olmasa o makama ismin bile yazılmazdı böyle arkadan iş çeviren kişilerle Yükselen Gençlik partisinin İşi olmaz.

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Yaşadığınız sorunları bilemem yalnız bizden makam alıp gitmeniz çok ayıp oldu başkanım ama yine de tebrik ederim yeni partiniz hayırlı olsun

EKREM

Vatandaş
Bu arkadaş kendi kendine efkarlanmış
Bakanlığı kazancı hadi eyvallah ben kendi partimi kuruyorum diye partimizden ayrılmıştır siz olsanız ne yapardınız bu arkadaşa
Kendi kendine tartışma yasamışsın galiba yalan söyleme bakanlığı hak etmediği halde bakanlık verildi yükselen Gençlik olmasa o makama ismin bile yazılmazdı böyle arkadan iş çeviren kişilerle Yükselen Gençlik partisinin İşi olmaz.
Senmi karar veriyorsun buna.
Buraya yazarken hangi sıfatla yazıyorsun ?
Benim o parti için ne kadar emek verdiğimi nereden biliyorsun ?
Sen daha ortalıkta yokken o bakanlıklar bana verilmişti ama ben almamıştım hatta milli savunma bakanı yazıldığım zaman daha seçim başlamadan çekildim istemiyorum diye bilenler bilir.
Bişey öğrenmek istiyorsan sor söyleyelim ama hiç bişey bilmeden yargılamaya kalkarsan haddini bildiririm.
Eğer çok merak ediyorsan bana özelden yazarsın neyin ne olduğunu anlatırım. Yok oda olmaz diyorsan partindeki sevim başkanda ss ler mevcut ondan da alabilirsin tamammı. Arkadan iç çevirmeye gelince parti başkanına sor o bu konularda bilgili herkeze ders verir nitelikte uzman biri ☺️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...