Asil Türk Partisi Duyuru. (9 Kişi İçeride)

A H M E T T

Asil Türk Bşk.Yrd
Vatandaş
Asil Türk Partisi'nden Duyuru

Diriliş İttifakı ile sürdürdüğümüz ortak yolculukta, her zaman milli ve manevi değerlerimizi ön planda tutarak hareket ettik. Ancak, bu süreçte Asil Türk Partisi olarak bağımsız duruşumuzun ve özgün siyaset anlayışımızın korunmasının zaruri olduğuna inanıyoruz.

Türk milletine ve devletine hizmet yolunda daha etkili adımlar atabilmek, ideallerimizi daha güçlü bir şekilde hayata geçirebilmek adına, Diriliş İttifakı'ndan ayrılma kararı aldığımızı kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

Bu karar, herhangi bir olumsuzluk veya kırgınlık neticesinde değil, sadece Asil Türk Partisi'nin misyonunu daha özgür bir zeminde gerçekleştirebilmesi amacıyla alınmıştır. Türk milletinin refahı, birliği ve gücü için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğimizi bildiririz.

Bu yolculuğumuzda bizlerden desteklerini esirgemeyen DİRİLİŞ İTTİFAKI mensuplarına Teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Asil Türk Partisi Genel Başkanlığı

İkoncan Selin

Üye
Vatandaş
Asil Türk Partisi'nden Duyuru

Diriliş İttifakı ile sürdürdüğümüz ortak yolculukta, her zaman milli ve manevi değerlerimizi ön planda tutarak hareket ettik. Ancak, bu süreçte Asil Türk Partisi olarak bağımsız duruşumuzun ve özgün siyaset anlayışımızın korunmasının zaruri olduğuna inanıyoruz.

Türk milletine ve devletine hizmet yolunda daha etkili adımlar atabilmek, ideallerimizi daha güçlü bir şekilde hayata geçirebilmek adına, Diriliş İttifakı'ndan ayrılma kararı aldığımızı kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

Bu karar, herhangi bir olumsuzluk veya kırgınlık neticesinde değil, sadece Asil Türk Partisi'nin misyonunu daha özgür bir zeminde gerçekleştirebilmesi amacıyla alınmıştır. Türk milletinin refahı, birliği ve gücü için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğimizi bildiririz.

Bu yolculuğumuzda bizlerden desteklerini esirgemeyen DİRİLİŞ İTTİFAKI mensuplarına Teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Asil Türk Partisi Genel Başkanlığı
Hakkınızda hayırlısı olsun başkan

MİLLİ GENÇLİK MEDYA

MG MEDYA📝💫MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ 🦅
Vatandaş
Asil Türk Partisi'nin bağımsız duruşunu ve Diriliş İttifakı'ndan ayrılma kararını büyük bir takdirle karşılıyoruz. Bu kararlı ve onurlu adım partinizin kendi yolunda daha güçlü bir şekilde ilerlemesine olanak tanıyacaktır. Her zaman yanınızda olduğumuzu ve her konuda desteğimizi esirgemeyeceğimizi belirtiyoruz. Bu önemli kararı aldığınız için sizi tebrik ederiz, Yolunuz Açık Olsun🌹

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ

A H M E T T

Asil Türk Bşk.Yrd
Vatandaş
Asil Türk Partisi'nin bağımsız duruşunu ve Diriliş İttifakı'ndan ayrılma kararını büyük bir takdirle karşılıyoruz. Bu kararlı ve onurlu adım partinizin kendi yolunda daha güçlü bir şekilde ilerlemesine olanak tanıyacaktır. Her zaman yanınızda olduğumuzu ve her konuda desteğimizi esirgemeyeceğimizi belirtiyoruz. Bu önemli kararı aldığınız için sizi tebrik ederiz, Yolunuz Açık Olsun🌹

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ
Milli gençlik partisine güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederiz.

A H M E T T

Asil Türk Bşk.Yrd
Vatandaş
Öncelikle Asil Türk partisine ileri hayatında başarılar diliyorum 2 büçuk dönem de olsa bulundum hepsi çok sıcakkanlı inşallah Şu an olduğu gibi İleriki zamanda da hep Yükseklerde olursunuz inşallah partinize başarılar
Teşekkür ederiz ismail bizimle oldugun dönemde çaba ve gayretlerin için biz teşekkür ederiz.

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aylardır birlikte yol yürüdüğümüz zaferden zafere koştuğumuz güzel dostluklar ve anılar biriktirdiğimiz diriliş ittifakı mensuplarına bugüne kadar gösterdikleri emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum.

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Hayırlı olsun. Bundan sonra izleyeceğiniz adımlar ve bu süreçler sizin için iyi geçer umarım.

Volkan Ylmz

🐺 MİLLİ HAREKAT GENEL BAŞKAN YARDIMCISI 🐺
Vatandaş
Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım vermiş olduğunuz kararlar belki daha güzel günler getirir.